Mihai Voropchievici: Horoscop rune pentru a doua parte din octombrie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, la emisiunea „Adevăruri ascunse”, horoscopul runelor pentru a doua parte din luna octombrie.

HOROSCOP Berbec – Este o lună în care trebuie să vă schimbați atitudinea!

HOROSCOP Taur – Sunt în centrul atenției. Mulți vă vor oferi cadouri.

HOROSCOP Gemeni – Ies la suprafață foarte multe adevăruri.

HOROSCOP Rac – Are nevoie de tărie să treacă de această lună, care nu le aduce doar lucruri benefice.

HOROSCOP Leu – E o lună alunecoasă pentru leu. Trebuie să fie atent cu cine discută, ce discută și mai ales ce promisiuni face.

HOROSCOP Fecioară – Fecioarele au parte de multă ceartă. Stau în tensiune toată luna.

HOROSCOP Balanță – E luna lor. Au parte de dragoste pasională.

HOROSCOP Scorpion – Este o lună în care se revigorează din toate punctele de vedere.

HOROSCOP Săgetător – Fertilitate și belșug. Toate visele se împlinesc.

HOROSCOP Capricorn – Primește vești bune, bani și cadouri surpriză. E o lună benefică pentru ei.

HOROSCOP Vărsător – Așteaptă schimbări pe toate domeniile.

HOROSCOP Pești – Au câștig pe toate planurile. Runele nu mint.

Numerele norocoase la Loto pentru Pești

Peștii fac echipă extraordinar de bună cu parteneri dintr-o zodie de Pământ, Taur, și cu una din Foc, Leu.

LOTO. Dacă sunteți născuți între 20-29 februarie, ultima jumătate a lunii vă este favorabilă și în special extragerile din ultima săptămână.

LOTO. Dacă sunteți născuți între 1-10 martie, sunteți inspirați până pe data de 9. Apoi mai aveți un interval între 21 și 28 iulie.

LOTO. Dacă sunteți născuți între 11-20 martie, e perioadă mai mediocră. Așa că mizați puțin și numai între 20 și 28 ale lunii.

LOTO. Numerele norocoase pentru Pești: 34, 33, 16, 31.

Cele 3 zodii care vor avea un sfârșit de an excelent: Una își va întâlni marea iubire

Fiecare zodie în parte are o misiune de îndeplinit până la sfârșitul anului, pe care va trebui să o realizeze. Cel mai bine însă din tot zodiacul vor fi Scorpionii, Leii și Fecioarele. Iată ce bucurii le vor aduce următoarele luni acestor zodii.

Leii își vor întâlni marea iubire

Carismatic? Puternic, șarmant, prietenos, dar deopotrivă orgolios? Când veți vedea un asemenea bărbat, puteți fi convinși că este un Leu.

Dacă mulți ani, Leii nu au avut parte de viața pe care și-au dorit-o, se pare că ultimele luni până la sfârșitul anului vor cu totul diferite de ceea ce au avut până acum. Situația se va schimba radical în primul rând pe plan financiar, când li se vor ivi noi oportunități de serviciu, iar acest lucru le va spori considerabil veniturile.

La capitolul dragoste, se pare că, în sfârșit, Leii își vor găsi adevărata dragoste după care au umblat atât de mult, se vor liniști, iar sănătatea se va îmbunătăți, de asemenea.

Scorpionii vor călători

După atâta muncă, Scorpionii vor reuși să răsufle, în sfârșit, ușurați și să-și îndrepte atenția și către călătoriile și vacanțele la care au visat mulți ani.

În ceea ce privește banii, aceștia vor fi din ce în ce mai mulți, iar relația de iubire va fi asemenea unui basm. Au avut multă răbdare Scorpionii, dar iată că acum viața lor se va schimba atât de mult, încât și lor le va fi greu să creadă.

Fecioarele vor avea parte de prieteni care-i vor susține

Mare bucurie va avea până la sfârșitul anului și Fecioara, care va lega relații strânse de prietenie cu oameni de care au mare nevoie. La serviciu totul e bine, iar în dragoste toate problemele s-au risipit, iar relația va merge din ce în ce mai bine.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...