Mihai Voropchievici explică modul în care ne influențează trecutul în funcție de zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, cum ne influențează trecutul, în funcție de zodia în care ne-am născut.

Zodiile de foc: Berbec, Leu, Săgetător: Nu sunt foarte afectați de trecut. Se mobilizează fantastic de repede. Trec mai ușor peste eșecuri. Provocările sunt niște lucruri pe care le așteaptă. Sunt niște dependenți de adrenalină.

Zodiile de apă: Rac, Scorpion, Pești: Sunt sensibilii zodiacului. Sunt marcați și vor sa afle motivele din spatele fiecărui eșec. Au un consum energetic extrem de mare până se remontează.

Zodiile de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn: Aceste zodii, chiar dacă trec printr-o problemă de sănătate, stau o oră-două și încearcă să se vaite. Însă ei nu sunt făcuți pentru asta. Ei se mobilizează și asta le dă un avânt extraordinar.

Zodiile de aer: Gemeni, Balanță, Vărsător: Sunt intelectuali, pregătiți, cu multă gândire. Încearcă să găsească 1000 de rezolvări la o singură problemă. Oscilează foarte tare, până uită ce necaz au avut. Sunt zodii foarte active, mai ales Gemenii.

Lucruri neștiute despre Balanță! De ce nativii acestei zodii sunt buni de puși la rană!

Despre Balanțe se poate spune că sunt independeți și au o inteligență aparte, însă acestea au laturi necunoscute, ce îi determină să fie extrem de șarmanți.

Află ce se ascunde în spatele Balanțelor, mai jos:

Poți să îi chemi la orice oră dacă te confrunți cu probleme, întrucât vor fi alături de tine.

Vor să aibă copii, însă amână momentul tot mai mult, deoarece se tem că libertatea lor va fi răpită.

Un kilogram în plus îi vor aduce în depresie, dar un tort cu ciocolată le va crește serotonina periculos de mult.

Cine spune că bărbații se țin roi după o femeie Balanță, nu are dreptate. Este o nativă care, dimpotrivă, pune pe fugă bărbații cu cinismul și pretențiile ei.

Sunt, într-adevăr, nesiguri pe ei înșiși. Deciziile lor însă rămân de neclintit, pentru că sunt bine gândite și verificate de mai multe ori

Punctul lor slab este familia. Dacă îi veți critica că nu-și iubesc familia, mare greșeală faceți, întrucât veți fi cel mai mare dușman al lui. Ori îți vor da o replică usturătoare pe loc, ori vor reacționa întârziat, când nu te aștepți.

Balanța nu vor uita niciodată și nu vor ierta rareori. Dacă l-ai rănit, vei rămâne întotdeauna pe lista lui, dacă i-ai făcut bine, îți va întoarce favoarea înzecit.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 19 aprilie 2021

Horoscop 19 aprilie 2021 – Astăzi vom simţi nevoia de apartenenţă. Fie în raport cu ...