Mihai Voropchievici: Ele sunt vedetele horoscopului, intimideaza orice barbat

Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” topul zodiilor de femei care intimidează bărbații.

Din cele patru semne, semnul de Foc iese mai pregnant. Și în relația asta dacă vezi un Berbec, Leu, Săgetător, aceste zodii nu acceptă să fie dominate.

HOROSCOP. Voi sunteți cei care alegeți. Mai sunt și două zodii de Pământ: Fecioara și Capricornul.

HOROSCOP. Berbec.

Este o supercuceritoare. Când a pus ochii, pentru ea e. Se duce la țintă. Are o gamă variată de exprimări. Nu ai ce să faci, cedezi. Nativa este cea care inițiază, cea care face, dar și cea care ține la respect. E cumințel până a pus ochii.

HOROSCOP. Leu:

A venit cu o aură de strălucire, e vedetă. Sunt și Leoaice serioase, inabordabile. Când ea simte că e cineva de aceeași valoare cu care poate face un parteneriat, vine și îi găsește pe cei care sunt pe calapodul său.

Aveți atitudine dacă vreți să cuceriți o femeie din zodia Berbec sau Leu.

HOROSCOP. Săgetător:

Prin prestanța ei, prin tot ce expune e automat ca farul care vine cu luminița, ca felinarul și toți fluturii acolo sunt. Au alură de la 1.72 în sus, datorită acestui lucru, bărbații au senzația că sunt priviți de sus, fiecare zodie are o anumită scară de valori.

Dacă știi cum să te apropii. Sunt niște oameni fantastic de iubitori. Orgasmul trebuie să plece din mental. Dacă vii și stimulezi intelectul, de acolo poți să obții și alte lucruri. Are o forță de a-și reveni după eșec extraordinar.

HOROSCOP. Fecioara:

N-ai să poți s-o cucerești. Să nu o abordezi cu ceva referitor la erotism. Te înțelege din priviri. Abia așteaptă să te dai victimă. Vine și te ia sub aripa ei, te cicălește.

Pune piciorul pe tine și de acolo încep coordonările. E muncitoare. O percepi ca o nativă care te ține la respect. Dacă o abordezi, te trimite direct la muncă: Ai bani, casă? O abordezi doar dacă te duci pe cinstite. Nu se bagă la escapade.

HOROSCOP. Capricorn:

Ce mister se ascunde în spate? E mai sobră, are o notă de mister pe care o păstrează. Dacă te simte că are valori, începe să-și pună întrebări. Se întreabă în minte.

Oricare dintre aceste femei au o putere lăuntrică, numai prin propria strădanie. Își iubesc copiii.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...