Mihai Voropchievici despre căsătoria în funcție de zodie. Când este bine să faci pasul cel mare

Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea „Adevăruri ascunse” despre momentul în care trebuie să te căsătorești, în funcție de zodie.

Berbec – Zodie de foc, se căsătorește devreme, la primul impuls, dar ulterior își dă seama și intervine divorțul.

Taur – Se poate căsători indiferent de vârstă, nu este atât de grăbit. Este cerebral, se gândește. Vrea durabilitate.

Gemeni – Sunt volatili. Unii din ei au câte două, trei căsătorii. El vrea libertate.

Rac – Este cel mai convins, cel mai familist. Când spui „Rac”, spui „familie”.

Leu – Este fantastic de pretențios. Dacă face pasul și nu era ceea ce trebuie, nu are păreri de rău.

Fecioară – Tinde să își împlinească toate aspirațiile, să nu fie dependentă de un partener. Ele vor niște certitudini. Când au stabilit că au tot, spun „acum ar fi capul să decid”.

Balanță – De multe ori, face imprudența de a se căsători de tânăr. Pentru a nu regreta, trebuie să se căsătorească de la 30 de ani în sus.

Scorpion – Este un căutător. Se plictisește repede. Este „hai să ne jucăm”. Tinde să facă repetiție în căsătorie.

Săgetător – Sunt spirite libere, care nu vor să fie încadrate în tipare. Foarte mult timp caută un partener care să nu fie pe aceeași frecvență. De multe ori se căsătoresc devreme.

Capricorn – Vede în căsătorie o altă responsabilitate. Când s-a căsătorit vrea ceva pe termen lung, responsabilitate. De multe ori, fac căsătoriile foarte devreme.

Vărsător – Nu se grăbesc, vor siguranță.

Pești – În general, zodiile duble au parte de mai multe căsătorii. Ei văd omul așa cum ar vrea ei să fie, dar nu cum este în realitate.

 Iata ce spune zodia ta egipteana despre destinul tau

Zodiacul egiptean este format din 12 semne. Anumite zile ale anului sunt reprezentate de fiecare dintre acestea.

Fiecare semn astrologic este simbolizat de un zeu egiptean despre care se crede ca te poate ajuta, te va calauzi si iti va oferi talente deosebite. Vechii egipteni credeau ca personalitatea si viata lor erau determinate de semnul in care s-au nascut. Iata ce ar spune acestia despre destinul tau:

 1. Nilul (1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie, 18-26 noiembrie)

Primul semn al zodiacului egiptean este numit Nilul. Reprezinta un nou inceput. Oamenii nascuti sub acest semn sunt foarte pasionati de viata. Ei incearca sa evite conflictul oricand pot. Le place sa viseze despre posibilitatile vietii. Ei sunt cel mai compatibili cu semnele Amon-Ra si Set.

 1. Amon-Ra (8-21 ianuarie, 1-11 februarie)

Cel de-al doilea semn egiptean este Amon-Ra. Oamenii nascuti sub acest semn devin lideri buni. Prima impresie pe care ti-o lasa este ca sunt foarte controlati si increzatori.

Ei se straduiesc sa fie cei mai buni in ceea ce fac si sunt capabili sa ii motiveze si sa-i incurajeze pe ceilalti. Ei pot gasi cariere de succes in consiliere sau indrumarea altora. Sunt compatibili cu Nilul si Horus.

 1. Mut (22-31 ianuarie, 8-22 septembrie)

Al treilea semn este Mut. Mut este un simbol egiptean al mamei. Oamenii nascuti sub acest semn sunt protectori prin natura si pot deveni parinti buni.

Ei sunt ganditori logici si practici si se vor descurca bine in cariere in drept, in asistenta medicala sau in invatamant. Sunt cel mai compatibili cu semnele lui Amon-Ra si Thoth.

 1. Geb (12-29 februarie, 20-31 august)

Oamenii nascuti sub semnul lui Geb sunt amabili si sensibili. Ei au incredere in intuitia si sentimentele lor si pot fi afectati profund de lucrurile care se intampla in lume. Ei sunt constienti de mediul inconjurator si de orice rau facut planetei. Ei sunt cel mai compatibili cu semnele Set si Horus.

 1. Osiris (1-10 martie, 27 noiembrie-18 decembrie)

Oamenii nascuti sub semnul egiptean Osiris au doua fete ale personalitatii lor. Pe de o parte, sunt puternici, iar pe de alta parte sunt vulnerabili. Ei sunt independenti si isi urmaresc obiectivele cu entuziasm, ghidati si de marile lor rezerve de energie. Sunt cel mai compatibili cu semnele Isis si Thoth.

 1. Isis (11-31 martie, 18-29 octombrie, 19-31 decembrie)

Oamenii nascuti sub semnul lui Isis sunt foarte directi. Le place sa puna punctul pe i, fara neintelegeri sau ocolisuri. Deoarece Isis este un protector natural, ei sunt foarte atasati si mamosi fata de cei pe care ii iubesc. Ei au o personalitate energica si jucausa. Sunt compatibili cu semnele lui Osiris si Thoth.

 1. Thoth (1-19 aprilie, 8-17 noiembrie)

Thoth este cunoscut ca zeul intelepciunii. Oamenii nascuti sub semnul acesta egiptean sunt buni in rezolvarea problemelor. Ei au o memorie de invidiat si nu uita niciodata o fapta buna facuta de altcineva. Ei sunt o fire romantica si cauta mereu un partener stabil. Sunt compatibili cu semnele lui Bastet si Isis.

 1. Horus (20 aprilie – 7 mai, 12-19 august)

Oamenii nascuti sub semnul lui Horus au o multime de curaj. Ei isi asuma riscuri pentru a-si atinge obiectivele. Le place sa fie la conducere si cauta mereu sentimentul de siguranta. Ei sunt optimisti si doresc sa fie intotdeauna cei mai buni in viata. Sunt compatibili cu semnele Bastet si Geb.

 1. Anubis (8-27 mai, 29 iunie – 13 iulie)

Oamenii nascuti sub acest semn astrologic egiptean iubesc singuratatea. Ei sunt foarte pasionali si au nevoie de timp pentru a fi introspectivi.

Ei sunt introverti care iubesc mediile pasnice. Emotiile lor pot fi intense, dar in general sunt foarte calmi si chiar temperati. Ei sunt increzatori si au un aer regal atunci cand ii cunosti. Sunt compatibili cu semnele Bastet si Isis.

 1. Seth (28 mai – 18 iunie, 28 septembrie – 2 octombrie)

Oamenii nascuti sub semnul egiptean Seth sunt perfectionisti care cauta intotdeauna schimbarea. Le este dificil sa isi petreaca timpul intr-un singur loc.

Ei sunt comunicatori buni si iubesc sa fie centrul atentiei. Ei au personalitati extrovertite si iubesc provocarea oricarui obstacol. Ei sunt cel mai compatibili cu semnele Geb si Nilului.

 1. Bastet (14-28 iulie, 23-27 septembrie, 3-17 octombrie)

Oamenii nascuti sub semnul lui Bastet cauta pacea si echilibrul in viata lor. Ei au un simt intuitiv puternic si au o capacitate naturala de a simti adevaratele motive ale altora. Ei pot fi atrasi de ocultism si metafizica. Sunt compatibili cu semnele Sekhmet si Horus.

 1. Sekhmet (29 iulie – 11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie)

Oamenii nascuti sub semnul lui Sekhmet sunt foarte practici si cu picioarele pe pamant. Ei sunt foarte inteligenti si se descurca cel mai bine in pozitii de autoritate.

Sunt perfectionisti si au un bun simt al corectitudinii si al dreptatii. Ei ar excela intr-o cariera ca judecatori sau directori de companie. Ei sunt cel mai compatibili cu semnele Bastet si Geb.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...