Mihai Voropchievici: Cele trei zodii care vor avea o toamnă de grea. Nimic nu le merge bine

Toamna lui 2018 aduce vești rele pentru unele dintre zodii. Apar cumpene care pot fi depășite doar cu mult tact și cu o răbdare de neclintit. Iată ce-ți rezervă astrele pentru această toamnă, potrivit astrologului Mihai Voropchievici:

Berbec

Neînțelegerile apar tot mai des în relația pe care o ai, certurile și jignirile fiind cele care te determina să iei o decizie grea, dar necesară.

Situația în sine îți va crea o serie de frustrări, iar schimbarea va fi greu de acceptat. Vei avea multe momente de derută, în care nu vei șți încotro să o apuci.

Vei fi destabilizată complet, iar dincolo de asta vor apărea și probleme cu banii, lucru care va apasă și mai mult asupra stării tale generale.

Taur

Toamna 2018 are toate șansele să se transforme în cea mai sumbră perioada din viață ta. Și trebuie să fii pregătită sufletește pentru asta așa încât veștile proaste să nu te ia prin surprindere.

O boală, fie că e vorba despre ține sau despre cineva din familie, îți da viață peste cap.

E multă durere la mijloc, iar tristețea provocată o vei depăși cu greu. Trebuie să fii tare pentru a putea face față tuturor necazurilor. Abia finalul de an aduce liniște și un strop de fericire.

Până pe 07 Noiembrie, Uranus va tranzita Semnul tău solar, dinamizându-ţi personalitatea, felul de a fi şi felul în care te raportezi la ceilalţi şi la evenimentele cotidiene.

Atributele tale caracteristice, calmul, răbdarea, perseverenţa, discreţia vor fi răscolite, înlăturate pe alocuri, ieşind la iveală o faţetă personală cu totul nouă. Controlează-ţi stările şi reacţiile, deoarece poţi strică relaţii şi situaţii bune.

Sănătatea rămâne în continuare vulnerabilă, deci e bine să fii prudent şi atent la semnalele corpului tău. Odihneşte-te conştient, adoptă o dietă potrivită şi ţine legătura cu diverşi specialişți în sănătate.

Scorpion

Pierzi bani, poate fi vorba despre o diminuare a salariului care îți creează frustrări sau chiar despre pierderea locului de muncă, lucru care te demoralizează puternic.

Ai parte și de o dezamăgire puternică în dragoste. Persoană pe care o iubeșți și pe care ți-ai dorit-o mereu lângă ține devine rece și se distanțează, lăsându-te singură și tristă.

Profită de energia jupiteriană şi de tumultul din preajma ta pentru a-ţi trasă noi planuri de viaţă personală şi profesională. Stabileşte-ţi obiective clare pe termen lung şi organizează-ţi resursele, astel încât să te ocupi rezonabil de toate.

Efectele eclipselor ce se formează pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător şi Rac îţi influenţează subtil, dar suficient de puternic încât să observi rapid schimbări în segmentul socio-profesional, în segmentul familial, în relaţiile cu străînătatea.

Dialogurile şi situaţiile dintre ține şi persoanele din anturajul profesional sunt importante pe termen lung, deci fii prudent şi selectează numai ce îţi este de folos. Există riscul să te implici în acţiuni nepotrivite ţie, dar spre folosul altora.

Uranus se mută temporar în Semnul Taurului, exemplificându-ţi chestiuni parteneriale ce trebuie înlăturate sau revigorate. Surprize de proporţii în plan partenerial, dar şi în relaţiile cu partenerul de viaţă şi cu cei de afaceri.

Sănătatea se menţine vulnerabilă deci fii vigilent.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...