Mihai Voropchievici: Astrokarma zodiilor. Adevărul ascuns despre menirea ficărui nativ

Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea „Adevăruri ascunse” despre astrokarma fiecărei zodii. „Este o datorie pe care într-o viață anterioară nu am dus-o la îndeplinire.

Omul revine, sub o altă înfățișare, dar cu îndatorirea de a-și îndeplini acea datorie”, a spus numerologul.

Semnele de pământ

Taur – Au învățat în viețile de până acum ce e iubirea, dar în viața existentă va spune ceea ce simt.

Fecioară – Au pus egoismul la loc de cinste, iar acum au de lucrat la capitolul disciplină.

Capricorn – Au fost preocupați doar de ei înșiși. Trebuie să învețe ce înseamnă caritatea și sprijinul dezinteresat.

Semnele de foc

Berbec – Au mult egoism și forță interioară, dar egoismul trebuie să îl anihileze, dacă vor să urce pe o treaptă superioară.

Leu – Are un ego extraordinar, își continuă strălucirea în viața, cu condiția să se autodepășească.

Săgetător – Idealiști și corecți, caută în permanență să se ridice spiritual.

Semnele de aer

Gemeni – Și-au dezvoltat calitățile mentale în trecut. Sunt cei care știu din toate câte ceva. Trebuie să fie mai organizați.

Balanță – Forțează schimbarea celor din jur după placul lor. Sunt acuzați că vor să modeleze oamenii după bunul lor plac. Trebuie să fie mai tolerante.

Vărsător – Au trăit vremuri în care libertatea și fraternitatea au fost țări de mare cinste. Au învățat ce înseamnă adevărata prețuire a semenilor. Trebuie să învețe că dragostea e de lungă durată.

Semnele de apă

Rac – Sunt foarte meditativi și riscă să sufoce prietenii și partenerii.

Scorpion – Are o mare putere de influență. Amestecă spiritualitatea cu materialismul.

Pești – Încearcă să își răscumpere toate greșelile din trecut.

Cele mai norocoase zodii ale toamnei. Sunt protejatele astrelor din septembrie

Luna Septembrie le va aduce o persoană misterioasă în viaţa lor. La final de lună, vor cunoaşte o ascensiune profesională la care niciodată nu au sperat.

HOROSCOP Berbec

Luna septembrie va fi una încărcată pentru nativii zodiei Berbec. Îi aşteaptă o nouă etapă în viaţa lor, fiind urmăriţi de noroc în tot ceea ce fac.

Cu toate acestea, ar trebui să fie conştienţi de faptul că nimic nu se întâmplă dacă ei nu fac nicio mişcare. Fiţi deschişi oportunităţilor şi faceţi paşi către proiectele pe care le planificaţi de atâta timp.

Aveţi nenumărate şanse să găsiţi oamneii potriviţi de care aveţi nevoie. Ziua norocoasă a acestui semn zodiacal este 1 septembrie.

HOROSCOP Leu

Leul pare genul de persoană care primeşte tot ce îşi doreşte pe un platou placat cu aur, dar în realitate el însuşi face paşi concreţi către ce vrea să obţină. Gândirea pozitivă şi entuziasmul sunt cele mai puternice arme ale Leilor.

Atunci când au încredere în ei şi ştiu că pot reuşi, sunt capabili să mute munţii din loc. Luna septembrie le va aduce o persoană misterioasă în viaţa lor.

La final de lună, vor cunoaşte o ascensiune profesională la care niciodată nu au sperat. Ziua norocoasă a acestui semn zodiacal este 7 septembrie.

HOROSCOP Fecioară

În luna septembrie, nativii zodiei Fecioară pot obţine tot ce îşi doresc prin inteligenţa şi ambiţia lor. Ei au învăţat să-şi facă propriul noroc, bazându-se pe efortul susţinut şi seriozitatea care îi caracterizează.

Pentru ei urmează o perioadă extrem de benefică în viaţa de familie. Dacă sunt într-o relaţie este posibil să facă pasul spre oficializarea acesteia.

Dacă nu, cu siguranţă vor găsi persoana care să îi înveţe ce înseamnă cu adevărat să iubeşti. Ziua norocoasă a acestui semn zodiacal este 9 septembrie.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...