MIHAI VOROPCHIEVICI a vorbit despre CELE DOUA FETE ale FIECAREI ZODII IN PARTE.

Berbecul. E plin de energie, de motivatie, de ambitie. Dar cand trece in partea cealalta negativa, este agresiv, isi schimba starea de spirit, se supara daca nu iese cum vrea el.

Taurul e stabil, devotat familiei, posesiv. Dar prin posesivitate poate sa treaca si in negativ fiindca incearca sa-i controleze pe toti din familie. Are o încapatanare iesita din comun. Calitatile le transforma de multe ori in defecte.

Gemeni. Sunt prietenosi si aventurosi. In latura negativa, sunt superficiali, impulsivi, mai ales in a lua decizii. Decizia o iau in functie de starea de spirit si de multe ori gresesc. Sunt suparaciosi daca nu faci ca el.

Racul e atent, devotat, loial. In partea cealalta da dovada de o sensibilitate iesita din comun. Are multi pitici pe creier si poate deveni mai depresiv, mai anxios, e inteles gresit fiindca devine confuz in a-si exprima dorintele si necesitatile.

Leul are niste calitati cu care castiga foarte repede increderea celorlalti. Pe partea negativa, e pretentios, teatral, dramatic, joaca foarte bine. Negativitatea lui, daca l-ai deranjat, e superficial in prietenii. Ofera cat ii oferi.

Fecioara e critica si foarte atenta la detalii. Aceasta atentie la detalii o face sa treaca in partea negativa. E foarte greu ca cei din jur sa tina pasul cu ei. E mult prea serioasa, da dovada de raceala si de nepasare.

Balantele sunt bune la suflet, sociabile, echilibrate. De multe ori, echilibrul acesta le face sa piardă ocazii. Par indecisi de multe ori. Nu vor sa se însele. Sunt foarte sensibili.

Scorpionii sunt foarte buni comunicanti, placuti, apreciati, organizati, independenti. Au o mulţime de calitati. Dar sunt manipulatori, razbunatori.

Sagetatorul e linistit, aventuros, extraordinar de sufletist. Dar e plin de imprevizibil, nerabdator, isi pierde usor cumpatul.

Capricornul e inteligent, muncitor, practic si isi doreste siguranta materiala foarte mult. Da dovada de o incapatanare iesita din comun, cand muncesc nu stiu sa se distreze si are un defect fantastic, nu stie sa faca compromisuri in relatii.

Varsatorul e plin de aventura, explorator, vrea provocari in permanenta. Isi schimba foarte des sfera de interes. Cand trece in latura negativa, e introvertit, lucru care-i creeaza multe neplaceri in relatii.

Pestii sunt foarte sensibili si emotivi. Sunt dependenti de anturaj. El nu vrea oameni tristi in jurul lui. Daca vrei sa-l pedepsesti, trebuie sa-l lasi singur.

ZODIILE CARE AU BAFTĂ LA BANI SPRE SFÂRȘITUL ANULUI 2018

Sfârșitul anului 2018 se anunță că va aduce multe schimbări și răsturnări de situație, iar unii nativi pot fi panicați din această cauză.

Se pare că va fi unul favorabil zodiilor care știu să se adapteze la orice situație și să funcționeze în orice condiție.

Persoanele născute sub semnul Scorpionului și al Racului sunt cele care se vor simți extraordinar. Cu siguranță spre sfârșitul anului viața li se va schimba, însă, așa cum spuneam, vor ști să întoarcă totul în favoarea lor, mai ales atunci când vine vorba de latura financiară.

Să discutăm despre aceste două zodii, în parte!
Scorpion
Scorpionii pot spune că sfârșitul anului este al lor. În ultimele luni se vor bucura de evenimente fericite sau își vor atinge scopurile propuse de mult.

Vor veni zile bune, mai ales din punct de vedere financiar, însă nu vorbim despre noroc, ci despre faptul că în sfârșit meritele le vor fi recunoscute. Acești nativi vor fi liniștiți și pe plan personal, reușind să îmbine cu brio munca și familia.

Sigur nu se vor îmbogăți brusc, însă nu vor mai duce lipsă de nimic.

Rac
Deși anul 2018 a început mai greu pentru ei, nu este cazul să se panicheze deoarece viața are de gând să le dea câteva lecții importante la sfârșitul anului 2018.

La finalul anului, își vor da seama că au reușit să pună bani deoparte, și-au împlinit dorințele și nu le-a lipsit nimic tot anul.

Nu se vor îmbogăți pur și simplu, însă munca le va fi răsplătită!

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...