Mihai Constantinescu, dus în stare gravă la spital. Ar fi suferit un stop cardiac

Loading...

Îndrăgitul cântăreţ Mihai Constantinescu a fost dus de urgenţă, luni seară, la spitalul Floreasca, după ce ar fi suferit un stop cardio-respirator.

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus de urgenţă la spital în această seară, 13 mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator, potrivit Digi24. Medicii spun că starea artistului este extrem de gravă.

 

Cântăreţul Mihai Constantinescu a fost dus de urgenţă la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală în această seară. El ar fi suferit un stop cardio-respirator. Medicii încearcă să îl resusciteze şi nu au dat deocamdată date despre starea sa.

 

Soţia l-a găsit în casă în stare de inconştienţă şi a sunat la 112.

La domiciliu a venit un echipaj de la Ambulanţă, medicii l-au resuscitat aproximativ 20 minute, i-au readus pulsul şi apoi l-au dus la Floreasca.

Medicii spun că artistul e într-o stare extrem de gravă.

Mihai Constantinescu are mai multe boli cardiace, în ultimii 10 ani a suferit două intervenţii la inimă.

Acum două luni, cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, îşi anula toate concertele din cauza unor probleme de sănătate.

În martie, artistul a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă. În ultimii ani a întâmpinat mai multe probleme de sănătate. Mihai Constantinescu suferea de mulţi ani de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

În anul 2017, artistul a fost operat pe cord, iar în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscopul zilei de 19 Iulie 2019

Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ...