Mihai Constantinescu, dus în stare gravă la spital. Ar fi suferit un stop cardiac

Loading...

Îndrăgitul cântăreţ Mihai Constantinescu a fost dus de urgenţă, luni seară, la spitalul Floreasca, după ce ar fi suferit un stop cardio-respirator.

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus de urgenţă la spital în această seară, 13 mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator, potrivit Digi24. Medicii spun că starea artistului este extrem de gravă.

 

Cântăreţul Mihai Constantinescu a fost dus de urgenţă la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală în această seară. El ar fi suferit un stop cardio-respirator. Medicii încearcă să îl resusciteze şi nu au dat deocamdată date despre starea sa.

 

Soţia l-a găsit în casă în stare de inconştienţă şi a sunat la 112.

La domiciliu a venit un echipaj de la Ambulanţă, medicii l-au resuscitat aproximativ 20 minute, i-au readus pulsul şi apoi l-au dus la Floreasca.

Medicii spun că artistul e într-o stare extrem de gravă.

Mihai Constantinescu are mai multe boli cardiace, în ultimii 10 ani a suferit două intervenţii la inimă.

Acum două luni, cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, îşi anula toate concertele din cauza unor probleme de sănătate.

Loading...

În martie, artistul a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă. În ultimii ani a întâmpinat mai multe probleme de sănătate. Mihai Constantinescu suferea de mulţi ani de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

În anul 2017, artistul a fost operat pe cord, iar în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscopul zilei de 26 Mai 2019

Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ...