Mesajele secrete din spatele simbolurilor zodiacale

Fiecare semn zodiacal are un simbol și fiecare simbol ascunde un secret. Tu îl știi pe al tău?

Mesajele secrete din spatele simbolurilor zodiacale:
BERBEC – Simbolul acestei zodii sugerează o încăpățânare rară. Berbecul trebuie să aibă mereu grijă cum se poartă pentru că își poate pierde ușor prietenii.

TAUR – La prima vedere, și Taurul pare încăpățânat. Nu că nu ar fi așa, dar spre deosebire de Berbec este mai maleabil. Secretul simbolului: Taurul trebuie să se lase purtat de val mai des decât de rațiune. Cu inima se pot câștiga bătăliile, cu iubire.

GEMENI – Simbolul zodiei Gemeni sugerează o personalitate duplicitară. Gemenii trec de la o stare la alta foarte ușor. Secretul: au nevoie de afecțiune și de înțelegere permanentă.

RAC – Racii își construiesc tot timpul o carapace dură, un scut în fața celorlalți. Adevărul e că pe cât de duri pot părea la prima vedere, pe atât de sensibili sunt acești nativi.

LEU – Simbolul Leului este capul de leu sau Soarele, astrul care îl guvernează. Soarele simbolizează strălucirea, lumina, pozitivismul.

FECIOARĂ – Litera M cu codiță în jos simbolizează pragmatism, rațiune, înțelepciune. Cu toate că Fecioarele caută mereu echilibrul și perfecțiunea, cel mai bine se simt în haos.

BALANȚĂ – Talerele spun totul despre Balanță: vorbim despre o zodie echilibrată, despre o personalitate puternică în căutarea armoniei.

SCORPION – Și Scorpionul are ca simbol un M dar cu codița în sus. Asta înseamnă că acești nativi luptă foarte mult pentru imaginea lor. Au mereu ceva de ascuns. Le place să o facă pe misterioșii.

SĂGETĂTOR – Săgeata simbolizează promptitudinea, căci Săgetătorii sunt direcți. Spun lucrurilor pe nume, fără menajamente. Pe cât de radicali și de impulsivi sunt, pe atâta de sufletiști se demonstrează a fi dacă ai răbdare să îi cunoști.

CAPRICORN – Simbolul Capricornului aduce aminte de capra de munte, abilă, inteligentă și pragmatică. Capricornii sunt taciturnii zodiacului, însă nu trebuie ignorați. Ei tac și fac.

VĂRSĂTOR – Simbolul Vărsătorului este apa, valurile mării care simbolizează urcușurile și coborâșurile vieții. Sunt visătorii zodiacului, aventurieri fără pereche.

PEȘTI – Și Peștii sunt zodii duplicitare, simbolizați de doi pești. Sunt persoane ori foarte vesele ori foarte triste. Ce ascund ei? Nevoia de afecțiune și de atenție.

Zodiile predispuse la depresie

3 semne zodiacale sunt foarte sensibile și nu suportă singurătatea, iar atunci când se trezesc că nu au niciun sprijin intră în anxietate.

ZODIA RAC. Racul își dorește în mare parte a timpului să fie singur, să poată gândi limpede, să își facă el planurile fără intervenții exterioare.

Totuși, această independență și faptul că acest semn zodiacal este legat oarecum de glie îi pot aduce în același timp cu confortul psihic și episoade depresive.

ZODIA VĂRSĂTOR. Vărsătorii sunt acești giumbușlucari ai zodiacului. Se spune că ei sunt capabili să iasă cu zâmbetul pe buze din absolut orice situație. Da, aparent.

În momentul în care vei cunoaște îndeaproape pe cineva născut în această zodie vei realiza că toate caracteristicile pe care le știai despre Vărsător sunt greșite. Doar că el suferă în tăcere și nu face o telenovelă din asta în public.

ZODIA PEȘTI. Peștii sunt acei nativi care se vor sacrifica tot timpul pentru binele celorlalți. Practic, ei consideră că acesta este rostul existenței lor: să lase de la ei pentru a le fi bine altora.

Peștii pot trece ușor peste o despărțire, dar nu vor trece cu bine niciodată dacă vor ști că fostul partener nu e tocmai fericit chiar dacă e singur sau are o altă relație.

Peștii sunt tot timpul acei oameni gata să sară în ajutor, gata să ofere un sfat bun, însă se întristează când văd că nimeni nu sare în ajutorul lor să le dea o mică îmbrățișare măcar.

 

 

 

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...