Mesaje de la îngeri pentru fiecare zodie, pentru perioada 10 – 15 august 2018

Horoscopul spiritualității continuă cu noi previziuni și îndemnuri pentru fiecare nativ, valabile în perioada 10 – 15 august 2018.

Mesajele îngerilor pentru perioada 10 – 15 august 2018
Berbecii trebuie să acorde mai multă atenție viselor lor. Au parte de protecție divină în următoarele zile, deci toate proiectele frumoase pe care le au în plan le pot pune în practică fără mare efort.

Taurii nu trebuie să renunțe la gândurile pozitive, chiar dacă nu toate perspectivele par extrem de încântătoare.

Gemenii trebuie să nu își ignore prietenii și rudele, persoanele care le-au dovedit de atâtea ori că le-au fost aproape, că sunt demne de prietenia lor.

Racii au casa protejată de îngeri în toată această perioada, fapt pentru care pot face modificările necesare fără probleme. Renovările sunt încurajate în aceste 5 zile.

Leii tot o iau de la capăt, iar de data asta o fac cu mai multe certitudini ca niciodată. Știu cum să facă față situațiilor ”de la zero”.

Fecioarele obțin tot ce își doresc prin multă rugăciune, fapte bune și milostenie. Acești nativi au parte de protecție divină, de asemenea.

Balanțele au protecția îngerească asupra familiei, prietenilor, în special asupra copiilor. Nu au de ce să își facă griji.

Scorpionii nu trebuie să renunțe la a crede în iubirea veșnică. Pentru ei, iubirea are o altă însemnătate, iar în aceste zile își vor da seama ce formă prinde dragostea pentru ei.

Săgetătorii sunt păziți și protejați. Își rezolvă anumite probleme de sănătate, ceea ce e numai bine.

Capricornii trebuie să nu își piardă încrederea sub nicio formă. Chiar dacă au avut parte de câteva momente de cumpănă în ultima lună, de mâine lucrurile se vor așeza.

Vărsătorii trebuie să se ocupe de problemele lor cu mai multă atenție, și nu în grabă, iar Peștii trebuie să lase teama. Frica poate pune stăpânire asupra lor, iar asta nu e bine. Au nevoie de curaj și de energie pozitivă.

Ce zodii sărăcesc până la final de lună și care se îmbogățesc

Horoscopul banilor pentru vara anului 2018. Se anunță o perioadă interesantă din punct de vedere financiar pentru trei zodii. Astrologii au vești bune. Și, în timp ce unii nativi vor întoarce banii cu lopata, nu se poate spune același lucru și despre celelalte zodii. Așadar, iată care sunt zodiile care urmează să aibă noroc de bani în vara acestui an. Tu sub ce semn zodiacal te-ai născut?

Horoscopul banilor pentru vara anului 2018. Trei zodii vor avea noroc din punct de vedere financiar

BERBEC. Acești nativi sunt foarte norocoși în această vară. Drept urmare, vor avea succes pe plan financiar. Cumva, vor reuși să își multiplice câștigurile în perioada care urmează. Poate fi vorba și despre noroc, dar și despre multă muncă. În urma efortului depus la locul de muncă sau în proiecte personale, Berbecii vor reuși să se îmbogățească. Trebuie să fie atenți, însă, cum își vor cheltui banii. Cum vin, așa pleacă din buzunarele lor. Așa că, mare grijă!

FECIOARĂ. Fecioarele sunt persoane foarte ambițioase. Dacă își propun ceva, atunci nimic nu le va sta în cale pentru a ajunge acolo unde visează. Poate că aspectul financiar a fost neglijat în ultima vreme de către acești nativi. Însă simt că a venit momentul să se concentreze și asupra acesti aspect. Vor găsi o modalitate prin care să își mărească veniturile. Și în cazul lor poate fi vorba despre noroc, dar nu numai. Ar putea primi o moșternire. Drept urmare, nu trebuie să își mai facă griji pesntru mult timp în legătură cu problemele financiare.

SCORPION. Și acești nativi vor avea noroc din punct de vedere financiar în această vară. Vor primi un contract foarte avantajos. În urma acestuia, vor câștiga suficient cât să își satisfacă toate plăcerile pe care până acum au fost nevoiți să le lase pe un loc secund din cauza problemelor financiare sau din cauza altor cheltuieli care aveau priotitate.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...