Mercur în zodia Leu. 4 zodii primesc lovituri de la viață

Planeta înțelepciunii Mercur este în mers direct în zodia Leu începând cu 19 august. Va continua în acest semn de foc până pe 5 septembrie anul acesta.

Mercur a ieșit din faza retrogradă ieri, 19 august, iar de astăzi încep să se vadă primele efecte.

Mercur în Leu
ZODIILE DE FOC (Berbec, Leu, Săgetător)

Acești narivi au parte de un sfârșit de august destul de promițător. Vor avea parte de câștiguri financiare, dar și de o serie de momente importante din punct de vedere amoros. Vor fi puși în fața unor evenimente fericite la care e musai să participe (nunți, botezuri etc).

ZODIILE DE APĂ (Rac, Scorpion, Pești)

Nativii de apă au o perioadă ceva mai tulbure. Cei care nu au reușit să facă schimbările din punct de vedere profesional înainte de 19 august, sunt nevoiți să facă o serie de concesii deloc plăcute de acum înainte. Au parte și ei de transformări uriașe dacă privim strict sectorul carierei.

ZODIILE DE AER (Gemeni, Vărsător, Balanță)

Acești nativi caută răspunsuri în această perioadă. În perioada lui Mercur retrograd, semnele de aer au avut parte de tot felul de lovituri neașteptate de la viață. Până pe 5 septembrie, cu Mercur în sens direct în zodia Leu, acești nativi au de făcut o serie de salturi importante în viața lor profesională. Practic, nu mai e loc de timp pierdut aiurea.

ZODIILE DE PĂMÂNT (Taur, Fecioară, Capricorn)

Nativii de pământ sunt pregătiți pentru o relansare din punct de vedere profesional. Au de făcut multe alegeri importante, dar ele sunt unele cu efect pozitiv pe termen lung.

Unii nativi de pământ trebuie să se desprindă cu putere de umbrele trecutului. Trebuie să învețe să trăiască mai mult în prezent, să fie mai concentrați pe calitățile lor și să ignore lacunele.

Trebuie să se axeze cu maximă atenție asupra lucrurilor pe care trebuie să le facă din punct de vedere financiar. Se poate vorbi despre anumite sacrificii deloc plăcute.

Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Previziuni karmice 2018 – Va fi anul revoltelor, un an care va reprezenta un nou început mai ales pentru zodiile de foc și de pământ. Este și un an al iubirii, un an în care mulți nativi vor începe o relație serioasă.

ZODIILE DE FOC:

Leii și Săgetătorii sunt în vizorul astrelor încă din primele luni ale lui 2018. Leii au avut un 2017 benefic, iar 2018 va fi și mai mulțumitor.Leii și Săgetătorii vor fi vedetele anului karmic 2, un an al iubirii, al reîntregirii. Va fi un an al conflictelor care se vor soluționa pozitiv, mai ales pentru acei nativi care au fost certați cu rudele apropiate sau cu persoana iubită.

Se întoarce roata pentru ei, oricât ar fi ea de pătrată, cum se zice în popor. Au parte de bucurii imense și vor primi vești nemaipomenite mai ales în a doua jumătate a anului.

Berbecii, în schimb, trebuie să tragă mai tare, să muncească mai mult ca să obțină ce vor. Trebuie să fie cu ochii în patru. Primele luni vor fi presărate cu multe capcane, unele venite chiar din partea unor persoane pe care le considerau prietene.

ZODIILE DE PĂMÂNT:

Taurii și Capricornii au de muncit cât n-au muncit în viața lor. Evident, răsplata va fi pe seama muncii lor. Se pot îmbogăți subit, mai ales Taurii.

Capricornii mai au puțin de tras și de îndurat. Soarta se va juca puțin cu sentimentele lor. Vor fi și câteva episoade de depresie mai ales în primăvara și toamna lui 2018.

Fecioarele vor fi și ele sub protecție divină anul următor. 2018 va reprezenta pentru acești nativi anul redescoperirii de sine. Unele Fecioare, mai ales cele foarte tinere, s-ar putea muta într-o altă țară, unde vor începe o viață nouă.

ZODIILE DE AER:

Gemenii și Balanțele vor avea și ele un an fructuos, dar ceva mai greu față de 2017. Trebuie să fie extrem de atenți la situațiile în care îi vor implica alții din punct de vedere profesional.

Pot cădea în tot felul de capcane, așa că e recomandat să fie precauți în perioada următoare, mai ales în lunile ianuarie, februarie și martie.

Cât despre vărsători, va fi anul dragostei pentru ei. Nu se întrevăd evoluții negative pe niciun plan personal.

ZODIILE DE APĂ:

Racii au de trudit în primele 6 luni ale anului dacă vor să lenevească, să călătorească ori să se relaxeze în a doua jumătate a anului. Cu iubirea stau execelent pe tot parcursul anului, iar femeile Rac, acelea care își doresc un copil, ar putea primi această veste în urma unui test de sarcină.

Scorpionii și Peștii vor avea câteva luni mohorâte, cele de primăvară. Vor fi supuși unor teste și examinări care va scoate ce e mai rău din ei. Trebuie să nu lase garda jos nicio clipă, dar să fie atenți cum se apără. Pot pierde totul sau pot câștiga totul.

 

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...