Mercur în zodia Fecioară. 3 zodii intră în perioada cea mai neagră a vieții lor

Mercur intră în zodia Fecioară mâine, 6 septembrie. Vor avea loc transformări uriașe, iar unii nativi vor începe să înțeleagă expresia „fuge pământul de sub picioare”.

Mercur intră în acest semn zodiacal taman într-o zi de Miercuri. După cum știți, numele zilelor săptămânii sunt date de planete și alte corpuri cerești (sunday – ziua Soarelui, Miercuri – ziua lui Mercur, Marți – ziua lui Marte etc).

Nu este deloc întâmplător acest fenomen astrologic. Mercur este planeta înțelepciunii, cea care guvernează zodiile Gemeni și Fecioară, deci în special acești doi nativi sunt direct vizați de marile transformări ce au să vină.

ZODIILE DE APĂ

Racii, Peștii și Scorpionii vor primi tot felul de reproșuri în fața cărora trebuie să se apere cu multă diplomație.

Ceva mai greu din acest punct de vedere va fi pentru nativul Pești, care nu știe să fie aproape niciodată diplomatic.

ZODIILE DE AER

Cu excepția Gemenilor, care intră într-o perioadă de trezire, de deșteptare cosmică s-ar putea spune, Balanțele și Vărsătorii vor fi puși în fața unor situații crâncene.

ZODIILE DE FOC

Leii, Berbecii și Săgetătorii sunt nevoiți să amâne anumite decizii. Sunt avantajați din punct de vedere amoros, dar și profesional. Au parte de multe momente frumoase în doi. Cei care formează cupluri au toate șansele să se căsătorească în următoarea perioadă.

CITEȘTE ȘI: Horoscopul de mâine, 6 septembrie: 3 zodii sunt favorizate de soartă

Sfatul zilei de 6 septembrie 2018 pentru zodia ta – Astăzi o zodie va suferi o mare dezamăgire

ZODIILE DE PĂMÂNT

Fecioarele, Taurii și Capricornii prind aripi. Visele lor nu se îndeplinesc în varianta în care și le-au imaginat, dar capătă o oarecare formă și dau naștere unor noi speranțe.

Au parte de multe momente care îi vor duce cu gândul departe sau poate chiar vor merge la propriu într-o călătorie inițiatică, de ce nu.

Sfatul zilei de 7 septembrie 2018: Zodia care va primi o răsplată divină

BERBEC: Ai multe lucruri de făcut azi. Deși e o zi de vineri, azi ești pus pe drumuri. Numărul norocos al zilei: 10.

TAUR: Apleacă-te asupra problemelor care contează cu adevărat. Nu te mai stresa pentru nimicuri. Numărul norocos al zilei: 5.

GEMENI: Nu lua decizii sub influența nervilor. Calmează-te și urmărește echilibrul în tot ceea ce faci. Numărul norocos al zilei: 6.

RAC: Eliberează-te de gândurile negative. Relaxează-te, fă lucruri care să te solicite din punct de vedere artistic. Numărul norocos al zilei: 3.

LEU: Ai impresia că unele lucruri se rezolvă greu, dar ai încercat și varianta ușoară? Numărul norocos al zilei: 7.

FECIOARĂ: Din visele tale poți primi inspirația necesară unei evoluții frumoase. Ține minte ce visezi în noaptea aceasta. Numărul norocos al zilei: 2.

BALANȚĂ: Ai nenorocul de a atrage lângă tine doar persoane care nu au o viziune optimistă asupra vieții. Evită-i! Numărul norocos al zilei: 8.

SCORPION: Nu te aștepta să primești doar OK-uri azi, mai ales dacă încă nu ți-ai asumat anumite greșeli. Numărul norocos al zilei: 9.

SĂGETĂTOR: Prelungești la nesfârșit o stare de fapt, o situație insuportabilă chiar și pentru tine. E timpul să pui capăt azi. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN: Ai mereu lucruri de învățat de la cei din jur, indiferent câtă experiență au în comparație cu tine. Numărul norocos al zilei: 13.

VĂRSĂTOR: Apreciezi compania celor din jur și te bucuri foarte mult că primești din partea lor atenția pe care o meriți. Numărul norocos al zilei: 11.

PEȘTI: E o zi extrem de importantă pentru tine din punct de vedere profesional. Continuă să faci lucrurile așa cum consideri. Numărul norocos al zilei: 1.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...