Mercur direct în Pești – Energii bune și sentimente înalte

Energii bune și sentimente înalte o dată cu intrarea planetei Mercur în semnul Peștilor

După ce a petrecut destulă vreme în semnul Vărsătorilor înțelepți, în data de 15 martie, planeta Mercur s-a mutat în cele din urmă în semnul Peștilor. Pe măsură ce planeta comunicării alunecă în acest semn de apa, vom observa că vom deveni mai emoționali, mai empatici și mai creativi. Semnele de apă Rac, Scorpion și Pești vibrează frumos cu acest tranzit, în timp ce zodiile Gemeni, Fecioară și Săgetător vor fi ocupate și iar ocupate.

Peștii sunt visători, romantici, poetici, creativi și empatici. Din toate cele douăsprezece semne, semnul Peștilor este de departe cel mai mare „burete emoțional.” Dacă poți îmbrățișa acea parte din tine, acesta poate fi un moment productiv. Învață să te deschizi în ceea ce privește sentimentele tale, poartă discuții profunde cu cei dragi, întărește-ți legăturile cu cei din anturajul tău și fă-ți câțiva prieteni noi! Dacă iubești pe cineva, spune-i, cum tot altfel alege să spui tot ce ai pe suflet, chiar dacă ar putea să doară.

Toată lumea este mai emoționată acum, dar încearcă să te deschizi celorlalți, să vorbești despre sentimentele tale, să-i lași să vorbească despre sentimentele lor și nu uita să le oferi afecțiune. Trăsăturile pozitive cele mai dezvoltate ale Peștilor sunt compasiunea și empatia, nelimitate de altfel, astfel încât acest tranzit poate face minuni pentru toate relațiile voastre. Tot ce este de făcut este să vă împărtășiți sentimentele unii altora!

Citeste si: Horoscop Anual: 2021 este un an karmic – Ce ți-a pregătit destinul, în funcție de semnul zodiacal

ZODIA BERBECMercur în semnul Peștilor

Perioada aceasta este una foarte emoțională Berbeci. Toate conexiunile importante, adică cele romantice, platonice sau profesionale și pe care le-ai făcut în ultimul an, devin din nou acum relevante.

Proiectele anterioare sau cele care nu au fost niciodată finalizate ori au fost abandonate, se întorc din nou în viața ta, cerând să fie continuate. Acesta este momentul idea pentru discuții importante și orice este necesar pentru a finaliza sau a încheia proiecte incomplete și a găsi o soluție pentru fiecare în parte.

ZODIA TAUR

Nativii din zodia Taur trebuie să se înarmeze cu răbdare, următoarele două săptămâni vor fi foarte aglomerate. Nu ești neapărat ocupat cu munca, dar ești în permanență în legătură cu oamenii tăi și cei apropiați.

Acum este cel mai bun moment al anului pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi, pentru a face noi conexiuni și, poate, pentru a transforma o cunoștință sau doi în prieteni reali. Viața ta socială devine strălucitoare, profită de tot ce te așteaptă!

ZODIA GEMENI

A venit vremea să îți pui niște întrebări, la care să răspunzi cu sinceritate. Care sunt obiectivele tale pe termen lung? Cât sunt ele de temeinice? Cât de deschis ești la schimbarea lor?

Următoarele săptămâni se referă la analiza vieții tale, în special în ceea ce privește carieta ta pe termen lung, a afla unde te afli în călătoria ta spre succes și a decide dacă să continui sau să găsești o cale nouă. Muncește din greu și nu te teme să ceri sfaturi. Visează și nu te lăsa bătut!

ZODIA RACMercur în semnul Peștilor

Toată energia Peștilor care apare în stele te împinge să-ți părăsești carapacea și să experimentezi cu adevărat lumea din jurul tău. Acesta este un tranzit spectaculos pentru a învăța lucruri noi sau a călători, fie și că alegi o călătorie scurtă în parc, însă plină de intensitate și profunzime.

Dacă ești blocat în casă, alege să te înscrii la un curs online, alege un nou hobby pe care să te focusezi sau pur și simplu vezi cât mai multe filme. Vei vedea că vei deveni o persoană mai cultă, mai inteligentă, mai dedicată. Petrece luna viitoare învățând mai multe despre oameni, concepte, locuri, ceea ce te va scoate din rutină.

ZODIA LEU

Acesta este un tranzit de mare augur pentru cei din zodia Leu, pentru că planeta Mercur în Pești activează zona de intimitate a graficului lor. Dacă dorești să îți iei viața amoroasă mai în serios, acesta este un moment uimitor pentru a împărtăși experiențe erotice, pasionale și semnificative, de construire și aprofundare a relațiilor cu cineva special.

Dacă ești singur și nu ești implicat într-o relație, ești totuși în stare să capeți ți să ai parte de sentimente frumoase pentru aventurile tale, care te așteaptă. Totodată, fii cu ochii la mesaje sau e-mail-uri, vei primi anumite informații importante referitoare la unele datorii sau facturi, cât de curând.

ZODIA FECIOARĂ

A venit momentul să lași barierele pe care le-ai ridicat în jurul tău să cadă, pentru că acest tranzit se referă la îmbunătățirea vieții, prin și cu ajutorul relațiilor voastre. Indiferent dacă îți petrece tot timpul cu persoana iubită, stai cu prietenul sau prietena ta cea mai bună non stop sau cauți dragoste, următoarele săptămâni îți vor oferi o mulțime de oportunități de construire a relațiilor.

La sfârșitul călătoriei lui Mercur prin zodia Pești, poți fi sigur că cele mai importante relații vor avea toate străluciri majore, ceea ce înseamnă că fie îți vei găsi prieteni adevărați, fie vei pune bazele unei relații de iubire adevărate, fie orice altă relație va apărea în viața ta și îți va folosi.

ZODIA BALANȚĂMercur în semnul Peștilor

Există aproximativ un trilion de lucruri pe lista ta care cuprinde ce lucruri ai de făcut, telefonul tău zumzăie în permanență cu texte și e-mailuri de la șefi, iar viața la birou și munca pe care o faci sunt intensificate în aceste momente.

Acest tranzit te îndeamnă să aveți grijă de tine, inclusiv să dormi mai mult de cinci ore pe noapte, să rezolvi ce ai de rezolvat și să îți reorganizezi viața. Sună distractiv? Poate că nu. Este o muncă grea? Sigur că da. Dar este și o muncă necesară? Cu siguranță. Apucă-te de treabă!

ZODIA SCORPION

În ceea ce îi privește pe Scorpioni, dragostea plutește în aer! Sezonul Peștilor, plus planeta Venus în semnul Pești, toate augmentează și activează zona romantică, sexuală și de relaxare a diagramei tale, astfel încât viața ta amoroasă se încălzește, există o mulțime de romantism care intră în viața ta și toate acestea te fac să simți bine!

În ceea ce te privește, aceasta este una dintre cele mai norocoase perioade ale anului pentru dragoste, așa că acum ai ocazia să profiți de tot ceea ce simți, ți se oferă sau îți iese în cale!

ZODIA SĂGETĂTOR

A venit vremea să te relaxezi! Anul 2020 a fost intens și toată influența zodiei Pești care apare în diagrama ta de naștere te imploră să pui pauză și să-ți iei ceva timp pentru relaxare și recreere.

Lucrează de acasă dacă poți, dormiți, nu îți fie teamă de timpul singur și reconectează-te cu familia. Următoarele săptămâni te îndeamnă să revii în contact cu tine însuți și să te reconectezi cu sufletul tău și cu rădăcinile tale. Inspiră și fă ce ai de făcut!

ZODIA CAPRICORN

Planeta Mercur în semnul Pești este aici ca să îți dovedeascp faptul că reputația ta de a fi prea serios, prea rece și prea ancorat în lumea materială, este complet greșită! Este adevărat că poți fi dur, însă ai o inimă caldă și bună!

Acum este momentul să te deschizi, să îți spui părerea și să îi asculți și tu la rândul tău pe ceilalți. Vei fi uimit de cât de ușor este să te conectezi cu oamenii atunci când lași puțin zidurile jos și până la sfârșitul acestui tranzit, îți vei crește starea emoțională și vei căpăta sentimente puternice.

ZODIA VĂRSĂTOR

Cine este cel mai important pentru tine? Ce este cel mai important lucru pentru tine? Planeta Mercur în zodia Pești îți cere să te gândești cu adevărat la valorile și obiectele tale de importanță în aceste momente. În loc să intelectualizezi și să supraanalizezi totul, încercă să reflectezi la cum te simți în legătură cu aceste lucruri și oameni, ce sentimente se nasc în tine.

Nu trebuie să te gândești la o sută de motive pentru a justifica de ce crezi că o anumită persoană este importantă sau de ce o altă persoană are un anumit tip de comportament față de tine. Această analiză îți va întări sentimentul de sine, odată ce vei putea face aceste determinări, acesta tranzit unul foarte productiv și serios pentru tine.

ZODIA PEȘTI

Planeta Mercur a petrecut aproximativ un trilion de ani în zodia Vărsător, provocând drame majore cu privire la relații, fie că vorbim despre foști prieteni sau iubiți ori locuri de muncă și alte asemenea. În sfârșit, planeta comunicării este în semnul tău! Mercurul din semnul tău se întâmplă doar o dată pe an și, în esență, este cea mai bună perioadă a anului pentru a–ți îmbunătăți abilitățile de comunicare.

Petrece timp cu tine și deschide-te când vine vorba despre sentimentele tale! Acceptă în acelați timp și emoțiile altora! Dacă trebuie să porți anumite discuții importante sau ecva te macină și trebuie exteriorizat și verbalizat, acum este momentul să o faci!

Sursa: https://ce-spun-astrele.ro/

Recomandam: „După rugăciune m-am întins în pat. Deodată am văzut deasupra mea pe Sfântul Nectarie” Mărturia că Sfântul Nectarie a făcut adevărate minuni și a vindecat mai multe boli

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...