Mercur a intrat în zodia Scorpionului. Trei zodii vor avea noroc la bani

Mercur a intrat semnul Scorpion și influența sa va fi resimțită de toate zodiile, însă trei dintre acestea se vor bucura de energia sa în sectorul financiar.

Mercur este planeta comunicării, a negocierilor, dar și a tranzacțiilor și, la modul general, atunci când aceasta tranzitează o casă financiară poate aduce beneficii materiale nativilor.

Mercur a intrat în zodia Scorpion pe data de 10 octombrie 2018 și o va tranzita până pe data de 31 octombrie 2018, moment când va intra în zodia Săgetător. Iată care sunt cele trei zodii care vor avea noroc la bani în această lună!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să-și îmbunătățească considerabil situația financiară cu ajutorul sau prin intermediul partenerului de viață sau al partenerilor de afaceri.

Nativii pot primi sume de bani din partea persoanei iubite, posibil sub formă de cadou, sau partenerul de viață le poate facilita o colaborare cu remunerație considerabilă. Pe de altă parte, nativii Berbec pot avea ocazia să recupereze, să primească o sumă de bani din partea asociaților.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se vor bucura din plin de tranzitul planetei Mercur prin semnul Scorpion întocmai pe casa banilor.

Acest aspect le va aduce nativilor oportunități importante de a-și îmbunătăți situația financiară, vor avea ocazia să-și suplimenteze considerabil veniturile și nu este exclus să primească sume de bani restante, indiferent că este vorba de bonusuri mai vechi de la locul de muncă sau de împrumuturi.

Vărsător

Tranzitul planetei Mercur prin semnul Scorpion va influența întocmai casa carierei și le va aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia de a se face remarcați la locul de muncă, aspect care poate aduce cu sine și avantaje materiale.

Nativilor le vor fi recunoscute meritele, pot fi avansați în funcție și este momentul să renegocieze salariul. De asemenea, o serie de nativi își pot schimba locul de muncă cu unul mult mai bine plătit.

Zodiile predispuse la divorț. Acești nativi au obiceiul de a se arunca cu capul înainte

Astrele “spun” mai mult decât ţi-ai fi închipuit! În general, semnele de foc, precum Berbec, Leu şi Săgetător, şi semnele de aer, precum Gemeni, Balanţă şi Vărsător, sunt nerealiste când vine vorba de căsătorie şi nu înţeleg foarte bine nivelul de angajament care face o relaţie să funcţioneze.

Atât Gemenii, cât şi Săgetătorii sunt predispuşi la divorţ. Şi Vărsătorii au probleme cu a se aşeza „la casa lor”, fapt care nu are o influenţă pozitivă asupra riscului de divorţ în zodia lor. Taurii, Leii şi Scorpionii, puşi pe ceartă.

De altfel, riscul de divorţ în funcţie de zodie se manifestă mai accentuat la semnele fixe, precum Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător. Aceştia sunt cei cu argumente puternice într-o confruntare, iar încăpăţânarea lor nu poate trece neopservată.

Balanţele, Racii şi Peştii pot şi ei să fie infideli, însă îşi vor scuza „ieşiri” prin conexiunile emoţionale pe care le formează cu „tentaţiile”.

Semnele zodiacale imprevizibile în relaţii, precum Gemenii şi Săgetătorii, nu sunt parteneri ideali, mai ales acelea care rar termină ce încep. Un nativ Gemeni poate fi foarte rece în relaţiile cu partenerul de viaţă, ceea ce declanşează în cazul celui din urmă un sentiment de nesiguranţă.

Căsniciile cu Berbecii şi Săgetătorii nu sunt nici ele uşoare, pentru că aceşti nativi au obiceiul de a se arunca cu capul înainte, grăbindu-se să ia decizii. De asemenea, Balanţelor, Racilor şi Taurilor le place să fie într-o relaţie, dar au nevoie de o căsnicie sau două pentru a-şi da seama că nu este recomandat să te căsătoreşti doar pentru că nu îţi place singurătatea, spun astrologii.

Cu excepţia Taurului, care este bine ancorat la realitate, toate celelalte semne sunt predispuse la divorţ din cauza aşteptărilor prea mari.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...