Marte în Vărsător ne aduce evenimentele de care ne era cel mai tare frică. Zodiile pentru care viitorul se anunță complicat

Pe 11 septembrie se produce unul din fenomenele astrologice care ne va marca pe toți. Cum spune o vorbă din popor, de ce ni-i frică nu scăpăm, iar războinicul Marte întărește acest proverb odată cu intrarea în zodia Vărsător pe 11 septembrie.

Marte în Vărsător – cum ne afectează
Planeta Marte va sta în zodia Vărsător până pe 15 noiembrie, deci urmează două luni intense pentru noi toți.

Marte vine și clarifică toate nemulțumirile în stilul său caracteristic, cu impetuozitate și fără menajamente. Vom observa că oamenii vor deveni mai colerici, mai determinați, mai greu de suportat în multe aspecte.

Va fi o perioadă extrem de dificilă din multe puncte de vedere. Relațiile între oameni vor suferi niște sincope. Ne vom da seama care ne sunt adevărații prieteni și care ne sunt dușmanii. Vom avea multe surprize din acest punct de vedere în perioada următoare.

Zodiile care vor avea mult de tras în perioada următoare sunt Gemenii, Vărsătorii, Balanțele, Fecioarele, Capricornii, Săgetătorii și Peștii.

Acestea sunt cele mai dezavantajate de intrarea lui Marte în semnul de aer mai sus amintit. De cealaltă parte îi avem pe Tauri, Berbeci, Lei, Raci, Scorpioni și Capricorni ceva mai liniștiți, ceva mai temperați.

Cu excepția Berbecilor și a Leilor care se enervează foarte ușor, toate semnele zodiacale vor privi obstacolele ca pe o provocare pe care o vor aborda cu multă încredere.

Marte ne pune în conflicte, dar aceste disensiuni au rolul firesc de a curăța anumite răni, de a face lumină. Se spune de altfel că marile idei se nasc din conflicte.

Planeta Marte ne aduce așadar o clarificare absolut normală asupra vieții noastre și asupra parcursului pe care trebuie să îl urmăm pentru a ne fi bine.

Zodiile care se îmbogățesc până la iarnă. Norocul le bate la ușă chiar de AZI

Toamna vine cu multe surprize pentru nativii unor zodii și nu ar strica în ultima perioadă să se gândească să joace la Loto, căci norocul este de partea lor. Iată care sunt zodiile care se îmbogățesc până la iarnă.

Nativii zodiei Leu sunt experți atunci când vine vorba de cheltuirea banilor. Nu le este deloc greu să transforme o sumă de bani în niște lucruri pe care și le doresc foarte mult și care îi ajută să mențină un stil de viață ridicat. Pentru nativii acestei zodii, astrele sunt de partea lor în această toamnă, iar până la iarnă este foarte posibil să se îmbogățească.

Cei care joacă frecvent la Loto nu ar trebui să se mire dacă încep să câștige sume din ce în ce mai mari, deoarece în această toamnă norocul este de partea lor. Trebuie doar să știe să îl caute și să nu renunțe la visul lor de a se îmbogăți.

Cu toate acestea, chiar dacă vor câștiga aceste sume, nativii zodiei Leu sunt sfătuiți să pună acești bani deoparte și să îi folosească numai pentru lucruri absolut necesare. Nu ar fi rău să țină niște bani și pentru zile negre.

Nativii zodiei Taur au șansa să își cumpere o casă sau o mașină în această perioadă
Și nativii zodiei Taur se bucură în această toamnă de niște beneficii materiale care vin fără să se aștepte prea mult. Munca asiduă din ultima vreme dă rezultatele dorite la finalul anului. Niște bonusuri de performanță, o mărire importantă de salariu sau chiar câștigarea unui concurs sunt de așteptat pentru nativii zodiei Taur.

A venit momentul pentru nativii acestei zodii să se relaxeze puțin și să se bucure de tot ce a realizat în ultima vreme. Norocul le bate la ușă în lunile de toamnă, iar iarna îi va prinde mult mai bogați și astfel vor reuși să își cumpere niște lucruri care până acum doar și le doreau foarte mult.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...