Marte în Gemeni până pe 23 Aprilie 2021

Emoții la un nivel record o dată cu planeta Marte în Gemeni – Ce înseamnă acest lucru pentru zodia ta?

În perioada 3 martie – 23 aprilie, Marte, planeta acțiunii, tranzitează semnul Gemenilor. Aceasta presupune că în această perioadă cuvintele vor avea putere, deosebită însemnătate și forță. Acordați o atenție deosebită ieșirilor și izbucnirilor pe care le-ați avea în raport cu persoanele din jurul vostru, astfel încât să nu manifestați răspunsuri emoționale impulsive cu răutate sau oferite în agitația sau nemulțumirea de moment.

Gândiți-vă înainte de a vorbi, pentru a evita conflictele. De asemenea, încercați să fiți vigilenți și pragmatici, nu vă înhămați la lucruri mai mari sau mai de amploare, pe care nu le-ați putea duce sau ar crea o mai mare greutate pe umerii voștri. Cheia este cumpătarea. Încercați să creați echilibru.

Cuvintele pot răni, așa cum, tot acestea pot face bine. Astfel cum este scris, „O vorbă bună este ca un fagure de miere”. Alegeți să rostiți cuvinte încărcate energetic înalt, de binecuvântare, emoție și iubire. Fiecare zodie în parte trebuie să țină cont de aceste sfaturi, pentru ca urmează o perioadă de provocări și lucruri neașteptate.

 

Zodia Berbec
Celor din zodia Berbec se recomandă să stea departe de oala de ciorbă, care clocotește. Deși s-ar putea să fii tentat să pui mâna pe ea și să te frigi, sau să împărtășești secretele scandaloase pe care le-ai auzit pe la colțuri sau care ți-au parvenit în mod voit, cel mai bine este să stai în banca ta. Acest lucru poate și se va întoarce să te bântuie în viitor. Karma nu este drăguță atunci când îi rănești pe alții.

 

Zodia Taur
Pentru cei din zodia Taur, a venit momentul să își ordoneze finanțele. Din păcate, aceasta înseamnă crearea unui buget (ceea ce știm că urăști să faci). În loc să comanzi, alege să îți pregătești propriile mese pe care să le prepari și gătești acasă. Renunță să te mai arunci în cheltuieli fastuoase, ci fii mai îngăduitor. Fă achiziții care nu sunt prea cheltuitoare și fă ordine în situația ta financiară actuală.

 

Zodia Gemeni
În ceea ce îi privește pe Gemeni, stările acestora se vor schimba pe parcursul săptămânilor viitoare, asemenea cum se vor schimba și nivelurile lor de energie. S-ar putea să simți nevoia să petreci timp singur, departe de ceilalți. Căutarea singurătății pentru a-ți liniști mintea te va ajuta să te relaxezi. Stabilește asta și cu prietenii și familia. Transmite-le că ai nevoie de timp în singurătate, cu propriile gânduri și emoții, să te relaxezi.

 

Zodia Rac
De cele mai multe ori Racilor nu le place să își exprimi sentimentele celor cu care nu se simt confortabil. Acum nu este diferit. Cu toate acestea, încearcă să comunici puțin mai mult și să le aduci oamenilor la cunoștință ce simți când aceștia te supără. Găsește curaj și fă pași pentru a-ți afirma vocea.

 

Zodia Leu
Pentru nativii din zodia Leu, geloziile din cadrul prieteniilor sau relațiilor pot apărea acum. În sfârșit vezi adevărul despre intențiile colegilor tăi, ceea ce te face să ai anumite rețineri sau dubii în cadrul acestor relații. Cu toate că vei fi tentat să îți argumentezi punctele cu aceștia și să le susții, nu merită să te cerți cu oameni care nu știu să-i recunoască greșelile.

 

Zodia Fecioară
Cei născuți sub semnul Fecioarei, se adună și își pun toată energia la treabă. Singura problemă care apare este aceea că acorzi prea puțin timp problemelor personale, asta întrucât toată atenția ta se distribuie către sarcinile profesionale. Dacă faci un pas înapoi de la serviciu, poți găsi un echilibru care funcționează, pentru a-ți centra viața și de a te pune înapoi pe cale.

 

Zodia Balanță
Celor din zodia Balanță se recomandă să fie sinceri și direcți cu prietenii lor. În loc să joci jocuri și să fii indirect, alege să manifești certitudine și veridicitate. Acest lucru va permite altora să vadă că ești 100% autentic și real. Chiar dacă asta presupune că se vor crea și anumite probleme cu alții, cel puțin vei ști că ai ales drumul potrivit.

 

Zodia Scorpion
Ai trecut printr-o perioadă în care ai avut dificultăți în stabilirea limitelor în relațiile tale? La urma urmei, le oferi multor atenție, afecțiune, iubire și bunătate celorlalți. Acum poți deveni conștient de necesitatea unor limite mai clare cu cei de care îți pasă și să te asiguri că nimeni nu îți ia din nou bunătatea sau profită de ea, fără ca tu să fii conștient și să iei măsuri în acest sens.

 

Zodia Săgetător
Referitor la cei din zodia Săgetător este deja cunoscut faptul că este posibil să existe o mulțime de probleme în relațiile tale interpersonale. În ceea ce te privește, iubirea se va dovedi a fi o provocare suplimentară, care poate crea anumite situații conflictuala, din cauza frustrărilor interioare. Recomandare: nu trebuie să lupți mereu să ai ultimul cuvânt, pentru a câștiga o ceartă . De cele mai multe ori, a nu avea ultimul cuvânt este o dovadă de tărie și putere.

 

Zodia Capricorn
Capricornii debordează o energie extraordinară, vibe-ul lor fiind la un nivel ridicat, împingându-i să ofere multă energie activităților lor de zi cu zi. În loc să dai tot din tine pentru a te asigura că toate sarcinile sunt îndeplinite, alege să iei un timp doar pentru tine și să faci ceva frumos pentru sufletul tău. Bucură-te mai degrabă de o baie fierbinte și relaxantă pentru a te relaxa și îndepărta stresul.

 

Zodia Vărsător
Pentru cei din zodia Vărsător lucrurile sunt destul de intense. Inima ta caută afecțiune și dragoste în acest moment, făcându-te să cauți pe cei cu care poți împărtăși sentimentele tale. Dacă ești într-o relație, ai grijă să nu îți exprimi excesiv sentimentele în clipa în care îl bombardezi pe celălalt cu iubirea ta. Alege să manifești precauție și să nu îl îndepărtezi sau să își diminueze sentimentele sau emoțiile, din cauza sentimentelor tale intense.

 

Zodia Pești
Nativii din zodia Pești se vor confrunta cu anumite situații familiale. Astfel, s-ar putea să apară unele drame în culise cu membrii familiei, care ți se vor învedera și îți vor fi cunoscute în acest moment. Este posibil să ți se ceară să iei parte la ele, ceea ce nu îți vei dori să faci. Ține-te pe poziții și ferește-te de situațiile familiale care se întâmplă acum. Nu lua parte la ele, ci alege să te protejezi.

 

Va multumim pentru ca ne urmariti in fiecare zi! Horoscopulzilei.net

Sursa: ce-spun-astrele.ro

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...