Mariana Cojocaru: Cele mai norocoase zodii în 2018

Horoscopul 2018 este realizat de Mariana Cojocaru. Iata care sunt cele mai norocoase zodii anul acesta.
Berbecii au o perioadă foarte interesantă. Vor atrage câştiguri şi vor investi în sănătate.

Berbec: Va avea un an foarte bun, pentru că Uranus va intra în cea dea doua casă: sector astro-financiar. Veniturile berbecilor vor fi susținute, mai ales pentru cei care știu ce îsi doresc.

Taur: Va trebui să se apropie de persoanele dragi, cu persoanele cu care intră în contact. Trebuie să fie foarte blânzi.

Gemeni: Au un an foarte bun în relația ce ține de străinătate, de comunicare, de atmosfera de la locul de muncă. Este un an bun la muncă. Are o dorință de călători și de a studia. Au câștiguri pe mai multe planuri, chiar și pentru a aduce pe lume copii.

Rac: Luna nouă vine în constelația lor. Este patronul zodiei Racului, deci vor avea un plan bun de bătaie pentru 2018. Relațiile de familie vor fi excepționale.

Leu: Nodul lunar nord este în constelația leului. Cifra 2 apropie foarte bine, deci un plus la capitol relații. E un an în care trebuie să fiți ambițioși și luptători.

Fecioară: Fecioarele sunt foarte bine susținute în zona comunicării. Vestea bună este că Mercurul are mers direct, lucru bun pentru Fecioară.

Balanța: Balanțele sunt foarte bine aspectate și ma refer la zodiacul chinezesc al câinelui de pământ, al cărui echivalent este balanța. Mers bun în sănătate și justiție. Relațiile pe care le va stabili în 2018 vor fi foarte bune.

Scorpion: Scorpionii vor fi marii favorizați ai anului 2018. Timp de 12 ani, ceea ce încep acum, poate să funcționeze perfect. Sunt în zodia norocului.

Săgetător: Sunt atenționați că au Jupiter pe a XII-a casă. E casa dușmanilor vizibili și invizibili. Saturn și luna neagră vor fi în sector astro-financiar. Nu este neapărat un an favorabil. Se vor separa de relațiile din trecut.

Capricorn: Se vor izola intru iluminare. Echivalentul lui Saturn ține de Heremit. El este pustnicul care se retrage pentru a lua decizii foarte bune.

Vărsător: Au o relație interesantă câtă vreme și-au curățat karma și se apropie din ce în ce mai mult de o relație. Pot avea un an excepțional în zona carierei.

Pești: Au în constelația lor pe Neptun, patronul lor. Vor fi mult mai apropiați de credință. Își vor schimba locul de muncă spre unul mai bun.

Află ce vrea de la viață fiecare semn zodiacal. Iata ce spun astrologii

Ce vrei de la viață, în funcție de zodie? Citește și vezi dacă previziunile astrologilor coincid cu realitatea.

 1. Berbec

Berbecul este concentrat pe carieră și pe ceea ce urmează să întreprindă. Chiar și așa, această zodie simte necesitatea de a avea un echilibru între muncă și viața personală, altfel începe să se plictisească.

Tu ești cel care și-ar dori să fie proprietarul unei companii de succes, care în timpul liber face sport și își educă copiii cu entuziasm.

 1. Taur

Taurul este cel ce pune preț pe atmosfera caldă și plăcută din casă. Taurii sunt muncitori și foarte productivi, întrucât își doresc să câștige bani pentru viață, călătorii și lucruri frumoase. Scopul tău este de a-ți face o viață cât mai confortabilă.

 1. Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți datorită energiei și plăcerii de a comunica. Ești cel care își savurează viața și vrea să primească plăcere de la orice. Atenția ta se concentrează pe ceea ce iubești: de exemplu, să primești în vizită oaspeți. De asemenea, îți place dezvoltarea intelectuală: lectură, artă, muzică și călătorii.

 1. Rac

Racul este o zodie sentimentală, careia îi place să aibă grijă de confort și estetică. Scopul tău de bază este să-ți amenajezi o casă plină de armonie și căldură. Îți place să gătești și să-ți uimești familia cu bucate alese.

 1. Leu

Leii sunt regi și regine. Iar locul unde se simt așa este familia. Leul este un părinte bun, care le oferă odraslelor sale toată atenția și dragostea. Ești materialist și vrei să ai tot ce e mai bun: haine scumpe și cele mai noi smartphone-uri. Planificarea vacanțelor și călătoriilor – este partea indispensabilă a vieții tale.

 1. Fecioară

Fecioarele sunt perfecționiste. Cu multă grijă și răbdare, acestea își construiesc viața lor ideală. Îți analizezi fiecare pas, ca nu cumva să greșești. Ești mereu înconjurat de lucruri și activități de care îți plac: animalele, comunicarea cu natura sau învățatul.

 1. Balanță

Probabil, e cel mai liniștit semn zodiacal. Balanța are o viață pașnică, tinde spre dreptate în toate și își învață copiii să fie buni și empatici. Ți-ar plăcea să ai o profesie care presupune aflarea ta în aer liber.

 1. Scorpion

Scorpionul își construiește viitorul tactic ca și Fecioara și energic ca și Berbecul. El este cel care își dorește să fie corect ca și Balanța, vesel ca și Gemenii și emoțional ca și Racul. Viața ideală pentru tine constă într-o carieră de succes, o familie iubitoare și o mulțime de emoții pozitive.

 1. Săgetător

Săgetătorul ar putea deveni un minunat antrenor sau mentor, datorită energiei sale și dorinței de a se autoperfecționa mereu. Ești cel care vrea să-și împărtășească cunoștințele cu alții și să le dea lecții în orice domeniu: sport, gastronomie sau afaceri.

 1. Capricorn

Capricornul este o zodie responsabilă, concentrată pe familie. Li se potrivesc foarte bine funcțiile manageriale. Calitățile de lider le transpui deseori și în viața personală. Dacă ai copii, vei face totul ca aceștia să aibă o viață demnă.

 1. Vărsător

Vărsătorul este cel mai rebel semn zodiacal. Principalele lor preocupări sunt protejarea celor din jur și lupta pentru libertate și egalitate. În asta constă misiunea ta importantă în viață. De obicei, te doare în cot de ce cred alții, întrucât preferi să joci doar după propriile reguli.

 1. Pești

Pești este zodia cea mai receptivă. Ea fie face excepție de la orice reguli, ca și vărsătorii, fie merge acolo unde le spune inima, până aceasta va înceta să mai bată. Desigur tot ceea ce faci trebuie să fie plin de emoție. Îți dorești foarte mult să te manifești în domeniul artei.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...