Luna Plină în Balanță, 19 aprilie 2019. Cum sunt afectate zodiile

Pe data de 19 aprilie are loc fenomenul astral de Lună Plină în Balanță. Potrivit astrologilor, Universul ne transmite mesaje puternice și timp prețios de ne regăsi pe noi înșine și de a ne reorganiza mentalul în haosul gândurilor cotidiene. Luna Plină în Balanță ne îndeamnă totodată să revizuim planurile și dorințele făcute la început de an și să comparăm cu realitatea în care ne aflăm.

Luna Plină în Balanță ce se va forma în data de 19 aprilie 2019 ne îndeamnă să facem compromisuri și ajustări pentru a ne dezvolta relațiile și de a ne rezolva conflictele de idei și de interese pe care le avem cu cei apropiați nouă.

Luna Plină în Balanță înseamnă găsirea răspunsurilor la probleme nerezzolvate din trecut, inspirație și ajutor.

Faptul că Luna Plină va avea loc la finalul sezonului Berbec va favoriza o accelerare în toate domeniile din viață noastră, având parte de acțiune imediată, dar și de soluționări rapide. Vom găsi înțelegere față de propria persoană și ne vom tolera și accepta greșelile, pentru a putea evolua.

Astrologii ne sfătuiesc să folosim energia benefică a Lunii Pline în Balanță pentru a ne atinge cele mai mărețe idealuri.

Horoscop Luna Plină în Balanță, 19 aprilie 2019. Ce înseamnă pentru zodia Berbec

Luna Plină ar putea face să se înmulțească interacțiunile cu asociații, clienții și colaboratorii. E posibil să-i găsești destul de confuzi, nehotărâți sau lipsiți de direcție, dar e în puterea ta să găsești logica în cele vehiculate de ei. În felul acesta, le demonstrezi faptul că ești de neînlocuit și că valoarea ta ca profesionist e de neprețuit!

Horoscop Luna Plină în Balanță, 19 aprilie 2019. Ce înseamnă pentru zodia Taur

O perioadă agitată la locul de muncă. Se întrevăd sarcini care-ți permit să dai frâu liber creativității și să-ți folosești veleitățile artistice. Contează mult să pui suflet în tot ceea ce întreprinzi la serviciu. Acest lucru va fi vizibil pentru toți, deci nu crede că trece neobservat.

Horoscop Luna Plină în Balanță, 19 aprilie 2019. Ce înseamnă pentru zodia Gemeni

Luna Plină de vineri interconectează casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup cu cea a preocupărilor de moment, de natură personală, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, s-ar dori să investești mai mult timp, energie, chiar și finanțe, dacă-ți permiți, în hobby-urile și pasiunile tale. Nu-i exclus să le transformi într-o afacere de suflet cândva în viitor, deci ia-le în serios.

Horoscop Luna Plină în Balanță, 19 aprilie 2019. Ce înseamnă pentru zodia Rac

Deși Luna Plină de vineri își exercită influența cu precădere în sfera vieții de familie, nu înseamnă că efectele ei nu se resimt și în cealaltă parte a baricadei, mai bine spus la nivel profesional. Pentru că te detașezi cu dificultate de evenimentele de acasă, e posibil să nu performezi conform așteptărilor la serviciu sau în societate.

Horoscop Luna Plină în Balanță, 19 aprilie 2019. Ce înseamnă pentru zodia Leu

Luna Plină de vineri simbolizează și comunicarea, respectiv scrisul, ți se recomandă să eviți a fi evaziv și lacunar în exprimare în cadrul ședințelor, întrevederilor de afaceri, dar și interviurilor de angajare de săptămâna aceasta. De asemenea, verifică de două ori rapoartele înainte de a le preda, deoarece riscă să se strecoare greșeli mari.

Horoscop Luna Plină în Balanță, 19 aprilie 2019. Ce înseamnă pentru zodia Fecioară

Luna Plină de vineri se suprapune peste axa financiară din horoscopul tău general, semn că șansele de câștig de care te bucuri săptămâna aceasta sunt mai mari decât te-ai aștepta. Poți scoate sume deloc de neglijat din activități pe care alții nici măcar nu le-ar considera fezabile, dar ține cont de faptul că riști ca banii să ți se scurgă printre degete. Ține de ei și folosește-i cu cap.

Horoscop Luna Plină în Balanță, 19 aprilie 2019. Ce înseamnă pentru zodia Balanță

Deși influența acestui eveniment astral se exercită cu precădere în plan personal, efectele se văd și la nivel profesional. Poți crede că asociații, clienții și colaboratorii nu-ți înțeleg viziunile sau chiar că sunt limitați ca perspectivă, fapt care ar putea face colaborarea cu aceștia mai dificilă decât în mod normal. Căutați să vă completați reciproc și nu să vă puneți bețe-n roate inutil.

Horoscop Luna Plină în Balanță, 19 aprilie 2019. Ce înseamnă pentru zodia Scorpion

Deși influența acestui eveniment astral se exercită cu precădere în plan personal, efectele se văd și la nivel profesional. Poți crede că asociații, clienții și colaboratorii nu-ți înțeleg viziunile sau chiar că sunt limitați ca perspectivă, fapt care ar putea face colaborarea cu aceștia mai dificilă decât în mod normal. Căutați să vă completați reciproc și nu să vă puneți bețe-n roate inutil.

Horoscop Luna Plină în Balanță, 19 aprilie 2019. Ce înseamnă pentru zodia Săgetător

Axa peste care se suprapune Luna Plină de vineri mai simbolizează și munca, semn că se prefigurează o săptămână plină la serviciu. Chiar dacă ți-e clar ca lumina zilei ce anume trebuie să faci, pot apărea momente de lapsus sau neatenție care ți-ar putea pricinui erori semnificative. Ia o pauză atunci când simți că nu mai dai randamentul scontat.

Horoscop Luna Plină în Balanță, 19 aprilie 2019. Ce înseamnă pentru zodia Capricorn

Luna Plină de vineri leagă casa planurilor de viitor, respectiv a proiectelor de grup de cea a preocupărilor de moment, de natură personală, cu mențiunea că efectele acestei lunații se resimt, în cazul tău, în sfera celei dintâi. Nu-ți fie teamă să visezi cu ochii deschiși la ce va să vie-n viitor. Dă-ți frâu liber imaginației și descoperă cum ai putea să-ți materializezi aceste năzuințe!

Horoscop Luna Plină în Balanță, 19 aprilie 2019. Ce înseamnă pentru zodia Vărsător

Axa peste care „cade” Luna Plină de vineri semnifică și deplasările și pregătirea academică, cu precădere cele în străinătate/la mare distanță de casă, respectiv studiile înalte, semn că poate fi nevoie să întreprinzi o delegație săptămâna aceasta ori să participi la un curs de perfecționare continuă ori reconversie profesională. .

Horoscop Luna Plină în Balanță, 19 aprilie 2019. Ce înseamnă pentru zodia Pești

Luna Plină de vineri stimulează axa financiară din horoscopul tău general, dar influența acestei lunații o vei simți mai abitir în sfera relațiilor afective și profesionale care au la bază finanțe în comun. Cei în asociere cu care deții un buget ar putea profita de încrederea prea mare pe care le-o porți, folosind aceste sume în scopuri personale.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscopul zilei de vineri, 2 Octombrie 2020

O zi in care voința noastră va putea trece în plan secund și astfel ne ...