Lună Nouă, Martie 2021 – Energii vindecătoare

Energii blânde aduse de Luna nouă în Pești în data de 13 martie 2021

În data de 13 martie 2021 va avea loc Luna Nouă în semnul Peștilor, aspect care va trimite valuri poetice pe ceruri și raze luminate vor radia. Va exista o energie eterică și blândă care ne va motiva să ne imaginăm lucruri frumoase, să visăm și să creăm o realitate mai bună, ca să ne simțim împliniți, fericiți și compleți, în armonie cu noi și cu întregul Univers.

Realitatea pe care ne-am imaginat-o se transpune în realitatea noastră, așa că trebuie să ne aliniem gândurile, acțiunile și cuvintele în consecință sub această Lună nouă care va avea loc în semnul Pești. În clipa în care închidem ochii și vizualizăm o viață mai bună pentru noi înșine, atunci vom simți cum o pace interioară ne copleșește inimile și mințile, ceea ce ne face entuziasmați și inspirați să lucrăm în continuare cu ea, căutând intensitate și beneficiu în aceste sentimente înalte.

 

Ne vindecăm inimile

Planetele Neptun și Venus se vor configura îndeaproape sub cerul întunecat al Lunii Noi. Această aliniere a energiei ne va activa chakra inimii și ne va împinge să dorim și obținem o iubire mai mare și mai profundă. Planetele Neptun și Venus sunt minunate pentru a atrage iubirea, dar și pentru a ne trezi și vindeca inimile.

În situația în care inima noastră este stimulată într-un anumit mod sau de ceva anume în această perioadă, încercă să-ți urmezi inima în loc să-ți asculți mintea și raționalul. Alege în schimb să asculți chemarea interioară și să ai încredere în intuiția ta. Întregul cosmos va fi umplut cu acorduri muzicale dulci, însă care pot fi auzite doar acordând atenție deosebită, cu o intuiție profundă, mai ales dacă lucrurile par să nu fie în regulă în jurul tău.

 

Să acordăm atenție intuiției noastre

Neptun este o planetă a intuiției și ne îndeamnă să ne ascultăm vocea interioară. Uneori planeta Neptun poate ascunde claritatea vederii, indicând necesitatea de a obține înțelepciune și inspirație din și în interiorul nostru. Fiecare om are înțelepciune străveche îngropată adânc în el și poate debloca comori ascunse, dacă o căută cu adevărat.

Această Lună Nouă din Pești este ideală pentru a îmbrățișa înțelepciunea profundă, dar uitată. Deci, fiecare persoană trebuie să profite de această ocazie pentru a ajunge și a merge pe acest drum cunoscut, însă abandonat și neglijat, pentru a obține răspunsurile pe care le căutăm cu toții.

 

Relațiile se îmbunătățesc!

Mai mult decât atât, Luna nouă în Pești are puterea de a dezlega relații romantice complicate, oferind noi perspective. Așadar, planeta Venus guvernează relațiile, în special relațiile din trecut atât cu prietenii, familia, banii, partenerii dar și, de asemenea, cu noi înșine. Luna Nouă va fi capabilă să facă lumină asupra aspectelor noi și diferite ale acestor relații tensionate. Iertarea și rezolvarea vor avea loc cu ajutorul unei compasiuni mai profunde și a unei iubiri necondiționate, dacă reușim să ne ridicăm deasupra acestor emoții și sentimente.

Iubirea necondiționată este prezidată de planeta Neptun. Această planetă amintește tuturor că în ciuda tuturor obstacolelor și adversităților vieții, avem lecții și ideologii care să ne ajute să le depășim și să continuăm să mergem înainte, învățând din trecut și experiențele pe care le-am primit. Trebuie să alegem să fim sinceri cu noi înșine și cu cei din jurul nostru.

 

Scăpăm de emoțiile toxice!

De altfel, planeta Neptun acționează ca un memento pentru a ne permite să ne scufundăm mai adânc în energia fragmentată aflată în noi. Aceste energii dinăuntrul nostru servesc drept oglindă a adevăratului nostru sine, să îl ascultăm și observăm, astfel încât să putem rectifica și rezolva orice emoții îngropate în noi și pe care nu le-am rezolvat sau depășit.

Așadar, aceasta presupune și include eliminarea relațiilor toxice care ne inhibă creșterea emoțională și ne perturbă sănătatea mintală. Toate acestea pot fi realizate prin descoperirea treptată a ceea ce este în sufletele noastre și dezlegarea comorilor dinăuntrul nostru.

Planeta Neptun este de asemenea cunoscută modalitatea de a ne crea imagini neclare, părând că totul este roz, aspect care duce uneori la crearea de iluzii false, făcându-ne să ne simțim pozitivi cu privire la lucruri nepotrivite, când nu este cazul. Chiar și atunci când suntem indeciși, simțim o atracție puternică către partea greșită sau incorectă. În astfel de scenarii, trebuie să așteptăm un moment, să primim și să avem o anumită claritate, pentru a putea fi capabili de a vedea viitorul cu mintea și inima limpede.

 

Concluziile Lunii Pline din 13 Martie 2021

În general, această perioadă de Lună nouă în semnul Peștilor este frumoasa și pune la punct un ciclu creativ extrem de ingenios. Această energie poate funcționa în favoarea noastră, atât pentru a realiza proiecte creative, cât și pentru a explora noi fațete ale propriei noastre conștiințe, alături de instinct și intuiție.

Viața nu este o linie dreaptă, ci o spirală complexă. Drept urmare, continuăm să revenim și să revedem lucrurile din trecut. Însă, de fiecare dată ne vom întoarce cu o înțelegere mai profundă și mai bună a lucrurilor, având certitudinea că toate s-au întâmplat cu un scop anume, care să ne înalțe deasupra noastră. Nu suntem singuri, avem ajutorul Peștilor, care, fiind ultimul semn al zodiacului, au călătorit foarte departe, iar aceștia ne pot ascuți înțelegerea, aducând sentimentul de integritate și de a fi complet și împlinit.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...