Luna Nouă din Februarie susține inițiativele și progresul

Luna nouă din februarie vă va inspira să gândiți original  – ce aduce nou semnelor zodiacale?

Această Luna Nouă are loc pe teritoriul  aerian al Vărsătorului.

Ne aflăm în mijlocul sezonului Vărsător din 2021, iar energia inovatoare a acestui semn va atinge punctul culminant în momentul  Lunii noi din februarie 2021, care are loc pe 11 februarie. Obiectivele de Anul Nou suferă acum schimbari complicate și ciudate.

Această Luna nouă are loc în semnul Vărsătorului, semn de aer care gândește în perspectivă, care ne transpune într-o mentalitate mai inventivă, creativă și orientată spre comunitate. Trebuie sa ținem cont  de multimea de planete – stellium – din  Vărsător in februarie, în timpul căruia șapte corpuri cerești vor fi grupate împreună în acest semn, toate acestea amplificând în mod major calitățile neconvenționale ale acestei faze de luna.

Pregătește-te să gândești original când vine vorba de stabilirea obiectivelor și îmbrățișează întregul spectru al individualității tale. Nici măcar actuala perioadă retrogradă a lui Mercur nu vă poate opri să canalizați energia revoluționară a acestei Luni Noi și să faceți schimbări atât de necesare în viața voastră.

Această Luna Noua beneficiaza de vibrațiile majore ale Epocii Vărsătorului și ne va încuraja pe toți să găsim moduri de a pune in valoare propria personalitate-și îi vom inspira pe alții să facă același lucru.

 

Citiți mai departe pentru a afla cum Luna nouă din februarie 2021 vă va afecta semnul zodiacal.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Nu ți-e frică să faci lucrurile de unul singur, nativ Berbec, dar această Luna Noua te va provoca să te ridici și să strălucesti într-un cadru de grup.

În timp ce Mercur retrograd poate influenta negativ comunicarea între prietenii și colegii tăi, poți folosi energia Lunii Noi pentru a elimina problemele,  pentru a-ți găsi drumul cel bun și pentru a-ți face auzită vocea. Conducerea in grup revine Berbecului, daca stie sa fie jucator de echipa.

 

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Ce părere ai despre traiectoria ta actuală în carieră, nativTaur? Această Luna Noua este inovatoare și vă cere să vă demonstrați calitățile la locul de muncă.

O atitudine potrivită va face diferența cu privire la cariera voastra profesionala. Dacă vă simțiți pregătit pentru o schimbare, acum este un moment excelent pentru a vă actualiza cv-ul si pentru a aplica cu curaj la joburile potrivite.

 

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Te-ai simțit neliniștit în rutina de zi cu zi în ultima vreme, Gemeni, așa că această Luna Noua te ajută să cauți o inspirație – chiar dacă Mercur retrograd îți reduce avantul.

Hrănește-ți dorinta creativă înscriindu-te la un curs interesant, scufundându-te în lectura unei carti grozave sau perfecționând câteva postari noi pe retelele de socializare, pe măsură ce îți planifici vacanța de vis.

 

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Dacă aveți o durere nespusă, datorii neplătite sau orice alte poveri sufletesti care vă apasă constiinta atunci această Luna Noua este ocazia perfecta de a vă înfrunta demonii și de a vă curăța spiritual interior.

Este ușor să neglijați limitele personale atunci când sunteți obișnuiți să aveți grijă de ceilalți, dar acum este momentul să vă scutiți de stres, secrete și relații toxice. Începeți din nou, mai optimist.

 

Leu (23 iulie – 22 august)
În ultima vreme, nativul Leu s-a concentrat atât de mult asupra parteneriatelor strânse,  dar această Luna Nouă vă cere să faceti ordine in ceea ce vă doriti cu adevarat.

Dacă sentimentele din viața voastra amoroasă au devenit învechite sau prea stresante, incurajeaza schimbarea făcând ceva nou împreună sau încălcând reciproc „regulile” pe care le urmezi în mod normal. O mică rebeliune si o notă de fantezie si imaginatie, in comun,  menține relatia frumoasa.

 

Fecioară (23 aug. – 22 sept.)
Tot ce vrei să faci sub această Luna Noua, Fecioara, este să-ți reorganizezi programul, să te linistesti și să-ți duci la indeplinire planurile actuale,  dar odată cu retrogradarea planetei guvernatoare – Mercur, continuă să dai peste blocaje. Nu e nimic in neregula. Aceasta Luna Noua e potrivita pentru a începe să eliminați sarcinile mai neplăcute din lista de prioritati si să găsiti spațiu pentru proiecte mai mari pe drum.

 

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Această Luna Noua inspiră proiecte care tine de pasiune, relații romantice și  un sentiment general de încredere în sine, Balanță – așa că nu ezita sa folosesti energia sa inspiratoare!

Poti lua o pauză de la munca sustinuta și permiteți-vă să vă distrați,  spunând ”da” unei întâlniri  interesante sau va puteti preocupa de un hobby creativ alaturi de prieteni.

 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
În ultimul timp ai învățat atât de multe lecții când vine vorba de viața ta privată, Scorpion. Acest moment de Lună nouă îți aduce ocazia să intelegi ce ai învățat și să începi din nou.

Dacă ai avut anumite conflicte cu oameni din trecutul tau, lasă dusmania in urma. Emoțiile tale vor evolua  mai liber atunci când eliberezi acele poveri adânc înrădăcinate.

 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Acordați o atenție deosebită micilor detalii ciudate din viața de zi cu zi, Săgetător, deoarece această Luna Noua vă ajută să priviti comunicarea și interacțiunile obișnuite dintr-o perspectivă nouă.

Folosiți această energie pentru a vă conecta cu oamenii din jur mai autentic și pentru a gestiona orice sarcini complicate. Veti beneficia de mici succese care inseamna de fapt bucuria vieții.

 

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Numărul din contul vostru bancar nu echivalează cu valoarea voastra ca persoană, nativ Capricorn. Și această Luna Noua este aici pentru a vă reaminti că vă puteți gestiona finanțele fără a amesteca cariera si viata personala.

Iertați-vă pentru orice greșeli financiare din trecut pe care le-ați făcut și folosiți claritatea mentală a acestei Luni Noi in Varsator pentru a face un plan solid care sa va echilibreze profesia si familia.

 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Luna Noua e fericita în zodia ta, Vărsător! Te simți în centrul atenției, deoarece toate excentricitățile tale dar si ideile sclipitoarecși minunate sunt pe deplin afișate, pentru ca lumea să le vadă. Dar asta nu înseamnă că nu poți schimba situatia, fie si din capriciu.

E momentul sa abandonezi obiceiuri vechi, sa incepi pe baze noi proiecte care te motivează. Autenticitatea ta  îi va inspira și pe alții să fie mai ancorati in realitate.

 

Pești (19 februarie – 20 martie)
Puterile voastre spirituale sunt deosebite, nativi Pești, și vă puteți folosi darurile mistice pentru a-i ridica pe alții, precum și pe voi înșivă. Încercați să faceți un ritual de lună nouă, concentrându-vă pe creșterea colectivă și bunăstare, sau doar să aprindeți o lumânare si să meditati ori sa vă rugati.

Tu stii sa te conectezi cu magia ta interioară , iti ajuta la starea de bine, atâta timp cât ești fidel cu tine însuți.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 26 februarie 2021

Definitivări azi. O să le dăm de capăt lucrurilor începute mai demult şi încheiem un ...