Luna nouă din Aprilie 2021 aduce rezultatele pe care le dorim

Luna nouă din aprilie este ideală pentru îndeplinirea obiectivelor și viselor pe care le avem

Pregătiți-vă pentru perioada care urmează, deoarece luna nouă din data de 11 aprilie ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele și ne va inspira să mergem înainte cu inima deschisă și să obținem ceea ce dorim.

Luna nouă din această perioadă are loc în tărâmul semnului de foc al Berbecului, aspect care se referă la conducere, curaj și încredere peste limite. Lunile noi în astrologie sunt asociate cu noi începuturi și având în vedere că Berbecul este primul semn al zodiacului, se naște un moment extra favorabil pentru începerea de noi proiecte sau stabilirea de noi obiective.

Toată lumea se va simți mai impulsivă și mai puternică în timpul acestei perioade de lună nouă, astfel încât se recomandă să cunoaștem ce ne așteaptă, pentru a ști cum să gestionăm energia pe care o vom primi și să profităm la maximum de tot ce ne așteaptă.

Urmareste previziunile astrologice cu horoscopul zilei pentru toate zodiile. Vezi ce spun astrele despre zodia ta!

Zodia Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Această lună nouă este ca un nou început personal pentru tine, deoarece îți oferă o șansă puternică de a străluci și de a te dezvolta într-un mod nou și creativ. Stabilește câteva obiective noi, alege să faci câteva alegeri îndrăznețe în materie de modă sau găsește noi modalități de a spune adevărul, ce gândești și de a-ți exprima sentimentele. Fii tu însuți și bucură-te de tot ce te așteaptă!

Zodia Taur (20 aprilie – 20 mai)

În timp ce această lună nouă s-ar putea manifesta printr-o creștere a energiei fizice pentru unele semne, Taurii s-ar putea să se simtă epuizați. Folosește acest moment liniștit ca timp pentru reflecție personală și odihnă, în loc să încerci să abordezi tot ce se află pe lista ta de sarcini. Contactarea cu tine și recuperarea timpului de relaxare atât de necesar îți vor oferi claritate asupra obiectivelor tale și vei ști ce ai de făcut.

Zodia Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Întorci o nouă pagină și începi ceva nou în viața ta în această perioadă și ai ocazia de a te distra cu prietenii, de a ieși și socializa. Fii un lider printre colegii tăi și planifică câteva activități interesante cu colectivul sau anturajul tău, indiferent dacă asta înseamnă să găzduiești o noapte de relaxare cu prietenii sau să planifici un moment unic cu colegii tăi, un prânz sau chiar o excursie. Alege să te relaxezi și să te bucuri de această perioadă cu cei din jurul tău. Preia conducerea.

Zodia Rac (21 iunie – 22 iulie)

A venit timpul să începi fresh noua ta viața profesională și să începi să-ți arăți latura asertivă, pentru că ai capacități extraordinare. Nu te feri să urmărești noi oportunități profesionale, să te nominalizezi pentru o promovare la locul de muncă actual sau să le explici șefilor exact de ce meriți o mărire.

Ești cel mai valoros avocat al tău și amintește-ți că dacă nu spui ce simți sau ce gândești, nimeni nu are de unde ști ce ai nevoie sau ce îți dorești.

Zodia Leu (23 iulie – 22 august)

Această nouă lună te face să începi o nouă aventură palpitantă. Cerul este limita când vine vorba de ceea ce poți realiza, așa că începe să vizualizezi ce îți dorești în viitor, ca și cum ar fi ceva posibil, pentru că doar așa vei reuși să îndeplinești ce îți dorești, cu credință și încredere.

Acesta este un moment propice pentru a te înscrie la diverse activități, pentru a rezerva o excursie într-un loc îndepărtat sau pentru a face ceva total neașteptat. Fii curajos și vei culege beneficiile riscurilor tale.

Zodia Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Este normal să te temi de ceea ce nu poți vedea, însă această lună nouă îți amintește că ești suficient de puternic pentru a face față oricărei situații sau problemă care ți-ar putea ieși în cale. Este timpul să te îndrăznești și să începi să-ți asumi datorii, fie că vorbim de cele financiare sau cele spirituale.

Respectă promisiunile și plătește ceea ce datorezi, astfel încât să îți poți curăța conștiința și să te eliberezi bagajele care te îngreunează.

Zodia Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Dragostea este acum în mintea ta în această perioadă, însă trebuie să înveți că relațiile nu sunt doar despre plăcerea celuilalt și păstrarea păcii. Pledarea pentru tine și prioritizarea propriilor nevoi, gânduri și plăceri este la fel de importantă ca și compromisurile.

Dacă cineva apropiat nu se poate descurca cu asta, s-ar putea să dorești să îți reconsideri drumul și alegerile, să te gândești dacă relația respectivă funcționează cu adevărat.

Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Această lună nouă ultra-motivantă te inspiră să preiei sarcina rutinei tale zilnice și să devii serios în legătură cu sănătatea ta.

Indiferent dacă începi o nouă rutină de exerciții fizice sau te angajezi să păstrezi sau să menții un program mai organizat, această situație îți oferă atât impulsul, cât și energia de care ai nevoie pentru a începe o nouă viață, mai sănătoasă și mai productivă, aspect care îți va îmbunătăți viața de zi cu zi.

Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Această lună nouă care are loc într-un semn de foc, naște și aduce asupra ta vibrații aprinse orientate către viața ta amoroasă. Astfel, pentru cei care nu se află într-o relație, acesta ar putea fi un moment norocos să întâlnești un partener.

Dacă ești într-o relație, alege să aduci un pic de entuziasm în rutina romantică obișnuită, făcând împreună ceva creativ care vă poate reanima pasiunile.

Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Această nouă lună deschide un nou capitol în inima ta. Problemele de familie sau problemele emoționale ar putea să îți atragă atenția acum, așa că pune-ți viața profesională în așteptare, astfel încât să te poți ocupa de sentimentele tale și de familie.

Trimite o ramură de măslin unui membru al familiei sau persoanei dragi din trecutul tău și fii dispus să renunți la resentimente mărunte. Acum este momentul să ierți și să uiți.

Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ideile tale inovatoare nu servesc nimănui dacă le păstrezi în interiorul tău și nu le exteriorizezi. Această nouă lună îți cere să începi să te conectezi cu îndrăzneală cu ceilalți și să îți exprimi gândurile într-un mod nou, incitant.

Începe un proiect nou, lansează un blog sau așterne-ți gândurile pe hârtie sau pur și simplu petrece ceva timp suplimentar socializând cu oameni care te ajută să-ți dezvolți ideile.

Zodia Pești (19 februarie – 20 martie)

Această lună nouă îți oferă posibilitatea să îți îmbunătățești viața financiară și îți oferă motivația de care ai nevoie pentru a face tot ce îți dorești sau simți să faci. Este timpul să fii conștient de aportul tău și de valoarea ta la locul de muncă și să începi să manifești abundența și prosperitatea în viața ta.

Alege să nu îți fie teamă să ceri de la Univers sau de la persoanele din jurul tău exact ceea ce știi că meriți să primești.

Acum suntem si pe YouTube, ne găsesti AICI – > Horoscopul Zilei

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...