Luna mai va fi cea mai grea din an pentru 3 zodii:

Deși luna mai a început de câteva zile, acest lucru nu înseamnă că trebuie să fim calmi și să lăsăm garda jos. Lucrurile pot părea linștite în acest moment, însă atmosfera armonioasă este pe cale să se schimbe în viața nativilor. Toată lumea trebuie să se pregătească pentru o perioadă agitată!

Luna mai este plină de tranziții planetare. Mercur și Uranus vor intra în Taur, făcându-ne să fim cu picioarele pe pământ și mai conștienți de faptele noastre. Marte va intra, pe de altă parte, în Vărsător, făcându-ne să fim mult mai deschiși. Venus va intra în Rac și ne va aduce multe schimbări pe plan sentimental.

Nu în cele din urmă, Soarele se mută în Gemeni începând cu data de 20 mai. Așadar, urmează o perioadă cu multe schimbări astrale, ce vor da multe bătăi de cap, îndeosebi celor 3 zodii despre care vei afla mai jos.

Zodiile pentru care luna mai va fi cea mai grea din an

Fecioară: nivelul tău de energie va fi destul de scăzut și vei fi vulnerabilă

Îți vei petrece toată luna simțindu-te extenuată și morocănoasă. Pe 16 mai, Uranus, planeta sănătății tale, se va muta în Taur și în a 9-a casă, cea a norocului, a aventurii și a expansiunii.

Vei dori să îți petreci primele săptămâni din luna mai angajându-te în activități care „să îți trateze” corpul și sufletul. Este singura modalitate prin care te poți pregăti pentru cele ce urmează. Marte va intra în a 6-a casă, cea a muncii și a sănătății, punându-ți în pericol sănătatea și energia.

Vei simți să ești trasă într-un vârtej din care nu mai poți ieși, mai ales cu Soarele, care se mută în a 10-a casă, cea a carierei și a statutului social, pe 20 mai. Oportunitățile vor apărea din toate părțile, urmate de prosperitate. Vei decide să iei taurul de coarne, însă ai grijă mai întâi de tine și de sănătatea ta.

Scorpion: nu vei mai putea să îți privești partenerul în ochi

Uranus, cel responsabil cu schimbările dramatice și progresul, va intra în a 7-a casă, cea a relațiilor, pe 16 mai. Acesta se va muta și în semnul tău opus: Taurul. Acest lucru poate să îți aducă armonie în relație sau, din contră, furtună.

Totuși, cu Venus care se va muta lângă Saturn și Pluto câteva zile mai târziu, este posibil ca tu și partenerul tău să întâmpinați câteva obstacole. Veți simți că nu sunteți pe aceeași lungime de undă, ceea ce va duce inevitabil la o ceartă. Dacă ești singură, vei simți că îți este greu să te conectezi cu un potențial iubit.

Soluția acestor probleme va fi familia. Uranus poate să creeze conflicte în relația de cuplu, însă această planetă mai este responsabilă și de familie. Petrece timp cu cei dragi, deoarece acest lucru poate să te ajute să îți rezolvi problemele cu perechea ta.

 

Săgetător: cariera va fi o sursă de stres

Uranus, planeta schimbărilor radicale, se mută în a 6-a casă, cea a sănătății și a muncii. Acest lucru te poate face să îți schimbi total părerea despre ce credeai până acum despre cariera ta. Te vei simți nesigură de situația de la serviciu și vei începe treptat să îți pierzi încrederea în tine. Totuși, această anxietate te va ajuta să înțelegi cât de imprevizibilă este viața pe termen lung.

Din fericire, relația cu cel drag va fi mai armonioasă ca niciodată. Soarele se mută în a 7-a casă, cea a relațiilor, pe 20 mai. Mercur, planeta iubirii în cazul tău, se va afla din nou în tranziție. Așadar, este momentul ideal să îți lași inima să ia cele mai importante decizii în privința viitorului.

Zodiile care vor avea parte în luna mai de cea mai grea perioadă din an trebuie să țină cont de aceste informații și să se pregătească pentru schimbări majore!

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...