Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Cum își ruinează zodiile viața

Mihai Voropchievici a dezvăluit cum își ruinează zodiile viața. Acesta a dezvăluit punctele slabe ale zodiilor, alături de Lidia Fecioru.

„Capricornii își distrug viața făcând competiție cu ei înșiși. Vor să le arate tuturor că ei sunt cei mai buni. Ei pun presiune foarte mare asupra lor înșiși. De aici își pot complica viața de familie.

Fecioarele au tendința de a face competiție cu ele. Ele sunt atât de oscilante. Când se află la începutul unei uniuni, nu observă că ele se află la rodul despărțirii. Sistemul de informații la Fecioare: ele știu toate bârfele, ele știut tot.

Taurii au aceeași consecvență și perseverare diabolică. Mereu vor să se impună în fața celorlalți. Nu își oferă niciun pic de respiro, mai multă dragoste.

Vărsătorii sunt zodii frumușele, dar îi strică faptul că trăiesc în trecut/ Își duc bagajele dintr-o etapă în alta a vieții. Sunt ceva mai conservatori, mai zgârciți, iar asta îi distruge. Cu toate astea, Vărsătorii sunt zodiile viitorului

Balanțele știu să se sacrifice pentru trăinicia unui parteneriat. În general le place să le facă pe plac celorlalți și uită complet de ei.

Gemenii sunt atât de explozivi, sunt cangurii care sar dintr-o căsnicie în alta. Revin, pleacă, sunt un du-te vino. Vor libertate totală, neîngrădire.

Berbecii sunt cei mai pasionali și explozivi dintre nativi. Berbecii sunt extrem de încăpățânați.

Leii, prin excelență, nu își irosesc viața. Sunt vedetele zodiacului din punctul de vedere al focului. Vor mereu să strălucească, mai ales acolo unde nu trebuie.

Săgetătorii sunt prietenii Leilor. Sunt direcți, extraordinar de buni prieteni și extrem de sufletiști. Atunci când cad, se ridică la loc.

Scorpionii sunt tenace, pot ține secretele. Niciodată nu vor spune secretele celorlalți. Nu trădează niciodată, oricât ar urî. Când se umple paharul, se răzbună imediat. Nu vor să recunoască faptul că sunt sensibili.

Peștii au felul lor de a fi de nevăzători. Cum scot capul afară, primul pe care au pus ochii au senzația ca au dat de Dumnezeu. Văd oamenii așa cum și-i doresc și nu cum sunt.

Racii își irosesc viața punându-i pe cei din familie pe primul plan. Ei sunt psihologii, ei se dăruiesc complet. Ei sunt Mama Dolores și Tata Leone. Nu e tocmai bine să se pună pe locul doi”, au declarat Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 19-25 Aprilie 2021

Horoscop 19-25 Aprilie 2021 – Săptămâna aceasta avem parte de noi începuturi în diverse planuri ...