Lidia Fecioru a dezvăluit cele trei zodii capabile de premoniții. Iată nativii cu puteri paranormale

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre puterile paranormale ale zodiilor și care sunt cele trei zodii care au o capacitate mai mare de a prevedea ce se întâmplă în viitor.

Fie că vin din vis, au intuiție sau pur și simplu planificare, trei nativi se pot bucura de capacitățile lor ieșite din comun, a spus Lidia Fecioru la emisiunea Adevaruri Ascunse. Iată care sunt zodiile

Peștii sunt intuitivi, pot prevedea moartea cuiva. Nativul se retrage și își face calcule. În perioada de renaștere, începe să perceapă afacerea. Începe să acumuleze informații despre ce trebuie să facă.

Văsătorii visează. Ei au premoniția visului. Primesc informația, uneori le este și frică de cât de reale se dovedesc visele.

Fecioarele: Mai riguroase în ceea ce înseamnă informație. Ea fiind foarte tipicară, vrea să știe totul și dacă crează un plan, îl face din calcule. Nu face lucruri negândite. Ele îți spun dinainte planurile pentru că este făcut în cap deja.

Lidia Fecioru a dezvăluit cum iubeşte fiecare femeie din zodiac!

Lidia Fecioru a dezvăluit la emisiunea Adevăruri ascunse cum iubeşte fiecare femeie din zodiac.

Peşti – Soţia actriţă. Nu te plictiseşti cu ea, îşi face tot felul de mistere şi aşteaptă ca iubitul să le ghicească. E sensibilă şi doreşte ca bărbatul ei să fie ca un zid de piatră. Este soţie pentru o viaţă. Dacă nu găseşte un prieten în soţ, pleacă!

Vărsător – Femeia distracţiei. Îi place spectacolul. Este femeia care nu prea are treabă cu gospodăria. Viaţa de familie ar trebui să fie plină de distracţie. Soţul nu va fi plictisit cu ea.

Capricorn – Este femeia cu principii. Are mereu o idee clară pentru ce trebuie să facă, cu cine trebuie să se căsătorească şi ce să aducă bărbatul în familie. Crede de multe ori că dragostea e o prostie. Nu se va căsători pripit. Este foarte atentă şi selectivă.

Berbec – Este soţia rival. Bărbatul se luptă cu ea în casă. Are nevoie de un om foarte puternic în viaţă, ca să ţină piept furtunilor din ea. Soţul trebuie să fie bărbat cu ea. Când găseşte aşa un partener se căsătoreşte cu el imediat.

Taur – Este soţia motivator. Se căsătoreşte cu bărbaţi drăguţi, amuzanţi, pentru că sunt mai distractive. Nu le plac bărbaţii care sunt terchea-berchea, ci cei de succes. Îi va toca creierii metodic bărbatului.

Rac – Este femeia ideală. Trebuie să le convingi să se mărite. Soţul va avea un întreg arsenal – o femeie, frumoasă, deşteaptă, amantă şi bună gospodină. Familia pentru ea este cel mai important.

Leu – Este femeia prinţesă. Nu se căsătoreşte decât cu un bărbat care să îi pună lumea la picioare. Trebuie să îi arunce blănuri şi cuvinte frumoase la picioare. Bărbatul trebuie să îi dea tot ce are nevoie.

Balanţa – Este femeia pisică. Este drăguţă, finuţă. Nu prea rea treabă cu gospodăria, e cu munca intelectuală. Fără ea, casa e pustie. Ea dă sens casei şi familiei. Simte nevoia de afecţiune.

Fecioara -Soţia deşteaptă. Poţi vorbi orice cu ea. Îţi dă sfaturi înţelepte. E bună şi ca soţie şi ca bun prieten. Din egoism, nu prea îşi lasă soţul să aibă prieteni. Sunt momente în care atacă cu metode sofisticate. Îi trece repede şi ştie să îşi ceară iertare.

Scorpion – E ca o vrăjitoare. Ea poate suci de cap pe orice bărbat, dacă el se va comporta foarte bine cu ea, ea îi va proroci într-un fel să fie bogat şi de succes. Ea frumoasă şi deşteaptă. Şi bărbatul ei trebuie să fie puternic şi carsimatic.

Săgetător – Ca un camarad de luptă. Se duce cu tine şi în apă şi în foc. Îşi caută bărbatul la spatele căruia poate să stea. De multe ori să ai succes cu această femeie trebuie să ai arsenal pentru a-i alunga potenţialii pretendenţi.

Gemeni – Este femeia oglindă. E plină de misticism. E secretoasă, dar şi periculoasă. Ştie sigur ce ales să îşi ia, dar nu îi va arăta faţa adevărată. Un bărbat foarte rezistent poate fi fericit cu această femeie. De multe ori, e părăsită de partener, pentru că încearcă să le controleze viaţa.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...