La ce trebuie să se aștepte fiecare zodie pana la sfarsitul anului 2018

O zodie se schimbă radical

Nativii Gemeni vor avea parte in urmatoarea perioada de multe transformări, în special pe plan spiritual unde vor trăi experiențe noi, unice, menite să le schimbe percepția față de viață. Multe dintre părerile acestora se vor schimba fapt ce va determina și o schimbare a comportamentului față de cei apropiați.

Nativii Gemeni vor caută singurătatea, relaxarea și conexiunea cu Divinitatea. Vor fi pasionați de legile Universului și vor căuta conexiunea cu energiile pozitive.

O zodie va pierde bani

Venus, planeta care guvernează Balanța, va retrograda în casa banilor, ceea ce înseamnă că nativii nu trebuie să aibă mari așteptări în sectorul financiar. Cu toate că este o perioada buna, în care se pot culege roadele anilor trecuți, în buzunar nu se vor răsfrânge aceste beneficii.

Este foarte probabil că cei născuți sub semnul Balanței să piardă niște bunuri materiale, posibil în urma unui proces, sau să piardă niște bani în urmă unor investiții dezavantajoase.

O zodie își va schimba locul de muncă

Urmatoarea perioada forțează nativii Leu să muncească mai mult și să-și dedice o mai mare parte a timpului liber perfecționării profesionale. Chiar dacă vor fi acaparați de proiecte noi, ar trebui să privească partea plină a paharului și să nu se plângă de acest surplus care, mai devreme sau mai târziu, se va revedea și în conturi.

La finalul anului vor culege roadele. Posibil să fie vorba și de o avansare în carieră, dar și de schimbarea locului de muncă, însă acest aspect este benefic.

O zodie va suferi mult

Nativii Săgetător vor avea de parcurs o perioada grea, cu obstacole și situații dificil de rezolvat, însă nu trebuie să se demoralizeze, ci din contră, trebuie să lupte pentru a răzbi și să vadă acest aspect negativ ca pe o lecție pe care trebuie să și-o însușească.

Se vor izbi de gelozii nefondate, de critici dure, de momente de declin psihic și emoțional, însă, dacă vor avea tărie de caracter, dacă își vor asculta intuiția și își vor atrage de partea lor persoane importante, vor reuși să obțină beneficii pe parte profesională, posibil chiar o avansare în functie.

O zodie va avea ghinion

Pentru nativii Capricorn urmatoarea perioada aduce multă agitație pe mai toate planurile și vor fi destul de bulversați de schimbările pe care le vor trăi.

Vor simți că butoiul cu ghinion s-a vărsat peste ei, însă, dacă vor fi suficient de atenți la ce se întâmplă în jurul lor și vor capta mesajele transmise la momentul oportun, vor trece cu bine peste aceste neplăceri.

Se vor trezi în fața unor noi situații care vor cere adaptare rapidă. Partea bună este că sectorul creativității se activează și ar putea da tot ce este mai bun din ei în acest domeniu.

O zodie se va căsători

Vești bune pentru nativii Taur, atât pe parte sentimentală, cât și pe parte financiară. Cei care se află într-o relație au șanse foarte mari să ajungă în fața altarului, iar cei deja căsătoriți se vor bucura de liniște și înțelegere în căsnicie.

Veștile bune vin și pentru nativii Taur care, încă, nu și-au găsit jumătatea. Aceștia vor avea foarte multe șanse și ocazii să-și elibereze sentimentele, iar dacă sunt cu adevărat convinși de persoana din fața lor, atunci vor da startul unei relații solide și de lungă durată.

Cuplul anului 2018

Unii nativi vor alege să se despartă, alții să se căsătorească și să-și întemeieze o familie, iar cei singuri au șansă să-și întâlnească sufletul pereche.

Însă, va există un cuplu care va fi ferit de încercări și, chiar dacă le va avea, acestea nu vor fi de natură să le schimbe destinul, ci mai degrabă să le consolideze relația.

Cuplul Berbec-Gemeni va fi favorizat astral în 2018, acești nativi se vor bucura de o relație trainică, bazată pe înțelegere, respect și iubire, stârnind admirația, dar și invidia, celor din jur.

Comunicarea acestor două zodii va fi una extraordinar de bună și vor reuși să ducă la bun sfârșit proiectele pe care și le propun împreună.

O zodie va avea cea mai buna perioada

Va fi momentul de glorie al Scorpionilor și se vor bucura de recunoaștere pe toate planurile. După 7 ani, în sfârșit, meritele și munca depusă vor fi apreciate la adevărata valoare.

Totodată vor fi schimbari de percepție și multe dintre concepțiile vechi se vor anula, făcând loc altora noi. Un alt aspect care ar trebui să-i ingrijoreze pe cei născuți sub semnul Scorpionului este sectorul sentimental, deoarece vor avea parte de schimbări radicale.

O zodie va lua decizii radicale

Nativii Fecioară vor avea parte de o perioada tensionata în care vor trebui să ia multe decizii, unele radicale și definitive. Poate fi vorba de a rămâne în țară sau de a se muta în străinătate, poate fi vorba de a pune punct unei relații, de a se căsători sau de a ocupa o funcție înaltă.

Important este să fie conștienți că vor avea de trecut printr-o cumpănă, iar acel moment nu va fi unul chiar ușor pentru că va fi nevoie să ia o decizie demnă de a le schimba traiectoria în viitor.

O zodie va fi înșelată

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...