Iunie vine cu vesti bune pentru aceste zodii

Luna iunie ne bate la usa si aduce noroc in dragoste pentru anumite zodii. Dupa ce au trecut prin momente dificile, anumite semne zodiacale vor trai momente de neuitat la inceputul verii.

 

Balanta

Balanta va avea o luna incununata de succes si reusite, ghidate de planetele Venus, Soare si Mercur. Reutitele vor aparea atât acasa cât si la serviciu. in viata balantelor vor aparea oameni influenti, cu ajutorul carora isi pot realiza planurile profesionale.

Multi nativi vor fi uimiti de atitudinea superiorilor, vor primi prime, vor aparea propuneri de promovari sau chiar lansarea intr-o afacere.

 

Taur

Daca pana acum si-au plans de mila ca sunt singuri ori ca sunt neintelesi, acum, Taurii se vor confrunta cu oportunitati de neuitat, fapt pentru care ar trebui sa fie extrem de atenti atunci cand iau decizii. Se poate ca luna iunie sa te surprinda complet si sa-ti schimbe viata.

 

Leu

In iunie 2018, cariera va ocupa primul loc in viata Leilor. Iesiti in evidenta pe plan profesional, primiti o prima sau sunteti promovati. in aceasta luna puteti sa va consolidezi credibilitatea, va faceti un nume si atrageti sprijinul oamenilor influenti de care aveti nevoie.

Pluto in casa carierei va va oferi motivatia de a actiona, de a lua decizii si de a va afirma.

 

Rac

Persoanele nascute sub semnul Rac obtin tot ceea ce-si doresc in plan sentimental si acest lucru se intampla fara a se chinui prea mult. De aceea, daca au visat la dragoste impartasita si la liniste, aceasta este luna in care vor obtine tot ceea ce au visat.

 

Se spune că în viaţă ne îndrăgostim de 3 ori – şi de fiecare dată diferit! La ce etapă eşti tu?

După cum se știe, pe parcursul vieţii omul se îndrăgostește de 3 ori. Însă fiecare iubire e diferită şi are un scop diferit. Totul are un motiv.

Prima iubire.

Prima iubire apare la o vârstă fragedă, uneori în ultimele clase de liceu. Această iubire întruchipează visurile tinereții, este o iubire idealizată – ca în povești.

E iubirea care satisface mai mult așteptările societății. Ne aruncăm în ea irațional, crezând că e unica, şi ne insuflăm că aşa ar trebuie să fie.

A doua iubire

Următoarea iubire, a doua – e cea mai grea. Ea ne dă lecții despre noi înșine şi despre faptul că într-o relație trebuie să te simți iubit. Această iubire aduce cu sine o mare durere – durerea pierderii, înșelăciuni și minciuni.

În acestă relație creștem; pentru prima dată simțim durerea adevărată şi începem a înțelege ce ne dorim cu adevărat într-o relație.

Această iubire este bolnavă. Uneori asociată cu violenţa emoţională şi chiar fizică. Această iubire este o dramă continuă, care nu ne permite să renunțăm la ea. Drama provoacă obişnuinţă şi nu putem rupe cercul vicios.

Publicitate
Această iubire e construită pe dorința puternică ca relația să meargă, contrar realității. Vrem să credem că această iubire va fi veșnică.

A treia iubire

Ultima iubire apare pe neașteptate. Ea ni se dă atât de uşor, încât noi înșine nu putem înțelege cum iubirea poate fi atât de firească, fără complicații. În această iubire parcă ar fi totul perfect adaptat.

Relația e simplă, fără mari așteptări. Se pare că perfecțiunea e absolut reală, când nimeni nu face presiune asupra ta şi eşti fericit să-ţi petreci restul vieții în această relație.

Simțiți că totul decurge aşa cum trebuie. Această iubire ne-a bătut demult la uşă – trebuia doar să reacționăm. Această iubire ne învață să iubim şi să fim iubiţi.

Probabil, încă nu aţi simţim toate tipurile de iubire, pentru că nu sunteţi pregătiţi. Iubirea nu poate fi grăbită – ea va veni singură, la momentul potrivit.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...