Inteligența oamenilor, în funcție de zodie. Racii mint inteligent, iar Fecioarele…

Fiecare zodie are o inteligență aparte. Unele au inteligență emoțională, altele sunt mai bune la chestiuni practice, concrete, iar unele zodii sunt ceva mai superficiale.

Taurii sunt mai analitici
Berbecii, de pildă, iubesc aventura. Sunt cei mai nerăbdători nativi din fire și nu știu să aștepte nimic în viață. Vor totul cu repezeală. Au și o iuțeală a minții care îi ajută.

Taurii, spre deosebire de Berbeci, sunt mai atenți, mai analitici. Aceștia iau o decizie după ce sunt ferm convinși, nu le place să se grăbească.

Gemenii sunt extrem de curioși și asimilează ușor fiecare informație. Sunt capabili să învețe ceva din orice experiență și nu se dau bătuți.

Racii au o inteligență emoțională aparte. Deși nu le place să recunoască, Racii sunt extrem de sensibili.

Leii fac tot ce vor în viață. Au o perspicacitate aparte și, cum se zice, cel mai mult îi ajută școala vieții.

Fecioarele sunt cele mai logice dintre toate zodiile. Ele preferă tot timpul soluțiile practice, deși de multe ori sunt năpădite de emoții. Memoria și inteligența lor profundă îi uimește pe toți.

Balanțele sunt mereu diplomate și au o inteligență specifică artiștilor, iar Scorpionii sunt cei mai misterioși, dar capabili de profunzime.

Săgetătorii se bazează exclusiv pe rațiune și încearcă să ascundă latura lor emotivă. Ei susțin public una, dar alta simt. Cu alte cuvinte, oricât s-ar da ei de raționali, tot inima dictează.

Capricornii sunt pesimiștii zodiacului. Ei sunt de părere că trebuie să te aștepți mereu la ce e mai rău ca să te poți bucura de ceva bun. E și asta o filozofie!

Vărsătorii sunt la fel de creativi și au și ei, la fel ca Balanțele, o latură artistică deosebită.

Peștii au o intuiție demnă de detectivi și chiar ar putea activa în acest domeniu. Peștii sunt foarte inteligenți dacă sunt puși să investigheze lucruri. Pot fi polițiști, psihologi, avocați sau detectivi redutabili.

Zodiile care se atrag ca un magnet! Formează cuplurile perfecte

Uneori, ni se întâmplă să cunoaștem anumite persoane care se înțeleg și se completează atât de bine, încât să ni se pară că totul este prea frumos pentru a fi adevărat. Ei bine, aceste persoane se găsesc greu, însă apoi nimic nu pare să le doboare. Iată care sunt zodiile care se atrag ca un magnet:

Gemeni și Balanță. Dacă nu ai văzut până acum un cuplu format dintr-un nativ al zodiei Gemeni și un nativ al zodiei Balanță, atunci când vei vedea un cuplu extrem de vesel și de echilibrat, vei vedea că sunt chiar aceste zodii.

Pentru acești nativi, comunicarea este extrem de importantă și nu există secrete între ei, iar tocmai această deschidere îi ajută să își consolideze extrem de mult relația. Învață împreună unul de la celălalt să se ajute și să se sprijine când unul trece prin clipe mai puțin plăcute.

Cei doi sunt extrem de sociabili, au mulți prieteni și reușesc să își creeze mereu un cerc de prieteni de la care au multe lucruri de învățat.

Fecioară și Capricorn – acești nativi formează una dintre cele mai puternice echipe atât la serviciu, cât și în viața privată. Cei doi sunt neobosiți și nimic nu li se pare prea greu atunci când vor să realizeze ceva. Atunci când sunt colegi, cei doi se detașează întotdeauna și reușesc să facă lucruri mărețe.

Cei doi nativi pot forma o familie durabilă și extrem de puternică
Dacă se îndrăgostesc, nativii acestor zodii pot forma o familie extrem de puternică, în care valorile fundamentale sunt respectate de către toată lumea.

Cei doi se înțeleg numai din priviri și se atrag mereu ca un magnet, oriunde s-ar duce, mai ales că au aceleași valori de viață. Nu se vor plictisi niciodată împreună, iar fiecare provocare o vor primi cu multă bucurie, pentru că nimic nu este prea greu atunci când se realizează în doi.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...