În ce zodii se nasc cele mai multe femei celebre și bogate

Zodia ta ar putea avea cele mai multe femei celebre și bogate. Și tu ai putea avea un asemenea noroc. Iată topul zodiilor în care se nasc cele mai multe vedete și ce spun statisticile despre cele mai norocoase elemente astrale.

Astrologii susțin că unele zodii sunt mai norocoase decât altele și că nu este doar o pură întâmplare că multe femei celebre și bogate au același semn astral. Sunt doar câteva zodii în top! Citește și tu dacă aici se află și zodia ta.

Săgetătoarele, printre privilegiatele sorții
În prezent, conform statisticilor din lumea mondenă, vedetele din Săgetător se numără printre cele mai frumoase, bogate și celebre femei. Unele dintre cele mai bine plătite în 2018 au fost Scarlett Johansson și Jay Z, iar ele sunt născute în această zodie.

Femeile din Gemeni, destinate să fie celebre și bogate
Când sunt frumoase, istețe, descurcărețe și carismatice, femeile din Gemeni au șanse mari să ajungă vedete. Iar anul trecut, femeile celebre din Gemeni au fost în top, și în ceea ce privește câștigurile, dar și aparițiile în presă, Angelina Jolie fiind doar una dintre ele.

Nativele din Pești, tot în topul celebrităților
Când vine vorba de bani, faimă, frumusețe și carismă, femeile din Pești le pot avea pe toate. Chiar dacă par fragile, visătoare și dezorganizate, ele sunt foarte ordonate, muncitoare și hotărâte, iar dacă viața le dă o șansă știu cum să profite la maximum de ea. Floyd Mawyweather și Rihanna, ambele din Pești, au ajuns în topul celebrităților anul trecut nu doar pentru realizările lor, ci și pentru sumele câștigate.

Leoaicele, foarte bine cotate în ceea ce privește banii și faima
Multe femei din showbiz sunt născute în zodia Leului și multe dintre ele devin cu adevărat bogate și celebre. Dintre vedetele românești, celebră este Mihaela Rădulescu din zodia Leu. Iar pe plan internațional, anul trecut a făcut furori Kylie Jenner.

Oameni celebri și zodiile lor
Pagina de web thefamouspeople.com a publicat și ea un studiu interesant al celebrităților conform zodiilor în care s-au născut, dar a împărțit topul în funcție și de sex. Iată topul bărbaților și al femeilor ajunse celebre și bogate în funcție de zodia lor.

Topul femeilor celebre în funcție de zodie

Berbec
Fecioară
Rac
Gemeni

Vărsător
Topul bărbaților celebri în funcție de zodie
Fecioara
Vărsător

Rac
Berbec
Taur

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscop zilnic: miercuri, 23 septembrie 2020

Așa cum te-a obișnuit, horoscopulzilei.net îți aduce horoscopul zilnic și vine cu noutăți pentru ziua ...