În ce domeniu excelează fiecare zodie în parte. Tu ce atuuri ai?

Cum se deosebesc zodiile de pământ de cele de apă și de aer? În rândurile următoare veți afla ce defecte, dar mai ales ce calități are fiecare zodie.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Esti o persoana foarte bine organizata, atenta la detalii si amanunte. De aceea, poti atinge succesul in domenii care presupun organizarea de evenimente, arhivare sau administrare. De asemenea, esti foarte atenta la normele de igiena si sanatate, iar asta iti ofera avantaje reale in domeniul farmaceutic, medical si sanitar.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Atuurile tale sunt amabilitatea si diplomatia de care poti da dovada in orice situatie. Tu stii ce sa spui si cum sa o spui ca sa pastrezi o atmosfera destinsa si placuta oriunde te-ai afla. De aceea, domeniile in care excelezi sunt cele care presupun comunicarea, relatiile publice, negocierea, dar si politica.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Oriunde este nevoie de investigatie, cercetare si dezlegarea misterelor, acolo esti si tu. Capacitatea ta de a vedea latura ascunsa a lucrurilor si de a intelege cu usurinta ceea ce nu este tocmai evident te ajuta sa atingi succesul in domenii precum jurnalismul de investigatie, politie sau chiar stiintele oculte.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
Te poti lauda cu o logica excelenta si chiar cu o pasiune ascunsa pentru cifre. Intelegi totul daca este transpus in procente si cifre, de aceea poti atinge succesul in activitati care prespun calcule, precum contabil, gestionar, economist, bancher. De asemenea, majoritatea nativilor din zodia sagetatorului au o atractie deosebita pentru sport si multi dintre ei pot ajunge pe culmile succesului in competitii sportive.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Niciodata nu renunti cand te-ai hotarat sa faci ceva, iar acest atu al tau este cu siguranta calea sigura catre succes. Pentru ca iti place sa fii independenta, poti avea reusita majora in afaceri, pe cont propriu.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)
Esti diferita de majoritatea oamenilor din jurul tau. Ai idei nonconformiste, altfel, adesea ciudate. Dar in domeniile in care inovatia este pretuita, toate aceste atuuri sunt o adevarata mina de aur. Poti avea succes in tehnologie, moda, arta, cinematografie, afaceri inedite si diverse spectacole.

Pesti (19 februarie – 20 martie)
Ceea ce simti in fiecare clipa este un univers complex si extrem de interesant pentru tine. Iar cand incerci sa afli ce se ascunde in sufletul fiecarui om care te impresioneaza intr-o oarecare masura, descoperi ca te pricepi de minune la interpretarea sentimentelor si emotiilor. De aceea, poti avea succes in domenii artistice, precum literatura sau muzica, dar si in calitate de psiholog, psihoterapeut sau chiar psihiatru.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Tu esti un lider excelent care isi foloseste puterea de convingere si entuziasmul pentru a-i mobiliza pe ceilalti. De asemenea, ai un spirit competitiv care iti ofera energia necesara sa mergi mai departe indiferent de obstacolele pe care le intalnesti in cale. Esti foarte buna in orice pozitie de conducere si in special in domeniile in care inovatia este esentiala.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Ai capacitatea de a repeta actiuni care pentru altii sunt obositoare si stresante, odata ce te-ai obisnuit cu ceea ce faci. Rutina nu te sperie, iar in domeniile in care perseverenta este cheia succesului, tu cu siguranta vei avea de castigat.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Tu poti vedea multiplele fatete ale unei probleme, fara sa alegi in mod deosebit una dintre ele. Ai capacitatea de a privi in ansamblu, de a recunoaste avantajele si dezavantajele fara a fi partinitoare. De aceea esti persoana potrivita pentru a oferi sfaturi, pentru a face investigatii si cercetari, dar si pentru a negocia. Iar curiozitatea nativa este de asemenea un ajutor important in acest sens.

Rac (22 iunie – 21 iulie)
Iti place sa ii ajuti pe ceilalti si o faci cu mare drag, fara sa ti se ceara insistent. Aceasta capacitate de a ingriji, de a proteja, te ajuta sa ai in preajma oameni care iti sunt mereu recunoscatori, dispusi sa te ajute oricand ai nevoie la randul tau. Poti excela in domenii care presupun lucrul cu copiii, dar si in ceea ce priveste locuintele, fie ca este vorba de constructii, amenajari sau decorari.

Leu (22 iulie – 22 august)
Esti o persoana plina de energie, care face intotdeauna ceea ce si-a propus. Nu cedezi indiferent de obstacolele pe care le intalnesti in cale. Cand ceilalti par sa fi obosit, tu ai mai mult entuziasm ca oricand. De aceea esti un exemplu excelent pentru ceilalti si reusesti din aceasta cauza sa fii un lider necontestat. Excelezi in posturi de conducere, in orice domeniu, dar ai o slabiciune pentru arta, cinematografie, moda, spectacole si divertisment in general.
sursa: eva.ro

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...