Iată care sunt fricile și fobiile fiecărui semn zodiacal. La mine a coincis, dar la tine?

Stele pot spune multe despre caracterul și comportamentul fiecărei zodii, însă nu numai. Fricile și fobiile se formează la fel în funcție de perioada anului în care te-ai născut.

Berbec

Cea mai mare frică a Berbecului este claustrofobia ( teama de spații închise). Ei fac atacuri de panică atunci când își pierd libertatea de acțiune și mișcare. De aceea, vor prefera scările în loc de lift. De asemenea, berbecii sunt ființe foarte comunicabile, ceea ce le poate genera teama de a rămâne în singurătate.

Taur

Este o zodie destul de greu de speriat. Taurul nu crede în mistică, de aceea istoriile despre fantome sau vampiri n-au cum să le provoace frica. Însă luând în considerație că banii sunt foarte importanți pentru el, acesta poate avea temeri de a deveni falit.

Gemeni

Reprezentanții acestei zodii se tem cel mai mult de ceea ce nu pot înțelege: adâncime, întuneric, spații închise. Iar din cauza faptului că au un sistem nervos mai instabil și un prag de sensibiltate destul de mic, se sperie și de cea mai neînsemnată durere.

Rac

Este zodia care are o gamă foarte largă de frici. Acesta se teme de spații închise, întuneric, adâncime, evoluția în public, zborul cu avionul sau mersul cu viteză mare. În relația lor cu partenerii, racii sunt destul de stabili, ceea ce le provoacă frică de femei frumoase, în cazul bărbaților, și frică de bărbați, în cazul femeilor.

Leu

În cazul leului, neînfricarea sa generală se transformă într-o fobie serioasă: teama de a se lipsi de propria demnitate și de a se da de rușine. La fel, aceștia se tem că nu vor fi înțeleși și apreciați de cei din jur. În afară de asta, leii preferă să țină distanța în raport cu stomatologii, chirurgii. Nu le place înălțimea și spațiile închise.

Fecioara

Întrucât fecioarele sunt dependente de părerile celor din jur, ele se tem să devină motiv de glume și bârfe. La fel, reprezentanții acestei zodii se tem de căsătorie, pentru că nu cred în dragostea curată. Pe lângă asta, fecioarele se tem de păianjeni și gândaci.

Balanță

Această zodie este cuprinsă deseori de schimbări de dispoziție, ceea ce le provoacă depresie. Balanța este cuprinsă de frică și în fața șerpilor, broaștelor și insectelor. Însă, totuși, cele mai mari temeri ale zodiei respective sunt în raport cu durerea, singurătatea și moartea.

Scorpion

Este unicul semn zodiacal care practic nu se teme de nimic, ba chiar el singur îi poate speria pe alții. Dacă există probabilitatea unei fobii neînsemnate, de obicei, aceasta este una foarte originală, cum ar fi teama de jocurile de noroc, de albinoși, de unghiuri ascuțite sau de a i se descoperi secretele.

Săgetător

Reprezentanții acestei zodii sunt foarte curajoși, adevărați aventurieri. Fobia lor cea mai neobișnuită este cea legată de forțele necurate și de lucrurile mistice. De asemenea, unii săgetători se tem și de spații închise.

Capricorn

Capricornii ascund după masca lor de persoane sigure pe ele și puternice, fobii ca cea față de zborurile avia, față de aglomerații de oameni și teama de a se îmbolnăvi.

Vărsător

Vărsătorii se tem foarte tare de durerea fizică și emoțională, pe care i-o pot provoca alți oameni. Astfel, viața vărsătorilor este bântuită de două frici: cea față de durere și cea față de singurătate.

Pești

În mare parte, peștii cred în mistică, de aceea se tem de tot ce e legat de forțele necurate și de aspecte necunoscute. Ei cred în fantome, vrăjitoare, suflete moarte, zombi și extraterești. Totodată, peștii care au fost agresați de mici, pot suferi la maturitate de frica de a fi pedepsiți fizic.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...