Iata care sunt cele mai iubitoare femei in functie de zodie

Sagetator

Independenta si optimismul sunt caracteristi care definesc sagetatorul, urmate indeaproape de sinceritate. Femeile din acest zodiac sunt mereu cu zambetul pe buze si nu le place sa se planga. O alta caracterstica definitorie este spontaneitatea, care merge mana in mana cu pasiunea si prietenia, lucru care le face sa fie prietene bune si de incredere. Sagetatorul este plin de voie buna, dar atunci cand se infurie, mai bine sa nu ii stai in cale. Este de asemenea bine cunoscut ca sagetatorul are prostul obicei de a intarzia mereu.

Gemeni

Femeia din nativul Gemeni este mereu in preajma prietenilor, datorita generozitatii si sufletului bun pe care il are. Cauta tot timpu sa nu fie incoltita, dorind libertate, alegand astfel un barbat cu putin timp liber, dar care sa nu fie plictisitor. Nu are probleme in a se ocupa de toate aspectele importante ale vietii, si anume de cariera, familie si casa fara probleme.

Leu

Leoaica este o fire loiala. Are o alura si o atractie animalica demna de admiratie, indiferent cu ce este imbracat. Ea cauta atentie si romantism la un barbat, care sa nu fie lenes, si ofera in schimb sentimente puternice si sincere. Umorul este unul din punctele ei forte.

Rac

Mereu gata sa ajute cu orice problema, are grija de cei din jur si are o inima mare si iubitoare. Nici simtul umorului nu ii lipseste, si are obiceiul de a colectiona toate lucrurile si obiectele, fie si ele putin importante si pana la cele mai importante.

Top 4 zodii care au ceva de ascuns

Locul 4: Fecioara

Desi la suprafata, nativul din zodia Fecioara lasa sa se vada o sinceritate nemaiintalnita, aceasta poate ascunde secrete in adancul ei despre care nici nu ar vrea sa discute. Desi este capabila sa faca anumite compromisuri, nu o vei vedea facand acelasi de mai multe ori.

Locul 3: Berbec

Desi nu ii place sa recunoasca, si ar vrea sa pastreze acest secret “murdar”, nativul din zodia Berbec are probleme de agresivitate. Aceasta se manifesta in diferite moduri, acesta incearca sa suprime aceste iesiri, oferind protectie persoanei sau persoanelor iubite. Se straduieste sa tina cat mai secrete aceste iesiri sau accese de furie si nu ii place sa fie aduse in discutie.

Locul 2: Varsator

Desi varsatorul poate parea persoana care stie tot timpul despre ce vorbeste si are cunostinte solide despre orice domeniu, acesta nu face decat sa triseze si sa se inspire din diferite locuri. Chiar si la un examen important sau la un test, varsatorul poate fi prins copiind. Este tot timpul in cautare de lucruri noi, iar daca ceea ce face incepe sa il plictiseasca, recurge la orice metode pentru a termina cat mai urgent acel lurcu.

Locul 1: Scorpion

Nativul cu cele mai mari secrete, fruntas al acestui clasament este Scorpionul. Nu ii place sa fie falos si sa se dea mare in legatura cu capacitatile sale. Atunci cand vine vorba de felul de a fi in dormitor, Scorpionul neaga orice afirmatie despre aptitudinile sale, chiar daca acesta le are.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...