Iată care sunt cele mai inteligente zodii! Te afli printre ele?

Anumite zodii au capacităţi cognitive demne de remarcat, în concepţia astrologilor cele mai inteligente semne zodiacale sunt:

Semnele de apă .Racii, Peştii şi Scorpionii au puterea de a fi empatici, de a-i înţelege pe ceilalţi şi de a reacţiona uşor la nevoile celorlalţi. În astrologia chineză, apa este asociată cu o inteligenţă nativă. Aflate printre cele mai inteligente zodii, Racii au o inteligenţă vizuală, fiind înzestraţi cu multă creativitate.

Semnele de pământ. Fecioarele, Capricornii şi Taurii sunt recunoscuţi mai degrabă pentru inteligenţa lor practică, fiind echilibrate în majoritatea momentelor. Nativii născuţi în semnele zodiacale de foc tânjesc la rândul lor după cunoştinţe, însă doar atât cât să le poată folosi practic.

Semnele de foc. Leii, Berbecii şi Săgetătorii au o inteligenţă mai degrabă intuitivă, reuşind cu uşurinţă să găsească momente bune pentru a porni fie o afacere, fie pentru a începe o relatie. De asemenea, aceşti nativi au capacitatea să îşi asume riscuri în mod calculat.  În timp ce Săgetătorii, trebuie să găsească un sens mai profund al acţiunilor pe care vor să le desfăşoare, nativii nascuti sub semnul zodiacal Berbec sunt mai uşor de convinşi să facă ceva.

Semnele de aer.Vărsătorii, Gemenii şi Balanţele sunt considerate de astrologi cele mai inteligente zodii, deoarece au o putere mare de a analiză.  Nativii născuţi în aceste semnezodiacale, chiar dacă trăiesc mai degrabă cu „capul în nori”, sunt nişte persoane cărora le face o deosebită plăcere să înveţe cât mai mult, să cunoască tainele comunicprii şi să emită astfel diverse opinii şi idei. Spaţiul din jurul lor este de asemenea important, iar activităţile în aer liber le cresc moralul.

Zodii de femei cu inteligență remarcabilă

4 zodii de femei sunt recunoscute pentru inteligența lor sclipitoare. Despre acestea se spune că reușesc să obțină tot ce doresc în viață. Nu le e teamă de nimeni și de nimic și păstrează întotdeauna un as în mânecă.

FEMEIA NĂSCUTĂ ÎN ZODIA FECIOARĂ

Nativa Fecioară este recunoscută pentru intransigența sa, pentru modul în care militează pentru dreptate. Are o inteligență uluitoare și îi surprinde pe toți cu memoria sa de elefant. Reține cu ușurință nume și imagini și se folosește de asta atunci cand trebuie să dovedească ori să argumenteze ceva. Face raționamente care uimesc și sunt persoane extrem de echilibrate, justițiare.

FEMEIA GEMENI

Femeia născută în zodia Gemeni este foarte activă. Are mereu un plan de rezervă și nu se dă la o parte în fața provocărilor. Adoră să fie în centrul atenției și știe să mânuiască măiestuos cuvintele și gesturile pentru a intra în atenția celorlalți.

FEMEIA SCORPION

Aceasta este stratega zodiacului. Se zice că nu e bine să superi o femeie născută în această zodie pentru că se răzbună atunci când nu te aștepți. E capabilă de strategii diversificate. Este o persoană misterioasă, cu o inteligență care uimește.

FEMEIA SĂGETĂTOR

Chiar dacă pare ceva mai emotivă, întrucât își bazează acțiunile mai mult pe sentimente, este foarte pragmatică și muncitoare. Are o inteligență ce ține de domeniul practicii. Reține exact atâta cât îi trebuie pentru a rezolva o problemă și tocmai de aceea reușește în viață, făcând pași mărunți și siguri în drumul spre succes.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...