Iată care sunt cele mai importante zile ale iernii din punct de vedere astrologic și ce influență au ele pentru fiecare zodie în parte.

Începe un nou sezon și foarte curând va începe un an nou. Cu toții suntem curioși cum va fi la sfârșitul acestui an și ce ne așteaptă din ianuarie 2019.

Iată care sunt cele mai importante zile ale iernii din punct de vedere astrologic și ce influență au ele pentru fiecare zodie în parte.

Descoperă care sunt cele mai importante momente ale iernii pentru zodia ta și vei știi când vei avea cele mai norocoase zile, când vor fi favorizate călătoriile, dragostea sau câștigurile.

Berbec

3 decembrie – Mercur își începe mersul retrograd în zodia Săgetătorului și te poate afecta în plan profesional. Este posibil să se facă evaluări la final de an, care nu vor fi în favoarea ta. Pregătește cele mai bune idei, rapoarte și propuneri pentru a face față exigențelor.

31 ianuarie – eclipsa de Lună plină din Leu va fi un moment al marilor decizii. Ești la început de an nou, trebuie să analizezi cu grijă unde ai greșit până acum și să iei o decizie radicală, să îți schimbi atitudinea în anumite privințe. Numai așa vei reuși să progresezi anul viitor!

Taur

1 decembrie – Venus intră în Săgetător și aprinde artificii în inima ta. Este astrul guvernator al zodiei tale și va lăsa o amprentă adâncă în viața ta, în această iarnă. Traversând Săgetătorul, Venus pune accentul pe dragoste și întâlnirile pasionale, ba chiar și pe relațiile secrete.

16 ianuarie – Luna nouă din Capricorn este un moment excelent pentru a demara un proiect de anvergură la început de an. Poți obține mai ușor un credit dacă vrei să îți cumperi o casă sau o mașină. Poți pune bazele unei relații noi sau poți găsi acum o ofertă bună de lucru, se arată în zodiacul celor mai importante momente ale iernii.

Gemeni

3 decembrie – Luna plină din Gemeni este cea mai frumoasă și darnică din acest an cu tine. Nimic nu mai contează acum decât să fii fericită, iar Luna plină va aduce în calea ta oamenii care te vor ajuta să rezolvi problemele mai dificile și să închei anul acesta cu un zâmbet optimist.

11 ianuarie – este ziua în care Mercur, patronul zodiei tale, va intra în Capricorn, zodia stabilității și a câștigurilor. Este un semn bun, dacă vrei să faci o schimbare în carieră. Ar fi bine să cauți acum cursuri de recalificare, să cauți un post mai bun sau să te implici în afacerea unor prieteni.

Cele mai importante zile ale iernii

Rac

1 ianuarie – Luna plină în zodia ta deschide noul an. Este un eveniment astrologic important pentru Raci, pentru toate zodiile de Apă (Rac, Scorpion și Pești) și pentru toți cei care s-au născut în zilele cu lună plină. Va fi o perioadă de plenitudine și armonie sufletească și multe dorințe de dragoste se vor împlini.

10 februarie – Venus din semnul Peștilor îți transmite un imbold să încerci să îți schimbi cariera anul acesta. Venus este foarte ambițioasă, iar tranzitul ei prin zodia de Apă a Peștilor aduce schimbări benefice în plan social și profesional.

Leu

23 decembrie – Mercur își încheie la timp mișcarea retrogradă în semnul Săgetătorului, pentru a te bucura în liniște de Sărbători. Poate că nu vei mai avea la fel de mulți bani ca în alți ani, dar vei avea alături de tine mai mulți prieteni și mai mulți oameni care te apreciază și te iubesc.

31 ianuarie – Luna plină din ultima zi a lui ianuarie vine în zodia ta cu o forță devastatoare. Va fi o adevărată tornadă de evenimente și situații neprevăzute. Te poți aștepta și la surprize neplăcute, precum problemele medicale, dar și la provocări în carieră care ar putea avea beneficii pe viitor.

Fecioară

3 decembrie – Mercur își începe mersul retrograd în semnul Săgetătorului și le poate afecta Fecioarelor planurile de călătorie în luna decembrie. Dacă vrei să îți petreci sărbătorile în străinătate, trebuie să verifici de două ori rezervările și să te asiguri că beneficiezi de toate serviciile.

16 ianuarie – Luna nouă din semnul de Pământ al Capricornului este un semn de bun augur pentru Fecioare. Poate fi o perioadă excelentă pentru relații noi, pentru a consolida legăturile intime și chiar pentru a căuta un loc de muncă, se arată în zodiacul celor mai importante momente ale iernii.

Balanță

3 decembrie – Luna plină din Gemeni este un moment de bun augur pentru zodia ta. Vei primi vești bune din partea familiei, vei reuși să lași în urmă un conflict care ți-a răpit multe resurse și vei fi mai apropiată de oamenii care te apreciază cu adevărat.

17 ianuarie – Venus, astrul guvernator al zodiei tale, își începe tranzitul prin zodia Vărsătorului și te ajută să îți împlinești câteva dorințe care țin de căsnicie, de relația de dragoste și de planurile tale personale. În ianuarie poți face câteva schimbări care vor conta mult pentru încrederea ta interioară.

Cele mai importante momente ale iernii

Scorpion

9 decembrie – Marte își începe tranzitul prin zodia ta și vei resimți influența lui puternică până la sfârșitul lunii ianuarie a anului viitor. În tot acest timp, energia lui Marte va accelera anumite procese care se derulează prea greu în viața ta și de care depinde finalizarea unor situații neplăcute.

17 februarie – intrarea lui Mercur în Pești poate fi de bun augur pentru toate aspectele și problemele tale legate de familie. Unele situații se simplifică, membrii familiei te vor sprijini și vei găsi, la rândul tău, resurse noi să îi ajuți la momentul oportun.

Săgetător

1 decembrie – zodia ta primește vizita plină de beneficii a lui Venus și te vei bucura de un sfârșit de an spectaculos, după toate grijile și problemele pe care le-ai avut în 2018. Va fi cu adevărat luna cadourilor și vei avea parte de multe momente fericite.

31 ianuarie – eclipsa de Lună plină din Leu este primul mare moment astrologic al anului, cu multe avantaje pentru zodia ta și merită să profiți de el. Vei reuși să închei cu succes o activitate costisitoare și te vei simți mai liberă și mai optimistă, se arată în zodiacul celor mai importante momente ale iernii.

Capricorn

25 decembrie – Venus va ajunge în zodia ta chiar de Crăciun, aducând un dar special. Venus știe să ne ofere fiecăruia exact ceea ce ne lipsește, așa că darul ei nu va fi unul de natură materială, dar îți vei da seama cât de necesar era pentru sufletul și liniștea ta.

16 ianuarie – va fi Lună nouă în zodia ta, însoțită și de Mercur, care este bine aspectat de Saturn. O asemenea conjunctură este deosebit de norocoasă din punct de vedere profesional, dacă ai nevoie de un avantaj în carieră.

Vărsător

23 decembrie – Mercur își încheie mersul retrograd în Săgetător la timp pentru a ne oferi mai multă liniște de Sărbători și călătorii frumoase. Dacă ai de gând să îți petreci Sărbătorile departe de casă, este un plan foarte bun și susținut de influența astrelor.

17 ianuarie – Venus va intra în zodia ta chiar de la începutul anului și va influența în mod pozitiv toate proiectele personale. Vei găsi mai ușor soluțiile de care ai nevoie, vei găsi și resurse noi, bani de care nu știai, dar care ți se cuvin și care trebuie investiți cu cap.

Pești

1 ianuarie – Luna plină din Rac este un moment astrologic important pentru zodia ta și poate declanșa câteva schimbări care te vor avantaja. Chiar dacă este vacanță și lucrurile par să fie neschimbate, oamenii din jurul tău iau decizii importante care te vor afecta.

10 februarie – primești vizita lui Venus și te bucuri de o perioadă favorabilă, în care poți realiza câteva dintre planurile mai importante. Ar fi bine ca, în această perioadă, să ai deja câteva economii puse deoparte pentru proiectele tale.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...