Iată care este îngerul tău păzitor, în funcție de zodie!

Fiecare zodie are un înger păzitor, de aceea ne-am gândit că poate ți-ar plăcea să știi care este al tău!

Berbec – Malahidael (Îngerul curajului)
Dacă ești Berbec, atunci primești curajul de la Malahidael. Pentru tine, voința și puterea reprezintă forțe spirituale dinamice, însă vei avea parte de sprijin în orice efort depus în lumea materială, de la Malahidael. El este cel care poate transformă tendința spre agresivitate în pace interioară.

Taur -Asmodael (Îngerul Răbdării)
Tu ești o fire răbdătoare, iar acest lucru se datorează lui  Asmodael. Dorințele tale, indiferent care ar fi ele, devin un ordin pentru îngerul tău păzitor și nu se va da înapoi până nu te va ajuta să le împlinești.

Gemeni – Ambriel (Îngerul gândurilor pure)
Tu ești puternic datorită lui Ambriel, un înger care te ține mereu departe de gândurile sumbre. Comunicarea este limbajul iubirii tale față de lumea înconjurătoare, iar îngerul Ambriel va aduce aminte acest lucru de fiecare data. Comunicarea este puterea ta cea mai de preț.

Rac – Muriel (Îngerul grijii pentru ceilalți)
Dacă ești Rac, atunci trebuie să știi că Muriel este cel care îți oferă acele emoții puternice. Resursele tale emoționale provin de la acest maestru sfătuitor, care te învață să faci totul cu iubire.

Leu – Verchiel (Îngerului puterii controlate)
Tu ești susținut de Verchiel în orice întreprinzi, însă tot el este cel care te învață cum să ții puterea sub control. Atunci când ai tendința de a te considera cel mai important, tot Verichel este cel care te ajută să devii conștient de ce ești în stare și într-un sens și în celelalt.

Fecioară – Hamaliel (Îngerul Virtuții)
Tu primești virtuțiile de la îngerul Hamaliel, un dar extraordinar deoarece el este cel care te ajută să înțelegi, în general, oamenii. Tu ești un bun cercetător și înveți cel mai bine din propriile tale experiențe, făcând ușor diferența între “viață și moarte” între “efemer  și veșnic”.

Balanță  – Uriel (Îngerul dorințelor constructive)
Primești ajutorul lui Uriel, care ține sub control dorințele distructive. Nevoia de echilibru este cea care l-a atras pe Uriel de partea ta, întrucât el știe cel mai bine de ce anume ai nevoie, el este cel care aduce  echilibrul interior și pe cel  exterior împreună, prin utilizarea de mijloace sociale, artistice  și estetice.

Scorpion – Barbiel (Îngerul Transformării)
Primești ajutorul lui Barbiel, cel plin de compasiune. Datorită lui poți face față tuturor impulsurilor negative și poți deveni opusul tuturor spuselor, despre această zodie. Tu, în definitiv, ești un om bun.

Săgetător – Adnachiel ( Îngerul puterii iubirii)
Ambiția ta este canalizată cu ajutorul lui Adnachiel, el este motorul vieții spirituale, așa că nu este de mirare dacă ai aspirații mărețe, în această ramură.

Capricorn – Haniel (Îngerul revelarii divinității)
Tu poți primi puterea de a percepe Divinul, în orice acțiune umană, de la Haniel. Ai de făcut față unor cerințe complexe, atât în planul existenței de zi cu zi, cât și în planul existenței spirituale. Este nevoie de o întreagă armată de îngeri pentru ca tu să depășești nevoia de control în plan uman.

Vărsător – Gabriel (Îngerul adevărului)
Puterea ta vine de la Gabriel, el te ajută să rostești și să transmiți adevărul  în orice acțiune pe care o întreprinzi.

Peștii – Barakiel  (Îngerul credinței)
Tu primești de la Barakiel capacitatea de a face diferența între cunoaștere și credință. Asta este una dintre cele mai mari provocări spirituale din viața ta.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...