IATĂ 5 motive, de ce ar trebui să ai un PRIETEN din zodia BERBEC!

Visezi să-ţi găseşti dragostea vieţii, un prieten adevărat sau un partener de încredere?

Acordă atunci o atenție deosebită celor din zodia Berbecului. Există o certitudine că Berbecii sunt cei în care poţi avea încredere şi cu care poţi avea o relaţie armonioasă.

Berbecii sunt plini de energie și pasiune pentru viață. Ei sunt deschişi și practic îţi transmit entuziasmul lor. Cu siguranță ai observat deseori asemenea oameni în jurul tău.

 

Iată cele 5 motive care te fac să ai o relaţie de prietenie sau amoroasă cu cineva din zodia Berbecului:

 

Berbecii adoră aventurile. Dacă nu știi ce să faci la sfârșit de săptămână, atunci sună-l pe un prieten Berbec? Pentru el e simplu să intre oricând în vreo aventură, iar bucuria și distracția nu vor lipsi.

Cei din zodia Berbec sunt plini de pasiune, iar succesul îi urmăreşte mereu datorită temperamentului şi caracterului.

 

Berbecii insuflă optimism. Se adaptează cu ușurință oricărui grup social. Sunt rareori incomozi şi nu se plâng pe nimic niciodată.

Unicul dezavantaj e că dacă ceva nu merge, cel mai probabil vei rămâne supărat doar tu. Berbecului nu-i pasă!

 

Berbecul rămâne mereu optimist. Aşa că dacă eşti decepţionat de cineva sau de ceva, nu-ţi rămâne decât să vorbeşti cu el pentru ca să-ţi inspire încredere.

 

Berbecul e prieten fidel. El poate ca nimeni altul să păstreze un secret. Nu-l jigni sau răni pentru că devine dur şi agresiv. Pe de altă parte, la necazuri te poţi bizui oricând pe cel din zodia Berbecului.

 

Berbecii îţi spun totul în faţă. Niciodată nu-ţi vor ascunde adevărul pentru că nu vor să te supere. Dar dacă îi vei trăda, vei avea cei mai crunţi duşmani în persoana lor.

 

Horoscop 2019 Berbec – Bani și carieră

S-ar părea că și în 2019 se anunță multă agitație astrală pe aceste planuri, dar parcă ceva mai multe oportunități de a crește și a câștiga mai mult decât anul trecut. În schimb, pentru acestea, este nevoie să faci în așa fel încât să nu te dai în lături să te implici în multe proiecte și să ai ceva mai puțin timp liber pentru tine însuți/însăți.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie, se prea poate să se arate șanse de a lega colaborări cu persoane importante, legături care se vor arăta foarte lucrative în următoarele două luni. În același timp, caută să-ți mai potolești orgoliul întrucât poți risca să se ducă totul de râpă pentru că nu ai reușit să fii mai conciliant/ă uneori.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai cu seamă în mai și în prima jumătate a lui iunie, pot apărea oportunități de a-ți suplimenta veniturile, dar și de a-ți valorifica economiile realizate până acum. În plus, în prima lună de vară, se anunță o perioadă bună pentru a semna colaborări și a te ocupa de cultivarea unor relații importante.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în septembrie, atmosfera de la serviciu este una care îți permite să te afirmi și să perseverezi. Poate că până în prima lună de toamnă îți va fi greu să obții și o promovare, dar oricare ar fi situația, cert este că lucrurile vor merge înspre acolo, dar ceva mai anevoios decât te-ai fi așteptat.

În ultimul trimestru al lui 2019, ar fi de dorit să vezi cum manageriezi colaborările profesionale, cum vă înțelegeți la bani, care sunt beneficiile și responsabilitățile fiecărora dintre voi. În caz contrar, s-ar putea să apară situații dificile și chiar ruperea unor relații care până atunci să se fi dovedit extrem de profitabile și de perspectivă.

După cum reiese din paragrafele de mai sus, vei avea parte de destul de multe provocări pe acest plan în 2019, dar multe dintre ele se pot dovedi oportunități de a crește în carieră și de a te împlini financiar. Poate că nu se va lăsa cu o promovare, dar cel puțin, primești semnale că ești pe direcția potrivită și că evoluezi într-acolo.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...