Ianuarie 2021 – Cea mai romantică lună pentru 3 Semne Zodiacale

Când stabiliți intenții legate de Noul An, care este primul lucru ce vă vine în minte? Da, dragostea și găsirea perechii potrivite este cel mai întâlnit răspuns.

Acum este un moment excelent pentru a cultiva fericirea pe care o căutați la nivel personal, de aceea e bine să știți ce v-au rezervat astrele.

 

Ianuarie 2021 va fi cea mai romantică lună pentru nativii născuți sub 3 semne zodiacale – Taur, Rac și Leu.

 

Prima lună a anului începe pe o notă interesantă, deoarece Marte își va părăsi oficial umbra post-retrogradă în Berbec pe 2 ianuarie, după o călătorie retrogradă haotică. Aceasta înseamnă că planeta afirmării, energiei și pasiunii va reveni la elementele de bază, care afectează totul, de la dinamica relației până la dorințele pasionale.

La scurt timp, zeul pasiunii își va face debutul în Taurul senzual, aducând energie temelor care se învârt în jurul finanțelor, securității și stabilității.

 

Timpul trece rapid până pe 8 ianuarie, când Mercur, planeta inteligenței străbate zodia Vărsătorului rebel, punând un accent intelectual pe temelor care se concentrează în jurul viitorului, societății și idealurilor individuale.

E bine să rețineți că  Mercur va fi retrograd până pe 30 ianuarie, deci fiți atenți la ce se petrece în acest timp, mai ales dacă implică o legătură romantică cu cineva cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare.

 

Acestea fiind spuse, iată de ce Taurul, Racul și Leul au cel mai probabil un ianuarie plin de romantism:

 

Taur – Ești mai magnetic ca oricând și toată lumea are ochii ațintiți spre tine

În ciuda farmecului tău înnăscut și a stilului venusian, ești deosebit de puternic în ianuarie, nativ Taur. La urma urmei, nu în fiecare zi ai Marte în semnul tău. Pe lângă faptul că vei trai o stare de magnetism și emani atracție toată luna, conducătorul tău planetar Venus, se va lega în cele din urmă de Marte și acest aspect va fi încărcat de erotism.

Împreună, aceste două planete reprezintă echilibrul sacru dintre divinul feminin și masculinul sacru. Un elixir cosmic, plin de senzualitate în mijlocul unei cantități incredibile de putere, există ceva deosebit de atractiv în acest tranzit. Ești gata să cucerești inimi?

 

Rac – Experimentezi și trăiești din plin o poveste romantică

Racii sun mereu îndrăgostiți. În ciuda faptului că seducția este distracția ta preferată, atmosfera astrală din ianuarie este destinată să sublinieze nevoia ta de intimitate și fidelitate.

De exemplu, pe lângă faptul că Soarele și Venus îți tranzitează cea de-a șaptea casă a relațiilor și comunicării- aducând energie și armonie în această zonă a vieții tale – Soarele și Mercur se vor alătura lui Jupiter și Saturn în casa intimității și erotismului, mai târziu în ianuarie, inspirându-vă să trăiți o poveste romantică plină de pasiune.

 

Leu – Te concentrezi mai mult pe parteneriatele tale serioase

Deși sezonul Capricornului este de obicei agitat, Venus va fi aici pentru a calma tensiunile, ceea ce face lucrurile puțin mai dulci. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei dintre voi care se îndrăgostesc la locul de muncă, deoarece Venus se va alătura Soarelui în casa a șasea, responsabilă de diligență și relații parteneriale.

În ianuarie, Soarele va intra în Vărsător și în cea de-a șaptea casă a horoscopului Leilor, care guvernează relațiile și parteneriatele, concentrându-vă atenția asupra temelor care  vizează compromisul și relationarea directă. Având în vedere că planeta guvernatoare a Vărsătorului, Uranus, trece în prezent prin casa a 10-a care tine de carieră, acest lucru prefigurează romantismul într-un context neașteptat, poate chiar legat de locul de muncă.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...