Horosocop august 2018. Mercur retrograd îți va aduce probelme. Află cum să te ferești de necazuri

Începând din data de 26 iulie 2018 mercur se află în mers retrograd în zodia leu, lucru ce va aduce multe probelme tuturor. Urmează o perioadă cu multe probelme de comunicare.

Retrogradarea reprezintă mișcarea planetei în sens invers pe drumul pe care l-a parcurs deja. Acest fenomen ne face pe noi să retraim sentimente din trecut, să ne amintim lucruri pe care le-am uitat și să vrem să rezolvăm probleme care până acum nu și-au găsit soluția.

Pentru a vă putea desfășura activitățile cât mai eficient trebuie să planificați bine totul, altfel o să aveți probleme cu zborurile, deplasările cu mașinile, poate chiar o să vă anulați vacanțe.

Cheia tuturor problemelor este comunicarea. Cu toate acestea, marte retrograd în leu face pe toată lumea să aibă dificultăți de exprimare și comiterea unor erori destul de grave.

BERBEC:

Trei cuvinte se aplică aici: iubiri vechi revin! Mercur retrograd atinge zona vieţii tale amoroase aşa că fii pregătit pentru un contact cu trecutul tău amoros sau pentru o a doua şansă la iubirea care nu a reuşit să înflorească cândva. Este timpul şi să îţi regândeşti atitudinea din jurul aspectelor inimii şi despre a-ţi asuma riscuri în general.

TAUR:

Este timpul pentru o casă mai curată şi pentru mai multă claritate, dragă Taur! Asta poate însemna curăţenie fizică a locuinţei în care îţi reaminteşti cu bucurie de vechi clipe frumoase.

Dar poate fi vorba şi de curăţarea casei tale emoţionale prin revizuirea unor vechi situaţii pentru a le vedea într-o nouă lumină. Va fi nevoie să fie rostite cuvinte şi converstatiile vor trebui să aibă loc cu un părinte.

GEMENI:

Comunicarea cu lumea exterioară poate fi destul de redusă la tăcere în această perioadă, dragi Gemeni. Contactele uzuale nu îţi sunt disponibile sau poate tu nu eşti disponibil că altă dată pentru comunicare, implicat într-un proiect creativ sau călătorind undeva departe de viaţă socială obişnuită.

Foloseşte această oportunitate pentru a revizui mediul de viaţă şi felul în care îţi gestionezi comunicările, conexiunile cu lumea exterioară şi mişcările de zi cu zi.

Este o perioadă bună să iei la mâna mail cu mail, să ştergi ce nu mai e necesar, să arhivezi ce este, să studiezi, să îţi închizi telefonul sau să stai liniştit departe de lumea dezlănţuită cu o carte bună.

RAC:

Vara asta are cuvântul BANI scrisă peste tot pe ea pentru tine. Poate fi vorba de banii pe care îi datorezi sau banii pe care îi împarţi cu alte persoane sau banii pe care vrei să îi faci sau care vin spre tine.

Indiferent care caz este, acum e momentul să îţi reconsideri situaţia financiară şi automat priorităţile în viaţă. Îţi investeşti timpul şi energia în oamenii şi proiectele potrivite ?

Eşti fericit cu felul în care câştigi banii şi cu cât câştigi ? Îţi afectează cumva relaţiile valorile de viaţă ? Dacă nu, este timpul să mergi înapoi şi să schimbi. Discuţii vechi despre bani pot ieşi acum la iveală. Ai putea şi primi acea sumă de bani aşteptată, în sfârşit.

LEU:

Mercur retrograd în semnul tău te îndeamnă să îţi reexaminezi întreaga viziune despre viaţa, dragă Leu ! Eşti pregătit să îţi pui atitudinea, personalitatea şi obiectivele sub microscop şi asta este chiar un ordin de la Univers!

Este timpul să pui la punct lucruri neterminate şi să laşi trecutul în urma ta. Asta îţi va permite să trăieşti un nou început atunci când vine eclipsa în semnul tău la mijlocul lui august.

FECIOARĂ:

Primele săptămâni din august aflate şi ele sub Mercur retrograde sunt cele mai importante pentru o retragere cu caracter spiritual, dragă Fecioară! Ai nevoie să te reconectezi cu sursa ta şi să îţi extragi de acolo putere creativă şi spirituală.

Simţi cum Universul îţi ţine spatele? Dă-i Cosmosului şansă să îţi arate cât de iubit eşti! Cuplează-te la inspiraţia ta!

Este cea mai bună perioadă posibilă să mergi la o terapie, să îţi elimini demonii interiori şi să stingi becul peste trecutul tău o dată pentru totdeauna. Poţi găsi perioadă că fiind extrem de creativă, scriu cei de la Sfatul Părinţilor.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...