Horoscopul Zilei – VINERI 7 Octombrie 2022

În general, ziua este favorabilă pentru implementarea oricăror idei. Simțiți-vă liberi să treceți de la cuvinte și planuri la fapte, în timp ce nu uitați să vă ascultați intuiția – acum ea este capabilă să vă ofere o mulțime de sfaturi valoroase, mai ales în sfera profesională!

De asemenea, ziua este propice dezvoltării spirituale, astfel încât interesul vostru pentru religie poate crește. Comunicarea cu persoane mai în vârstă decât voi va fi productivă. Încercați să fiți mai înțelegători în comunicarea cu ceilalți, evitând conflictele!

Fiți moderat activi, deoarece pasivitatea vă poate provoca iritabilitate, la fel si starile de nemultumire! Seara, cel mai probabil, fantezia voastră se va intensifica. Acesta este un moment bun pentru creativitate intelectuală.

Berbecii și Gemenii sunt tandri cu partenerii lor, Taurii în al nouălea cer, Balanțele și Scorpionii primesc felicitări la locul de muncă, în timp ce Capricornii își decorează locuința.

BERBEC

Este o configurație emoționantă pe cerul vostru astral, dragi nativi Berbec! Soarele și Venus își unesc efectele in Balanta  și ar trebui să fiți împliniți, mai ales pe plan sentimental. Dacă sunteți într-o relație, vă simțiți în perfectă armonie cu partenerul vostru și, fără îndoială, veți fi foarte atenți, chiar foarte tandri cu el. O seară frumoasă vă așteaptă.

O zi bună se conturează și la serviciu. Motivația voastră este la vârf și le veți fi de mare ajutor unora dintre colegii voștri, care tind să renunțe în acest moment. Vă veți simți utili, recunoscuți și meritele vă revin în totalitate.

Totul este bine și la nivel familial, precum și cu prietenii. Veți putea înveseli pe oricine. Veți alege cu grijă persoanele cu care veți discuta, la fel și activitățile care vă relaxează. La naiba cu constrângerile acestei zile!

TAUR

Luna in cuadratura cu Marte in aceasta zi de 7 octombrie aduce armonie în relațiile voastre, dragi nativi Taur, în special în dragoste! S-ar putea să vă îndrăgostiți de cineva și nu puteți ascunde asta. Este emoționant pentru persoana norocoasă, dar cum va reacționa ea? Dați-i timp să-și revină, dacă nu se aștepta! Pentru cei deja aflați într-un cuplu, totul merge bine, sunteți în al nouălea cer!

La serviciu, este posibil să vi se desfacă contractul de muncă în termeni amiabili. Fie că vi se oferă schimbarea postului, un transfer sau chiar semnarea unui nou contract de muncă, în urma unor schimbări produse la vârful companiei.

Vă bucurați de întâlniri amicale ce vă vor deschide noi orizonturi și vă vor împiedica să vă plictisiți. Așa că extindeți-vă cercul de prieteni! Acest lucru vă va menține moralul și forma.

GEMENI

Oh! Ce configurație frumoasă pe cerul vostru astral, dragi nativi Gemeni! Această apropiere între Venus și Soare va avea un succes deosebit pentru voi. Indiferent dacă sunteți într-o relație sau singuri, dragostea ar trebui să ocupe un loc special în această zi. Gesturi tandre sau pasionale pentru cupluri, discuții interesante pentru cei singuri, veți fi fără îndoială împliniți.

La serviciu, s-ar putea fiți răsplătiți pentru eforturile voastre. Deși nu va fi neapărat o recompensă financiară, veți fi bucuroși, deoarece este întotdeauna plăcut să auziți complimente. Partea de compensare materială va veni ulterior.

Relațiile cu cei dragi merg și ele bine, deoarece sunteți mai calmi și mai bine dispuși. Prin urmare, discuțiile în familie vor fi plăcute și constructive. Cu prietenii, veți ști să-i înveseliți chiar și pe cei care sunt puțin deprimați în acest moment.

RAC

Asocierea lui Marte cu Luna într-o cuadratură pe cerul vostru, vă poate perturba viața amoroasă, dragi nativi Rac! În cuplu, vă puneți o mulțime de întrebări despre viitorul relației voastre cu partenerul. Îndrăzniți să-i explicați partenerului ce credeți că este greșit, pentru a lămuri lucrurile!

Contextul astral nu este foarte favorabil din punct de vedere profesional. Unul dintre colaboratorii sau colegii voștri vă pune piedici și nu se poate spune că spiritul de ajutor reciproc și solidaritate domnește în cadrul echipei voastre. Nu vă descurajați, eforturile voastre vor da roade în cele din urmă, prin perseverență!

Atmosfera este tensionată de câteva zile între voi și niște rude, vizavi de o moștenire. Nu renunțați la calm și invitați fiecare dintre rudele voastre să se exprime, pentru a clarifica și a atenua divergențele prin comunicare!

LEU

Cu Soarele în Balanta, comunicarea este excelentă, dragi nativi Leu, mai ales pentru cei aflați în cupluri! Și este bine și pentru cei singuri, care ar dori să transmită anumite mesaje celor din jur. Sunt șanse mari să petreceți o zi foarte plăcută sub semnul înțelegerii și, de ce nu, al pasiunii.

Indiferent de sectorul vostru de activitate, fie că sunteți în căutarea unui loc de muncă sau aveți deja unul, acum există o bună dinamică de parteneriat, care vă va permite să începeți noi proiecte.

La nivel relațional, veți fi mai toleranți și mai capabili să auziți cerințele celorlalți. Atmosfera din familie va fi mult îmbunătățită. Dacă aveți timp, sunați-i pe cei dragi aflați departe sau pe prieteni! Buna voastră dispoziție le va mângâia sufletele.

FECIOARĂ

Această configurație astrală dintre Lună și Marte in cuadraura pe cerul vostru, riscă să vă teleporteze într-o lume imaginară, plină de iluzii dar si de intrebari, dragi nativi Fecioară! Este posibil să simțiți o anumită frustrare în anumite domenii ale vieții voastre. Ar putea apărea unele neînțelegeri între voi și partener.

La serviciu, veți idealiza puțin prea mult lumea voastră profesională. Sau, veți crede că sunteți victima unei nedreptăți dar știți foarte bine că nu trebuie să puneți prea mult suflet în relațiile profesionale.

La nivel relațional, nu îi veți asculta cu adevărat pe cei din jur, fie că sunt din familie sau prieteni. Sunteți într-o altă lume și vă va fi greu să vă implicați în rutina cotidiană. S-ar putea chiar să simțiți nevoia să vă izolați la sfârșitul zilei. Nu ezitați, acest lucru vă va permite să vă reveniți!

BALANȚĂ

Marte ormeaza cu o cuadratură cu Luna pe cerul vostru astral, dragi nativi Balanță! Acest aspect este de bun augur pentru cei aflați într-un cuplu, înțelegerea reciprocă fiind îmbunătățită prin obiective comune. Priviți în aceeași direcție cu încredere. Așa că o zi frumoasă se profilează la nivel sentimental.

La serviciu, motivația și abilitățile voastre vor fi recunoscute. Veți fi felicitați pentru succesul vostru sau s-ar putea să vă asumați responsabilitatea unei sarcini dificile. Nu este momentul să renunțați, suflecați-vă mânecile și treceți la treabă!

O cuadratura Lună- Marte este adesea o sursă de autoritate în familie. Dar fiți atenți, nu forțați nota prea mult! Pentru a menține echilibrul și armonia, amintiți-vă să fiți generoși, altruiști și înțelegători. Dacă vă descurcați să împăcați capra și varza, ar trebui să fiți bine.

SCORPION

S-ar putea să vă simțiți lipsiți de afecțiune în această zi, dragi nativi Scorpion, deoarece acest context astral vă face mai exigenți! Astfel încât s-ar putea să vă simțiți singuri sau nu suficient de iubiți. Vina o poartă acest cer astral, care vă face să aveți nevoie de mai multă tandrețe.

La locul de muncă, veți fi însetați de recunoaștere. Totuși, ar trebui să fiți mulțumiți. Oricum, cel mai mic compliment vă face fericiți! Sunteți într-o stare de spirit destul de bună și nu vor lipsi colegi care să vă felicite.

S-ar putea să fiți criticați pentru natura relațiilor voastre cu unii dintre cei dragi, în special cu copiii. Totuși, încercați să ascultați ceea ce vi se spune. A lua puțină distanță, din când în când, este important și pentru voi, și pentru ei.

SĂGETĂTOR

Neptun este în armonie cu semnul vostru, dragi nativi Săgetător! Veți dori să porniți o conversație importantă cu partenerul vostru dar sunteți puțin buimaci. Încă de dimineață trebuie să faceți față unei multitudini de apeluri telefonice sau unui program încărcat. Veți compensa însă cu relaxarea din această seară!

La serviciu, perseverați într-un proiect care inițial părea ciudat și care se dovedește în cele din urmă a fi destul de promițător. Dacă sunteți abia la început, nu ezitați să cereți sfatul unei persoane mai informate! Acest lucru vă poate aduce la ușile succesului. Ascultați-i sfaturile bune!

Vă demonstrați abilitățile de organizare într-un cadru privat. Într-adevăr, probabil sunteți responsabili pentru organizarea următoarei vacanțe pentru întreaga familie sau pentru un cerc restrâns de prieteni. Pe internet veți găsi cea mai bună ofertă, la un preț imbatabil.

CAPRICORN

Cuadratura Luna-Marte  formată pe cerul vostru, este excelentă pentru viața voastră amoroasă, dragi nativi Capricorn! Veți observa că talentul vostru artistic se dezvoltă, la fel ca și gusturile voastre. Acestea sunt semne care nu dau greș niciodată. Seara este orientată spre întâlniri romantice, iar cei singuri își pot întâlni perechea.

La serviciu, datorită în special carismei și farmecului vostru, interlocutorii se vor simți ascultați și auziți pentru că sunteți deosebit de atenți la ei. Atmosfera este favorabilă proiectelor și va fi deosebit de plăcută pentru toți.

Casa voastră va apărea ca un paradis de pace și liniște. Veți dori să vă decorați camerele, pentru a vă înfrumuseța interiorul. Doar așa vă simțiți ca într-un cuibușor. Este locul vostru de vindecare. Veți fi într-o dispoziție ospitaleră, în timp ce veți primi vizita unor prieteni care ar putea sa ramana la voi pe parcursul weekendului.

VĂRSĂTOR

Mercur este în armonie cu semnul vostru, dragi nativi Vărsător! Comunicarea cu partenerul vostru va fi așadar pozitivă, dar și plină de umor. Prin acest aspect, puteți avea ocazia să vă exprimați problemele de cuplu cu sinceritate și autenticitate.

Călătoriile de afaceri vor fi putea intra in programul de weekend  pentru unii dintre voi zilele următoare. Nu ar trebui să fiți surprinși dacă superiorii voștri încearcă să vă trimită într-un loc mai îndepărtat, pentru a vă face treaba. Nu vă plângeți, va fi o experiență plăcută!

Mintea voastră deschisă promovează dialogul, iar compasiunea voastră facilitează relațiile cu cei din jur, familia și prietenii. Relațiile cu cei tineri vor fi excelente, mai ales cu adolescenții alături de care vă va face plăcere să petreceți ceva timp, pentru a vă destăinui câteva detalii din viața lor.

PEȘTI

Cuadratura Luna-Marte pe cerul vostru vă indică o relație sentimentală mai mult sau mai puțin stabilă în această perioadă, dragi nativi Pești! Chiar dacă unele lucruri par să se miște mai greu în relația voastră, știți prea bine că navigați în ape bune. Aveți grijă însă la rutină, iar dacă devine prea monotonă, puteți lua puțină distanță! Temporar.

La serviciu, nu trebuie trecute cu vederea oportunitățile de dezvoltare în domeniul vostru profesional. Fie că este o dorință voluntară de recalificare sau pur și simplu un antrenament pentru a vă optimiza abilitățile, astrele sunt de partea voastră!

Fie în anturajul prietenilor, fie în familia voastră, tuturor le veți observa și analiza cu atenție comportamentul, fără a-i judeca, și veți ajunge chiar să învățați multe despre propriile voastre calități sau defecte. Este foarte bine!

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...