Horoscopul zilei de12 Ianuarie 2021

O să prindem din zbor o idee pe care-o putem fructifica, în timp, aşa şi să rodească, c-o să adăugăm, zilnic, câte ceva care s-o sporească.

 

BERBEC
Nativul Berbec va folosi această zi pentru satisfacerea propriilor hobby-uri. Va fi un mod excelent de se relaxa, de a învăța lucruri noi și chiar de a întâlni persoane care împărtășesc aceleași pasiuni. În același timp, pot apărea unele neplăceri din partea partenerului sau copiilor.

Raționamentele nativului Berbec sunt precare în această zi, existând riscul de a-i înțelege greșit pe cei din jurul său. Apropiații nativului Berbec țin la acesta, îl îndrăgesc în felul lor și chiar le pasă ce se petrece cu el, doar că acesta răstălmacește fără nici un rost lucrurile.

 

TAUR
Se pare că în această zi nativul Taur se va gândi la redirecționarea propriei cariere, intenționând o schimbare radicală. În familie, se vor putea isca discuții aprinse, fie pe teme financiare, fie pe idei și concepte diferite între generatii.

Nativul Taur va trebui să evite certurile sau declanșarea unor conflicte, deoarece acestea sunt păguboase datorită timpului investit și pierdut din cauza lor. Va fi momentul reevaluării atitudinii și acțiunilor sale față de membrii familiei și rudele apropiate, persoane ce nu pot fi acceptate decât așa cum sunt.

 

GEMENI
Relațiile nativului Gemeni cu anturajul apropiat sunt tensionate și cu greu se poate ajunge la înțelegeri care să reziste în timp. Va fi bine ca în această zi să se ferească de discuții importante, de luarea deciziilor sau de a oferi sfaturi. Mentalul colectiv este bulversat și astfel se poate greși foarte ușor.

Pe parcursul zilei, nativul Gemeni va fi nevoit sa faca drumuri scurte dar dese.  Abia după selectarea priorităților personale, acesta va putea, dacă îi va mai ramâne timp la dispoziție, să se implice și în treburile altora.

 

RAC
Noi provocări vor apărea pentru nativul Rac dinspre domeniul financiar, în special în legătură cu veniturile sale din activitatea profesională pe care o desfășoară. Acesta va fi harnic, își va îndeplini corect și la timp sarcinile de lucru și își va calcula cu exactitate fiecare cheltuială.

Chiar dacă șefii și colegii săi îl vor aprecia, când va veni vorba de a primi plata aferentă eforturilor depuse, nativul Rac va constata, nemulțumit, o diferență consistentă. Nemulțumirea va putea fi depășită doar prin reconfigurarea criteriilor sale privind actualul raport muncă-remunerație.

 

LEU
Nativul Leu va avea șansa de a privi obiectiv la situația în care se va afla, la evenimentele în care va fi implicat și la relațiile sale cu ceilalți. Va trebui să se delimiteze rapid de persoanele nepotrivite și să găsească soluții optime de a se extrage din situații sau evenimente care îl vor consuma inutil.

Va fi posibil să întâmpine oprobiul public, mai ales al persoanelor care s-au obișnuit să trăiască în umbra sa puternică și protectoare. Oricum, nativul Leu va profita de energia acestei zile și va întoarce situația în favoarea sa.

 

FECIOARĂ
Se pare că în această zi organismul său îl va ajuta prea puțin pe nativul Fecioară. Ideal va fi ca acesta să-și dozeze eforturile și să se retragă undeva, departe de iureșul cotidian. Chiar dacă va mai avea și treburi restante de rezolvat, cu puțin efort și multă bunăvoință se va descurca onorabil.

Evitarea luării deciziilor importante sau angrenarea în discuții ample va fi benefică pentru nativul Fecioară. Din păcate, va fi posibilă accentuarea unei afecțiuni a sistemului circulator, astfel încât eforturile fizice reduse, o dietă ușoara și orice plimbare în aer liber îi vor fi de mare ajutor.

 

BALANȚĂ
Pentru nativul Balanță va fi o zi în care va putea beneficia de sfaturi utile din partea prietenilor și a colaboratorilor din domeniul profesional. Chiar dacă unele informații îi pot părea greu de crezut, va trebui să le rețină și, pe cât posibil, să depună un efort în plus ca să le verifice.

Pe de altă parte, o persoană de încredere, care îi cunoaște nativului Balanță activitatea profesională și viața personală, îi va oferi soluții eficiente pentru îmbunătățirea acestor sectoare de viață. Chiar dacă unele vor fi destul de radicale, vor merita să fie luate în calcul.

 

SCORPION
Nativul Scorpion va fi foarte solicitat la locul de muncă, și se pare că va lua contact, chiar si online sau telefonic,  și cu unele persoane reprezentative din diverse instituții sau alte firme colaboratoare.

Chiar dacă va fi apreciat și i se vor respecta opiniile și felul în care lucrează, nativului Scorpion îi vor apărea unele nemulțumiri de la banii, prea puțini, pe care îi va obține în urma eforturilor depuse la locul de muncă.

Pe de altă parte, acesta are prea multe așteptări de la persoanele cu funcții superioare, aceasta fiind de fapt cauza pe care el ar trebui s-o înțeleagă.

 

SĂGETĂTOR
Aceasta va fi o zi care abundă în discuții și întâlniri pentru cu persoanele din anturajul apropiat pentru nativul Săgetător. Partenerul său de viață sau colaboratorii săi îi vor reproșa acestuia faptul că este prea distant față de chestiunile comune cu aceștia, neglijându-și fie îndatoririle personale, fie pe cele profesionale.

În urma celor petrecute în această zi, vor fi șanse reale ca nativul Săgetător să își reevalueze filozofia de viață, precum și felul în care acesta relaționează cu ceilalți. Spre seară, va avea nevoie de un surplus de timp dedicat relaxării.

 

CAPRICORN
Domeniul financiar îi va cere nativului Capricorn mai multă atenție și un efort suplimentar în această zi. Pe de o parte va fi vorba despre cheltuielile cotidiene, însă pot intra în discuție și chestiuni financiare de anvergură, cum ar fi plata unor credite către instituții financiare, investiții financiare pe termen lung, ori moșteniri sau partaje specifice unei separări de un fost partener de viață sau de afaceri.

Nativul Capricorn va avea nevoie de o analiză făcută de un profesionist, în cazul în care se va confrunta cu o astfel de situație.

 

VĂRSĂTOR
În această zi, va fi foarte dificil să-i intre cineva în voie nativului Vărsător. Toți ceilalți îl vor solicita, dar cel mai mult partenerul de viață și rudele apropiate. Acesta va trebui să privească atent către sectorul partenerial și să observe atât punctele forte, cât și pe cele slabe din schema oricărei relații parteneriale.

De fapt, nativul Vărsător va trebui să reconstruiască modul în care va relaționa cu ceilalți, dar mai ales modul în care își va desfășura activitățile viitoare alături de partenerul de viață sau de afaceri.

 

PEȘTI
Nativul Pești se va putea confrunta în această zi cu unele afecțiuni ale sistemului circulator, mai ales în zona circulației periferice. De aceea, acesta va trebui să-și dozeze eforturile și, la nevoie, să apeleze la cei apropiați pentru a primi un eventual sprijin.

Pe de altă parte, nativul Pești va avea nevoie să-și reconsidere poziția sa în cadrul colectivului de muncă sau stilul său de viață deloc sănătos, abordat până acum. Pentru asta, nativul Pești trebuie să facă unele corecții, fie în mentalitatea sa vizavi de munca efectivă, fie în dieta sa alimentară.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...