Horoscopul zilei de VINERI, 7 Septembrie 2018. Se anunta o zi grea pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Schimbarile de locuinta se vor desfasura haotic si in nici un caz asa cum ai planuit. Obstacolele te vor trage inapoi in ceea ce priveste cariera si succesul. Daca vrei sa obtii rezultate bune lucreaza in liniste singur.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Din cauza discutiilor pe teme personale cu partenerul tau te vei simti confuz. Cineva pe care il considerai prieten te va parasi. Mai bine ii asculti pe ceilalti decat sa-i lasi sa-ti cunoasca gandurile.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cineva poate ca se indoieste de abilitatea ta de a-ti face treaba bine. Va trebui sa te ocupi de interesele proprii. Lucreaza putin „in retea” si iti vei rezolva problema.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu te grabi sa tragi concluzii atunci cand vorbesti despre problemele personale cu partenerul tau. Daca refuzi sa faci compromisuri te vei simti frustrat. Deceptiile la nivel personal sunt evidente.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Problemele emotionale iti vor deschide ochii. Ar trebui sa iei parte la cursuri care te vor face sa intelegi mai bine natura umana. Ai fost prea generos si altruist in trecut.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Poti sa contezi pe faptul ca vei primi laude pentru eforturile tale. Hotararea de care dispui iti va fi de folos in abordarea hobbi-urilor tale sau proiectelor.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...