Horoscopul zilei de VINERI, 4 Ianuarie 2019. Vin bani multi pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Permite-ţi o zi în care să te dedici unei călătorii în adâncul fiinţei tale. Citeşte o carte, pleacă la drum spre o destinaţie unde te aşteaptă ceva drag inimii tale, permite-ţi câteva clipe de relaxare, şi, astfel, psihicul tău se eliberează de emoţii nedorite. La finalul acestei incursiuni prin mintea şi prin inima ta, descoperi lucruri pe care le credeai uitate sau ascunse mult prea adânc pentru a le mai scoate la iveală. Continuă să sondezi în ungherele secrete ale spiritului tău, pentru că ai putea primi de acolo răspunsuri incredibile. Ceea ce tu credeai că e întunecat şi fragil, poate fi de fapt o flacără de idei şi sentimente care te va îndemna să faci o schimbare majoră de sens.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cineva mai sever şi mai sobru din fire e în preajma ta şi te trage de mânecă la modul cel mai serios. Nu te poţi manifesta în voie, aşa cum îi place ţie cât timp eşti redus la tăcere de această persoană pe care o respecţi şi nu i te poţi împotrivi. Te cuminţeşti un pic, stai în banca ta şi faci precum ţi se cere, pentru că acea persoană are şi unele mijloace de atenţionare în cazul în care nu i te supui. Nu-l privi ca pe un inamic, ci ca pe un bun profesor, pentru că şi tu ai uneori nevoie de ordine, de organizare, de supunere.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ai ajuns la un nivel foarte bun al unui proiect căruia îi acorzi importanţă mărită. Eşti mândru de tine, şi meriţi un premiu! Indiferent în ce ar consta acest dar pe care ţi-l oferi, important aici e starea de bine care te cuprinde, satisfacţia majoră care te învăluie. Probabil ai fost apreciat de şefi şi evident că te simţi bine în această postură. Sau tocmai ai trecut cu brio un examen sau în confruntare profesională, depăşindu-ţi rivalii puternici, şi orgoliul tău ajunge la cote maxime. Meriţi aceste laude, deci lasă modestia la o parte şi vorbeşte tuturor cu emfază şi încredere despre valoarea ta. Dacă tu n-o faci, atunci cine?

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nimic nu e mai frumos decât să petreci cât mai mult timp ocupându-te de acele lucruri care îţi încarcă inima de bucurie. Nu te mai gândi la nimic din ceea ce ţi-ar putea coborî energia la un nivel nedorit, deci ridică ochii în sus, deschide inima şi lasă-te invadat de iubire şi de frumuseţea vieţii. Ai atâtea aspecte minunate în jurul tău care merită promovate mai mult, puse în valoare, folosite cu entuziasm şi plăcere, deci concentrează-te numai asupra lucrurilor care îţi inspiră iubire, sub orice formă s-ar manifesta ea: iubire de sine, de semeni, de omul drag, de familie, de copii, de animale, de lectură, de artă, de natură… Vezi câte surse de bucurie ai?

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

O idee fulgerătoare poate cădea azi în calea ta şi te lasă fără replică. Din orice direcţie se poate ivi azi o surpriză care nu-ţi dă timp de gândire sau de reacţie, ci îţi cere un răspuns prompt, rapid, inspirat. Ai noroc: din inima ta vine azi cel mai bun sfat pentru ca tu să iei decizia adecvată în situaţia de faţă. Da, poate nu ai timp să cântăreşti situaţia pe toate feţe, dar dacă laşi intuiţia să te ghideze în decizia ta, vei vedea că ai făcut cea mai inspirată alegere. Fii deci pe fază pentru a face faţă unor acţiuni bruşte, dar fii sigur că reacţia ta va fi una potrivită, încât să nu faci nicio greşeală.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ai multe lucruri de făcut, agenda e arhi-plină, dar când începi să le iei la bani mărunţi, îţi dai seama că sunt nişte mărunţişuri. Ai noroc, sunt floare la ureche pentru tine, deci te poţi concentra serios pe parcursul zilei de muncă pentru a le şterge pe toate de pe listă. După ce vei scăpa de ele, te vei putea gândi şi la alte proiecte mai importante, dar deocamdată ar fi bine să te despovărezi de astfel de aspecte neimportante, altfel le vei duce pe tine în spate ca restanţe de care tot va trebui odată să te ocupi. Azi le-ai putea termina pe toate dintr-o suflare.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 20 aprilie 2021 – facem echipă

Horoscop 20 aprilie 2021 – O să putem accesa un filon afectiv în această perioadă ...