Horoscopul zilei de VINERI, 31 August 2018. Zi norocoasa pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dacă ai putea amâna deplasările de astăzi, ar fi mult mai bine, pentru că nu e o zi favorabilă călătoriilor cu mijloace de transport. Te poţi trezi în faţa unui incident neplăcut chiar la mijlocul drumului şi totul va transforma această zi în motiv de dezamăgire.

Ori nu mai poţi pleca la drum din cauza vreunei defecţiuni la automobil, ori cei care ar fi trebuit să te însoţească pe parcursul excursiei îşi schimbă planurile în ultimul moment, iată că sunt tot felul de motive care pot transforma călătoria în eşec. Nici veştile care vin de departe nu te bucură prea mult, ca atare distanţele au un efect negativ asupra ta.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu te poţi pune de acord cu persoana iubită, pentru că tu ai o viziune asupra unor evenimente, iar celălalt crede cu totul altceva. La originea neînţelegerilor voastre se află diferenţe mari de gusturi şi o varietate mare de sentimente, pentru că ceea ce ţie îţi poate genera plăcere, poate declanşa respingere în sufletul celuilalt.

Trebuie să staţi de vorbă ca să vă exprimaţi mai clar dorinţele, pentru că e posibil să vă doriţi amândoi acelaşi lucru, la un moment dat, dar nu ştiţi să spuneţi eficient ce simte fiecare.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Trage tare, pentru că de investiţia de energie de acum depinde succesul spre care faci paşi mari înainte! E motivant să vezi că munca ta este răsplătită, dar trebuie să mai ai răbdare, deoarece eşti abia pe parcursul acestui mare proiect. Nu e departe momentul final în care vei putea culege roadele şi primi laudele, dar nu trebuie să reduci viteza tocmai acum, pe ultima turnantă.

Dimpotrivă: acum e momentul să măreşti ritmul, să accelerezi şi mai tare, să îţi aduni forţele şi mai mult, ca să ajungi primul la linia de sosire! Poţi mai mult de atât – şi ştii şi tu foarte bine asta – dar ai nevoie de un stimulent pentru a te implica total, iar stimulentul se vede deja la capătul acestei curse!

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Mintea ta merge brici, ideile vin pe bandă rulantă şi sunt bine argumentate logic, de parcă le-ai citi din manual. Se ştie că eşti o enciclopedie ambulantă care ştie câte ceva din orice domeniu, dar azi dai o lecţie de înţelepciune prin soluţii geniale la o problemă dificilă.

Îţi place să afli tot ce mişcă în lumea asta şi ai ocazia să-ţi lărgeşti orizonturile prin informaţii noi din domenii din care ştiai ceva-ceva, dar acum le poţi aprofunda. Pui mâna pe carte, răsfoieşti internetul şi pui întruna întrebări, pentru că vrei să ştii mai mult.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Modestia este, de cele mai multe ori, atitudinea perfectă în orice situaţie, mai ales dacă ai de a face cu oameni aroganţi care nu-şi mai încap în piele. Lasă-i pe ei să se dea mari şi fii convins că valoarea ta se va vedea şi va fi apreciată! Atunci vei avea tu motive de mândrie, numai că tu nu faci atâta tam-tam pe seama reuşitelor tale.

Există momentele potrivite pentru ca orice lucru să fie cântărit corect şi, chiar dacă acum altul, cu mai mult tupeu şi mai infatuat din fire, e cu un pas înaintea ta, se va vedea curând ce poate el cu adevărat, şi atunci toţi laurii îţi vor fi înmânaţi pe merit! Rămâi cuminte în banca ta aşteptându-ţi momentul de glorie: vine!

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ai nevoie de cineva alături de tine care să te asculte şi să-ţi dea sfaturi, care să înţeleagă prin ce treci, fără să te judece. Caută acel confident de încredere, acel prieten intim pe care îl poţi lăsa cel mai aproape de tine.

I-ai putea face o mărturisire ce poate avea efecte benefice asupra psihicului tău, deoarece te eliberează de un stres, de o frică, de o emoţie pe care nu o poţi gestiona de unul singur. Cu cineva drag alături, treci mai uşor peste un moment sensibil, iar din modul său detaşat de a te asculta apar soluţii lucide, fără implicaţii sentimentale.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...