Horoscopul zilei de VINERI, 30 Noiembrie 2018. O zi cu ghinion pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Mereu mai înveţi ceva util pentru cel care devii în fiecare zi, iar azi ai ocazia de a mai îmbogăţi cu ceva bagajul tău de informaţii şi de experienţe, ceva ce îţi va inspira mai multă încredere în acţiunile în care eşti direct implicat. Parcă ai primi o confirmare, o aprobare, o garanţie că totul va fi bine, şi asta îţi dă curaj să duci mai departe ce ai început, aşteptând cu optimism şi entuziasm ceea ce vine. Pune în aplicare tot ce ai învăţat până acum, dar fii deschis şi la noutăţi interesante.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ţi se fac propuneri interesante pe care ajunge doar să le accepţi şi ele vor evolua spre împlinirea lor cu brio. Nu mai eşti tu cel temător şi timid, ci profiţi de şansele care ţi se oferă pentru a le transforma în succese palpabile. Nu refuza nimic din ceea ce te invită ceilalţi să faci, sau fii chiar tu iniţiatorul unor proiecte îndrăzneţe. Cineva trebuie să vină cu ideea pentru ca aceasta să înainteze spre reuşita cea mai înaltă. Tot ce atingi este de succes, deci lasă la o parte binecunoscutele tale slăbiciuni şi suspiciuni, fără a te gândi atâta la ce vine, la piedicile inerente, la preţul pe care-l ai de plătit. Acum contează doar rezultatele şi îţi investeşti în acest sens toate resursele!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Te-ai blocat într-o rutină în care nimic nou nu se mai întâmplă. În loc să stai şi să aştepţi o minune, mai bine ai folosi acest repaus în favoarea ta. Profită de faptul că e linişte şi nu se petrece nimic stresant pentru a studia ceva nou, pentru a pregăti mental o strategie a unei viitoare acţiuni, deci nu sta degeaba! Oricum nici nu e genul tău să stai pasiv şi să aştepţi să se mişte iar lucrurile, ca atare ar fi bine să începi să construieşti singur ceea ce vrei să obţii. Cum nu eşti presat de alte termene, te poţi concentra eficient la noile tale vise!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nici ţie nu-ţi vine a crede ce evoluţie grozavă au luat lucrurile! Rareori eşti atât de optimist şi de pozitiv în faţa provocărilor, iar atitudinea aceasta este exact cheia succesului spre o ţintă majoră spre care te îndrepţi. Nu spune nicio clipă că nu se poate atinge, lasă fricile în urmă şi concentrează-te numai asupra capătului acestui drum. Chiar dacă nimic nu e uşor şi nu ţi se oferă pe gratis, deţii toate resursele pentru ca ceea ce ai în minte acum să devină realitate foarte curând. Eşti susţinut de cei care joacă un rol în reuşita finală, nu eşti singur în lupta ta, deci bucură-te că totul merge bine.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Relaţia sentimentală în care eşti implicat evoluează foarte bine, într-o direcţie optimistă, care te face să speri la mai mult. Fluturii din stomac nu-ţi dau pace, se vede că eşti îndrăgostit şi că iubeşti cu adevărat, dar nu uita, totuşi, că iubirea nu e un joc, ci un angajament reciproc în care fiecare deţine un anumit rol. Joacă-ţi rolul cu seriozitate, cu maturitate, cu implicare, dacă vrei rezultatele cele mai bune. Nu lăsa iubirea să zburde în voie încotro vrea ea, pentru că ai ajuns la un nivel în care deja vezi roadele eforturilor depuse şi probabil sună promiţător, dar nu te culca pe laurii victoriei. Luptă mai departe!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Eşti dornic de aventură, pentru că se naşte în mintea ta o idee nouă extrem de motivantă pe care abia aştepţi s-o şi pui în practică. Bate fierul cât e cald, ca atare insistă să faci deja primii paşi în direcţia visată chiar acum, cât totul e încă proaspăt în mintea ta, deoarece noul te stimulează fantastic şi îţi dă un chef nebun de schimbare. Trasează deja prima etapă a acestui demers de durată, pentru că restul va veni uşor de la sine. Uneori ajunge să ai doar scânteia de început, iar curiozitatea te va atrage apoi cu energie spre ţinta finală.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...