Horoscopul zilei de Vineri, 3 mai 2019. Vești extraordinare pentru o zodie. Urmează un vârf financiar

Horoscop Berbec.

Banii sunt una din preocupările tale principale. Tot ce este legat de venituri şi cheltuieli îți este pe plac, pentru a crea adevărate strategii pentru a acumula sume importante, dar şi de a consuma tot ce ai adunat.

Deocamdată e momentul să mai pui un ban deoparte, ca să ajungi la o sumă considerabilă cu care, cândva, ai gânduri mari. Încearcă, aşadar, să nu cheltui tot ce ai strâns, ci să-i faci să crească.

 

Horoscop Taur. 

Nici nu-ţi vine a crede ce bine se rezolvă toate, de parcă cineva mai presus de tine ar prelua controlul asupra tuturor acţiunilor, ducându-le cu brio la îndeplinire. Recunoşti că ai multe de învăţat din tot ce se petrece în jurul tău şi eşti mândru de tine când primeşti laude şi aprecieri sincere pentru felul în care ţi-ai jucat rolul asumat.

Afacerile şi proiectele majore evoluează lent, dar sigur, iar roadele palpabile de pe parcurs te motivează şi mai tare.

 

Horoscop Gemeni. 

Te preocupă soarta unor investiţii, a unei afaceri, şi stai şi chibzuieşti atent la paşii următori, ca să fii sigur că nu faci nicio greşeală sau nici un abuz. Eşti atent la cele mai mici cheltuieli, te gândeşti chiar şi la eventuale plăţi neprevăzute, vrei să stabileşti o strategie bine pusă la punct ca să nu te ia nimic prin surprindere.

Prudenţa de acum, spiritul econom care te cuprinde în acest moment, capacitatea de planificare în detaliu se vor dovedi a fi cei mai buni prieteni în curând, când roadele strategiei tale de acum se vor arăta, profitabile.

 

Horoscop Rac. 

Singurătatea îţi prieşte de minune, căci e în avantajul tău să te retragi în lumea ta pentru a medita asupra problemelor importante. Numai în linişte deplină, departe de iureşul lumii, poţi găsi azi răspuns chiar şi la cele mai complicate întrebări.

O discuţie între patru ochi cu o persoană mai în vârstă te va elucida în privinţa multor probleme existenţiale în care te simţi blocat de la o vreme, dar pe care nu ai avut curajul să le recunoşti. Spune-i ce te doare, pentru că e acolo să te ajute, iar secretul e în siguranţă la el!

 

Horoscop Leu. 

Trebuie să pleci la drum pentru a rezolva nişte sarcini de serviciu pe care ţi le asumi cu maximă responsabilitate. Nu te întorci acasă fără treaba rezolvată, pentru că ştii că de felul în care îţi îndeplineşti misiunea depind şi aprecierile şefilor. Nu ai vrea să generezi critici, de aceea faci tot posibilul să rezolvi totul pe parcursul deplasării.

Nu este exclus ca, pe parcursul acestui drum, să apară şi şansa unei schimbări de direcţie în plan profesional şi te întorci la serviciu cu o decizie majoră deja luată.

 

Horoscop Fecioara. 

Discuţi cu un expert în domeniu care îţi face o trecere în revistă a posibilităţilor pe care le ai la dispoziţie într-un proiect care te preocupă. Informaţiile sale sunt bine documentate, deci te poţi baza întru totul în ceea ce îşi transmite, pentru că are experienţă în ceea ce face.

Ascultă-l ca pe un mentor, ca pe un profesor, ca pe un specialist de la care primeşti cele mai utile sfaturi. E cu atât mai motivantă discuţia cu cât el îţi prezintă mai multe opţiuni asupra cărora poţi chibzui, nu doar o singură cale, dar nu te grăbi încă să alegi doar una dintre ele. Ai timp să analizezi pe îndelete.

Citeste continuarea pe pagina urmatore! 

⬇Citește articolul pe pagina următoare - Putin mai jos, dupa publicitate gasiti pagina cu numarul 2!⬇

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*