Horoscopul zilei de VINERI 3 August 2018. Pierderi financiare pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Imboldurile pe care le simti astazi foloseste-le in mod constructiv, orientandu-le constient spre tine si nevoile tale mometane.

Chiar daca ziua debuteaza cu neplaceri legate de sanatate sau sufletesti depune eforturi sa-ti imbunatatesti infatisarea si sa inlaturi tot ce te impiedica sa te bucuri de viata. Planifica sedinte se infrumusetare, de ingrijre corporala, revizuieste-ti garderoba.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

In primele ore ale zilei ar fi bine sa rezolvi chestiuni profesionale comune cu altii sau sa discuti cu membrii familiei despre nevoile casei si familiei.

Spre pranz, energia vitala va fluctua si va fi dificil sa socializezi sau sa te ocupi de activitati care presupun eforturi mentale si fizice. Poate te gandesti si la intocmirea unui plan de imbunatatire a sanatatii pe termen lung.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Multa forfota se contureaza astazi in segmentul profesional. Este bine sa fii prudent, sa-i lasi pe altii sa vorbeasca mai mult si tu sa te ocupi de treburile pe care le ai de indeplinit la locul de munca.

Relatiile colegiale sunt amestecate, iar in fundal exista riscul destramarii multora, pe neasteptate. Fii alaturi de colegi si sustine-i sincer, atat cat poti!

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Reflectoarele scenei profesionale sunt indreptate asupra ta si vei fi nevoit sa-ti joci rolul in moduri diferite. De fapt sunt momente excelente pentru a te pune in valoare si a te bucura de meritele pe care le ai in campul muncii.

Unii iti vor recunoaste eforturile depuse si te vor recompensa. Altii insa, mai sceptici, asteapta in contiuare sa-ti vada rezultatele muncii.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

In prima parte a zilei sunt posibile cheltuieli legate de o calatorie sau de un program de studii si cercetari. Fii prudent si chibzuieste totul pe indelete, deoarece surprizele se pot tine lant.

Discutiile filozofice cu persoane erudite, planificarea unor calatorii cu tema spirituala sau a unor activitati de elevare sufleteasca reprezinta subiectele care te atrag si au succes astazi.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

O zi cu posibile castiguri financiare de la si prin altii. Foarte surprinzator este segmentul banilor si bunurilor folosite si administrate in comun cu pertenerul de viata, rudele sau colaboratorii.

Asta inseamna ca, fie primesti la propriu bani si bunuri, fie ti se propun variante de castig dintr-o activitate profesionala, pe care o poti desfasura cu succes.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...