Horoscopul zilei de VINERI, 24 August 2018. Mare ghinion pentru una dintre zodii: va plânge cu lacrimi amare!

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Esti in prim-planul scenei profesionale, astfel ca vei fi nevoit sa participi la discutii importante cu sefii sau la reuniuni oficiale cu diverse personalitati.

Chiar daca la prima vedere, totul pare disonant sau fara rost, cu putina rabdare vei observa ca ai multe de invatat din cele discutate si petrecute astazi. Spre seara, formuleaza concluzii pentru evenimentele de astazi.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

O discutie cu cineva aflat in strainatate te rascoleste mult, probabil pentru ca informatiile primite contravin planurilor tale, alcatuite mai demult sau, mentalitatea ta este foarte diferita decat a persoanei cu care vorbesti si asta te bulverseaza mult.

Sunt momente pasagere, astfel ca nu este cazul sa pui baza pe cele discutate sau petrecute astazi. Relaxeaza-te si bucura-te de toate!

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O zi in care ar fi bine sa te ocupi de acitivitati financiare, de genul achitarea datoriilor, relationare cu institutii financiare sau planificarea bugetului pentru urmatoarele patru saptamani.

De evitat semnarea documentelor si luarea deciziilor importante, pentru ca vor interveni modificari serioase in urmatoarele zile. Detaseaza-te de grijile cotidiene!

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Relatiile cu ceilalti sunt anoste, dar este vorba numai despre faptul ca fiecare este ocupat cu treburile personale si nu pot fi atenti la tine sau la actiunile voastre comune.

De aceea nu pune baza pe cele discutate astazi sau pe gesturi facute in graba sau in necunostinta de cauza. Ia lucrurile asa cum sunt si ai rabdare sa se aseze peste cateva zile.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Ziua aduce treburi de rutina la serviciu, dar si acasa ai de facut multe si marunte. Selecteaza prioritatile si ai incredere ca le vei rezolva cu bine. Pe de alta parte, in fundal ar putea persista senzatia de mers in gol, indiferent ce ai face.

Relaxeaza-te si lasa lucrurile sa-si urmeze cursul. Evita deciziile majore si eforturile care te depasesc, deoarece sanatatea este vulnerabila.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Din cauza cheltuielilor si a veniturilor pe care le obtii de la un loc de munca sunt posibile discutii aprinse cu persoana iubita sau copiii. Cei dragi vor dori probabil sa profite ceva mai mult de pe urma agoniselii tale, aspect pagubos pentru tine.

Sub pretextele false, deocamdata, ca esti indragit, apreciat, respectat ti se cer mai multe cadouri sau favoruri. Fii prudent si chibzuit!

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...