Horoscopul zilei de VINERI, 23 Noiembrie 2018. Apar vesti neprevazute pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Chiar daca acum, pe moment, dai piept cu unele hopuri, nu te lasa influentat de ele, ci mergi mai departe cu incredere maxima in reusita finala. Nicio ascensiune nu e usoara, ca atare inarmeaza-te cu mari resurse de energie pozitiva si de optimism, pentru ca esti pe drumul cel bun catre telul propus.

Nu renunta la micile hartoape de pe parcurs, care nu au alt rost decat de a-ti pune tie tenacitatea la incercare, ca sa demonstrezi ca meriti pe deplin ceea ce vei obtine la capat. Daca te-ai opri la orice fleac, probabil nu vei mai ajunge la scopul cel mare. Cu incredere in tine nimic nu va fi greu!

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Eşti invitat să te alături unei cauze deşi nu simţi că intervenţia ta ar duce, din prima, acolo unde speri. Nu te teme să încerci, consideră-l doar un antrenament, experimentezi ceva înainte de a ajunge la rezultatele visate.

Nimeni nu e reuşit să inventeze ceva de mare valoare dintr-o singură încercare, ca atare alătură-te acestui proiect fără a aştepta vreo răsplată. E încă o încercare din atâtea altele, dar care va pune o cărămidă în plus la experienţa ta de viaţă. Tocmai pentru că ştii că nu eşti foarte bine pregătit sau nu ai experienţa necesară, lucrează ca voluntar, fără să ceri bani sau alte merite.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Apreciezi mult buna înţelegere din grupul mai larg de persoane în care te afli, la baza acestei armonii depline aflându-se unele interese sau preocupări comune care vă ajută să vă împrieteniţi uşor. Nimeni nu comentează ideile celuilalt, ci vă stimulaţi unii pe alţii să daţi ce aveţi mai bun din voi.

Păstrează cât mai mult timp această minunată înţelegere, pentru că ea va decide în final şi rezultatele comune din care fiecare are ceva de câştigat. Nici urmă de invidie, de răutate, de egoism aici, ci vă completaţi reciproc în perfectă compatibilitate. Mai rar aşa un colectiv unit!

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Dacă te detaşezi un pic de situaţia în care te simţi blocat, vei reuşi să vezi lucrurile de sus, ca într-o imagine de ansamblu foarte clară. Imaginează-ţi că eşti un vultur care se înalţă deasupra tuturor şi, de acolo de sus, vede exact cum stau lucrurile: de unde vin, încotro pot merge, practic se deschide o paletă largă de posibilităţi pe care, de la nivelul solului, n-o poţi vedea.

Ca atare oferă-ţi această şansă de a te ridica deasupra hopurilor actuale pentru a descoperi că dincolo de piedica ce te ţine acum captiv, e o lume largă ce merită explorată. Nu te crampona în banalul hop, ci fii sigur că dincolo de el e lumea ta!

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Se ştie că eşti un om extrem de creativ, original şi inventiv, deci de ce nu te foloseşti de aceste atuuri? Ai la dispoziţia ta instrumente de-a dreptul magice de a rezolva lucrurile foarte uşor, dar trebuie să-ţi iei inima în dinţi ca să te opui curentului impus de alţii. Nu contează că unii te vor considera ciudat sau nu-ţi vor înţelege metodele total diferite de ale lor, ci aici e important să-ţi atingi scopurile prin forţele proprii.

Uneori, e mult mai bine să te abaţi de la reguli, legi sau calea deja trasată de alţii. Succesul e ca la cules de ciuperci: ciupercile bune nu sunt cele care cresc lângă cărare, ci în adâncul pădurii! Nu încerca doar căile bătătorite de alţii înainte, ci oferă-ţi libertatea de a te juca un pic.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Stai de vorbă cu partenerul tău şi vorbeşte sincer. Spune-i ce doreşti de la el, spune-i cum vezi tu relaţia voastră, spune-i sincer ce gândeşti tu despre el, pentru a putea construi relaţia pe un fundament foarte solid şi sincer.

A-ţi imagina lucruri care nici măcar nu există la celălalt ar fi o atitudine greşită, pentru că aşa ori îl poţi creiona într-o aură ideală şi el nu este deloc aşa, ori poţi imagina despre el tot felul de scenarii iluzorii negative, şi nici asta nu este! Priviţi-vă ochi în ochi cu luciditate, fără iluzii şi fără aşteptări absurde, arătaţi-vă şi calităţile şi defectele cu mai mult curaj, ca să ştiţi amândoi cu ce capital intraţi fiecare în relaţie.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...