Horoscopul zilei de VINERI, 21 Iunie 2019. Zi cu ghinion pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Prietenii sunt la mare cautare astazi. Sunt momente favorabile pentru a discuta proiecte socio-profesionale comune, dar și pentru a desfășira activități comune de genul hobby. Poate apărea in preajma ta un protector important ce iti va oferi sfaturi si solutii bune necesare in zona muncii si a sanatatii. Spre sfarsitul zilei se prefigurează șuete minunate si discutii de taină cu prieteni dragi.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Sefii si cariera profesională sunt temele principale ale zilei. Poți fi chemat la raport, dar vei reusi sa faci fata cu brio oricarei provocari. Este multă animație în plan mental, astfel că avalanșa de gânduri, idei, planuri personale sau profesionale îți poate crea neplăceri. Alege-ți cu grijă vorbele și gesturile, deoarece unii te observă atent. Spre finalul zilei sunt recomadnate dialogurile cu membrii familiei.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Noutăți legate de străinătate. Contexul astral te susține în demersurile legate de calatorii peste hotare, atat in scop turistic, cat si pentru studii. Examenele si interviurile sunt bine sustinute, dar fii prudent si pregateste-te temeinic. Pe de alta parte, dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte. Sunt momente bune pentru activități culturale și pentru dialoguri cu persoane erudite.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Chestiunile legate de banii si bunurile altora iti aduc astazi surprize placute, dar greu de inteles. Poti primi cadouri si recompense de la autori necunoscuti sau, în functie de caz, solutionari favorabile in relatiile cu institutiile financiare. Ideea de a te asocia in afaceri te poate incanta, insa fii prudent, deoarece norocul la banii si bunurile altora tine câteva zile, iar in cazurile deosebite maxim o lună.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Relatiile parteneriale, colaborarile si activitatile in comun cu altii primesc astazi influxuri puternice. Sunt momente bune pentru incheierea unor contracte avantajoase sau pentru schimbarea conditiilor unui contract mai vechi. Disputele cu ceilalti vor avea o dinamica aparte, dar si un farmec pe masura, de care toata lumea se va bucura. La sfarsitul zilei fii alaturi de partenerul de viata.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Foarte dinamic este astăzi sectorul muncii. Se prefigurează o zi cu multa treaba la serviciu, dialoguri importante, dar si ceva animozitati. Sanatatea este vulnerabilă, iar oboseala își poate spune cuvântul. Fii prudent si ocupa-te doar de activitatile usoare. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale! Spre seara relaxeaza-te la o șuetă alături de cei dragi.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Ziua aduce în prim-plan segmental sentimental. Sunt posibile dialoguri importante cu persoana iubită și cu sau despre copiii. Emoțiile sunt accentuate, astfel că poți gafa ușor în aprecieri și idei. Canalizează-ți energia spre un hobby sau spre activități sportive ușoare. Suprize de proporții din partea celorlalți. Spre finalul zilei, rezerva-ti momente de introspectie si analiza a celor întâmplate astazi.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Casa si familia capăta noi valențe pentru tine. Sunt momente bune pentru activități gospodărești, dar și pentru a dialoga cu membrii familiei. Dialogurile cu ceilalți sunt fructuoase si se poate cadea la pace pe orice subiect. Dorul de copilarie si personajele ei va fi la cote inalte. Rasfoieste un album cu fotografii, stai de vorba cu o rudă dragă sau planifică vizite in locurile natale.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

O zi cu multe drumuri pe distante scurte sau cu planuri pentru excursii alaturi de cei dragi. Ai chef de ducă, iar posibilitățile de călătorie se vor ivi ca prin minune. Sunt posibile vesti, informatii diverse, insa nu lua de bun chiar tot ce auzi. Sunt momente bune pentru examene, interviuri sau inscrierea la cursuri. Forfota mentală este accentuată și te poate obosi. Selectează prioritățile!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Bani, cadouri, surprize de la serviciu, toate apar in jurul tau intr-un carusel amețitor. Tentatia de a cheltui peste masura este destul de mare, asa incat fii prudent si nu te hazarda. Atentie ca energia vitala este destul de instabila! Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de treburile prioritare, iar in a doua parte a zilei plimba-te in aer liber sau relaxeaza-te cu o muzica buna.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Arăți și te comporți ca o mică vedetă astazi. Beneficiezi de multa energie astrala pe care bine ar fi sa o canalizezi catre propria ta persoana. Este o zi buna pentru vizite la saloanele de intretinere corporala, pentru inscrierea la cursuri de dezvoltare personala si relationala sau pentru trasarea unor noi directii de viata. Atentie la tendinta de a rupe contracte si relatii parteneriale care merita inca păstrate!

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

O zi propice interiorizării și activităților ușoare. Mantia divina te învăluie in chip misterios, dar minunat si benefic. Daca se poate, ia-ti o zi libera si plimba-te in aer liber sau mediteaza in locuri sfinte. S-ar putea sa descoperi diverse conflicte in preajma ta, in special în planul familial, dar ai incredere ca totul va iesi in favoarea ta. Sanatatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 17 iunie 2021

O să aflăm ce e de remediat, cum trebuie făcut, unde e de intervenit ca ...