Horoscopul zilei de vineri, 2 Octombrie 2020

O zi in care voința noastră va putea trece în plan secund și astfel ne vom îndepărta de obiectivele noastre și ne vom pierde temporar atenția asupra lucrurilor importante.

Va fi dificil să formulăm idei clare. Concentrarea asupra activităților artistice sau spirituale va fi mai bună decât concentrarea asupra chestiunilor ce vor necesita o gândire precisă, dar doar pentru moment.

De asemenea, Venus va incepe tranzitul in zodia Fecioara stimulându-ne atracții neobișnuite către anumite lucruri. Ne vom ocupa de problemele legate de libertate și de apropiere în relațiile noastre.

Relațiile sau finanțele noastre vor fi imprevizibile. Modificările de acum vor crea oportunități noi, care vor contribui la dorința noastră de bucurie și libertate.

 

Hоrоѕсорul zіlеі реntru zоdіа BERBEC

Va fi o zi dificilă pentru nativul Berbec. Va trebui să fie atent și va pierde mult timp pentru a afla ce se întâmplă în jurul său. Vor exista mulți care vor dori să îi folosească talentele și abilitățile în avantajul lor. Va reuși să respingă la timp pe toți cei care vor încerca să abuzeze de bunătatea sa.

Astrele îi recomandă nativului Berbec să își acorde un timp în care să fie singur cu el însuși, să se gândească la ultimele evenimente și la propriile planuri pentru viitorul apropiat. Astfel, va înțelege că unele probleme vor trebui amânate, pentru a se concentra pe finalizarea sarcinilor importante.

 

Hоrоѕсорul zіlеі реntru zоdіа TAUR

Nativul Taur va fi prea naiv în această zi și va ceda cu ușurință provocărilor. Comportamentul său îl va determina să comită fapte care nu îi vor plăcea și va putea fi atras în scenarii neplăcute sau în proiecte fără speranță. Totuși, nu va avea pierderi mari, deoarece bunul simț îi va spune când să se oprească.

De asemenea, vor exista întâlniri neașteptate cu oameni mai puțin simpatici, dar care se vor dovedi foarte folositori. Astrele îi recomandă nativului Taur să nu le arate sentimentele adevărate. Prietenia cu ei, deși nu prea sinceră, va evita multe probleme ulterioare.

 

Hоrоѕсорul zіlеі реntru zоdіа GEMENI

Nativul Gemeni își va asuma riscuri cu mare ușurință, deoarece va simți că va putea câștiga foarte mult. Într-adevăr, va avea șansa de a obține un succes semnificativ. Dar acest lucru va necesita din partea sa nu numai curaj și hotărâre, ci și perseverență.

Astfel, succesul va fi aproape iar riscurile justificate. Va avea oportunitatea de a învăța ceva util, de a comunica cu oameni ce vor împărtăși cu el experiențele lor valoroase. Relațiile nativului Gemeni care vor începe ca fiind de afaceri, vor putea avea mai târziu un caracter romantic. Seara îi va oferi multe surprize plăcute.

 

Hоrоѕсорul zіlеі реntru zоdіа RAC

Nativul Rac nu va fi mulțumit de ceea ce va observa la suprafață, ci va încerca să înțeleagă esența lucrurilor și a fenomenelor. Va descoperi, va învăța lucruri noi, va medita asupra vieții și va încerca să fie cât mai serios în orice activitate. În consecință, va putea evita multe necazuri și dificultăți.

De asemenea, vor exista numeroase probleme casnice și personale care vor necesita atenția sa. Astrele îi recomandă nativului Rac să nu amâne rezolvarea lor pentru altă zi. Va fi puțin probabil ca cineva să îi ofere asistență. Cel mai probabil, va trebui să le facă față de unul singur.

 

Hоrоѕсорul zіlеі реntru zоdіа LEU

Probabilitatea succesului în noile întreprinderi ale nativului Leu va fi mică, dar va putea face față cu ușurință unor chestiuni familiare, bine cunoscute. Dacă va trebui, ideal va fi să meargă în călătorie de dimineață – în acel moment calea va părea mai ușoară, iar probabilitatea unor necazuri va fi mai mică.

Pentru întâlniri, dimpotrivă, seara va fi favorabilă, deoarece în acel moment toată lumea va avea dispoziție pentru un dialog calm și constructiv. Nativul Leu va discuta orice probleme, inclusiv cele mai dificile, existând șansa de a ajunge la un compromis și de a găsi o soluție potrivită tuturor.

 

Hоrоѕсорul zіlеі реntru zоdіа FECIOARĂ

Nativul Fecioară va avea o zi stresantă, în mare parte din cauza dezacordurilor cu cei apropiați. Cea mai mare parte a zilei va fi dedicată rezolvării neînțelegerilor cu rudele și reconcilierii disputelor. Multe persoane vor avea nevoie de ajutorul său, dar nu toată lumea va putea aprecia eforturile sale.

Nu va fi de dorit să abordeze anumite probleme delicate sau să înceapă activitatea în proiecte de amploare. Astrele îi recomandă nativului Fecioară să presteze doar acțiuni care fac posibilă obținerea rapidă a rezultatului dorit.

Spre seară se va bucura de o minunată călătorie de agrement, mai ales dacă va fi însoțit de o persoană dragă.

 

Hоrоѕсорul zіlеі реntru zоdіа BALANȚĂ

Nativul Balanță va avea o zi plină de evenimente. A doua jumătate a sa va fi mult mai bună decât prima. Dimineață, va fi mai bine să nu planifice chestiuni importante, de genul celor care vor necesita concentrare maximă la detalii.

Va fi foarte ușor să omită sau să confunde ceva, va pierde din vedere anumite detalii sau nu va reuși din cauza greșelilor și neglijenței altora. Astrele îi recomandă nativului Balanță să facă numai achiziții programate, altfel va cheltui banii inutil. Seara, va întâlni oameni care îl vor înțelege, comunicarea va fi foarte plăcută, va primi sprijin și sfaturi bune.

 

Hоrоѕсорul zіlеі реntru zоdіа SCORPION

Ziua îi va aduce nativului Scorpion o întâlnire care îi va răscoli sentimente vechi, aproape uitate. Își va aminti evenimente din trecut și va dori să restaureze unele conexiuni vechi. Cu toate acestea, nu va trebui să preia inițiativa, deoarece situația se va schimba dacă va aștepta puțin.

Acest lucru se va aplică atât relațiilor de afaceri, cât și celor personale. Iar dacă o va face, nu va fi de dorit să se angajeze cu obligații serioase, deoarece nativul Scorpion își va putea supraestima capabilitățile și va intra într-o situație dificilă. Vor fi posibile pierderi financiare nesemnificative sau achiziții nereușite.

 

Hоrоѕсорul zіlеі реntru zоdіа SĂGETĂTOR

Ziua nativului Săgetător nu va putea trece fără câteva conversații neplăcute. Chiar dacă nu va dori cu adevărat acest lucru, datorită propriilor sale acțiuni și ale altor persoane, va fi puțin probabil ca acestea să fie evitate. Astrele îi recomandă să păstreze cel puțin aparența calmului, deoarece dacă va da libertate emoțiilor, nu va exista un dialog constructiv și resentimentele vor rămâne mult timp.

Nativul Săgetător va avea succes în munca independentă. Va trebui să evite graba, nu toate planurile sale vor putea fi implementate imediat dar, în timp, șansa de a face acest lucru va apărea cu siguranță.

 

Hоrоѕсорul zіlеі реntru zоdіа CAPRICORN

Ziua nativului Capricorn va avea un fundal emoțional nefavorabil. Va avea tendința de a se îngrijora de lucruri mărunte, orice coincidență întâmplătoare îi va părea cauza unor probleme viitoare. De fapt, situația nu va fi atât de rea, deci nu va trebui să se îngrijoreze prea mult.

Deja după-amiază va observa o schimbare în bine, iar în continuare influența tendințelor pozitive va crește constant. Nativului Capricorn i se vor deschide oportunități interesante din punct de vedere profesional. Seara va fi potrivită pentru probleme financiare, promițându-i încasări de numerar și achiziții reușite.

 

Hоrоѕсорul zіlеі реntru zоdіа VĂRSĂTOR

Nativul Vărsător va trebui să-și apere punctul de vedere, deoarece vor exista multe dispute în această zi. Uneori, chiar și cei mai apropiați oameni nu vor fi de acord cu el. Acest lucru îi va părea extrem de frustrant. Astrele îi recomandă să își păstreze calmul, deoarece va fi puțin probabil să ajungă la un compromis într-un alt mod.

Totuși, ziua va fi relativ ușoară pentru nativul Vărsător care va fi capabil să schimbe planurile din mers și să se adapteze la noile circumstanțe. Mai departe, va fi puțin probabil să fie mulțumit de modul în care se vor desfășura lucrurile dar va realiza că, de fapt, va fi vorba doar de o zi a sa mai puțin bună.

 

Hоrоѕсорul zіlеі реntru zоdіа PEȘTI

Predispus la ceartă, nativul Pești va trebui să evite disputele, iar pentru asta va avea nevoie de discuții cât mai clare. În primul rând, nu va trebui să strice relațiile cu ceilalți și, în al doilea rând, va fi obligat să răspundă foarte atent la orice fel de comunicare.

Astfel, se va bucura de confort spiritual, de o societate plăcută și prietenoasă și de sprijinul celor dragi. Sarcinile de rutină, cele obișnuite, vor fi mult mai ușoare pentru nativul Pești decât rezolvarea unor noi probleme. Va fi mai bine să se concentreze asupra activităților casnice, dar cele ce vor necesita efort fizic sever vor trebui excluse.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 16 ianuarie 2020

O zi destul de bună. O să echilibrăm balanţa în cadrul relatiiilor de tot felul, ...