Horoscopul zilei de VINERI, 17 august 2018. Se anunță o zi tensionată pentru aceste zodii

Astrele ne anunță că va fi o zi destul de dificila pentru unele zodii, mai ales la locul de muncă. Iată horosocpul pentru fiecare zodie.

Berbec

La locul de muncă sau în afaceri s-ar putea să fiți nevoit să va modificați programul din cauza unor evenimente neprevăzute.

În a două parte a zilei, un prieten este dispus să va ajute să clarificați o neînțelegere cu persoană iubita, apărută din cauza unor bârfe. Va sfătuim să aveți răbdare, fiindcă totul poate reveni la normal în scurt timp.

Ar fi bine să nu ignorați sfaturile celor apropiați doar din dorința de a va afirmă independența.

Taur

Se pare că aveți o zi agitată, cu multe probleme de rezolvat, atât acasă, cât și în plan profesional. Vă recomandăm să va stapaniti tendința de a deveni irascibil, fiindcă riscăți să provocați certuri cu cei din jur.

În relațiile cu familia și cu partenerul de viață, ar fi bine să fiți cât mai diplomat și să nu încercați să va impuneți punctul de vedere. Dacă doriți să discutați chestiuni delicate, va sfătuim să mai așteptați câteva zile.

Gemeni

La locul de muncă sau în afaceri, sunteți plin de energie și aveți posibilitatea să duceți la bun sfârșit o lucrare începută mai demult.

Dacă vi se propune o colaborare, să nu va grăbiți să o refuzați. Ar fi bine să va consultați cu o persoană cu experiență.

Dacă nu sunteți atent, există riscul să declansati o ceartă în familie, care poate avea consecințe serioase pe termen lung.

Rac

În plan profesional s-ar putea să fiți nevoit să faceți eforturi pentru a recupera întârzierea unei lucrări importante, dar puteți conta pe sprijinul colegilor.

În relațiile cu cei dragi, să nu va manifestați starea de iritare cauzată de dificultățile profesionale, pentru că riscăți să tensionați atmosfera.

Partenerul de viață v-ar putea cere sfatul într-o chestiune delicată. Încercați să fiți înțelegător și să dați dovadă de răbdare!

Leu

În prima parte a zilei aveți tendința să fiți nemulțumit de atitudinea celor din jur și riscăți să deveniți impulsiv.

După-amiază este posibil să primiți o suma de bani de la o persoană apropiată.

S-ar putea că partenerul de viață să nu fie de acord să cumpărați un obiect de valoare pe care vi-l doriți. Că să evitați o ceartă, să nu luați nicio decizie azi.

Fecioară

La locul de muncă sau în afaceri, un eveniment neprevăzut v-ar putea împiedică să finalizați la timp o lucrare. Puteți să apelați la ajutorul colegilor.

Chiar dacă va preocupă anumite probleme profesionale sau de afaceri, discutarea lor în familie riscă să tensioneze inutil atmosfera.

Să acordați mai multă atenție persoanei iubite și să încercați să îi arătați mai multă tandrețe.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...